icon

Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015

voskovka
30. aug 2015

Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.

sany28
17. apr 2017

@sany28 160cm xixi

juliet86
17. apr 2017

@sany28 prajem vela stastia. Ono je fajn ze viete preco ste tam kde ste. Tym padom ze co treba zmenit. Ja robim vela veci dobre ale vela veci aj zle... co vseobecne povazujem za spravne ja a mozno zinspiruje vas:
- nepit sladene napoje ziadne. Je to zavislost a nezdrave
- nepit dzusy a stavy. Resp. Iba minimalne. Cukrom su podobne ako sladene napoje
- nepit alkohol (tu robim chybu..)
- nejest cerealie. Ziadne s prichutou dochutou. Iba ciste vloxly s ovocim a jogurtom...
-a jest veci co vam chutia. Aby vas nechytil vlco hlad.

U mna najvacsie uskalia su zd jem rada a vela. Niekedy sa prezeriem. Jem emocne. Spajam si jedlo s emociami a zazitkami atd. Najmenej som vazila 65 a najviac cca 75. A desim sa toho kam sa splham. Drzim vam palce v tom zmenit sa!

sany28
17. apr 2017

@juliet86 ahoj tak aspon tieto body co si napisala mam za sebou, uz dlho pijem len cistu vodu aj v restykach, proste vsade a vlocky obycajne jem bud s jogurtom alebo s mliekom alebo si zvyknem nejake smothie robit, ja len to sladke a peciva vselijake su moja slabost a vyjedacky medzi jedlami ked toto obmedzim tak to ide dole tak ako aj teraz, tak uvidime ako nam to pojde 😋🌻🌞

sany28
17. apr 2017

A inac najmenej som mala 63kg pred 7rokmy to sme pracovali na Cypre a najviac po druhom tehotenstve pred necelymi dvoma rokmi 106kg a za rok som zisla na 75kg a od jula do teraz plus 10kg tak preto chcem naspet 75kg a este menej

fadama
17. apr 2017

@sany28 uz som mala krásnych 63kg ale som to pokazila a zacala zas pit moju oblubenú colu a sladosti tak zas od znovu. Aj mne stací vysadit cukor a bielu muku k tomu trosku pohybu a ide to dole.
Tak si drzme palce.

sany28
17. apr 2017

@fadama sme na tom dost podobne az rovnako ale neboj dame to a budeme krasne , drzim palceky🌻🌞

fadama
17. apr 2017

@sany28 no sme na to rovnako len ja musim (chcela by som ) schudnut cca 10kg do 19.8. kedy budem mat svadbu.
Dakujem aj ja drzím palce.

sany28
17. apr 2017

@fadama ale tak 10kg do augusta by si mala dat ak ni tak si nenechaj pokazit svoj den a ber to tak ze su ovela vacsi od teba a uz bez spat idem aj ja podriemat som v praci tak v ramci moznosti, a kludne hocikedy napis podporime sa🌻🌞

fadama
17. apr 2017

@sany28 no dufam ze sa to podari aspon 5kg dat dole, lebo teraz v sobotu má priatel narodeniny ( samozrejme torta objednana) potom o tyzden ideme na Svk po 8mich rokoch cize cukraren neobídem a potom dufam ze si uz dam kazdy den pozor. Ale rada by som uz od zajtra pomaly zacínala.
To si v akej robote ze ides podriemat ? 😀

juliet86
17. apr 2017

@sany28 no sladkosti su zavislot. Cukor. Bol vyskum kde potkany pre cukor boli ochotne urobit horsie veci ako pre heroin 😂😂😂

A hrozne je ze v sladkostiach typu mila alebo neviem ake su tvoja achillova pata je kombo aj s tukom. A to je este horsie...
A pecivo.hmmm.podla mna dobre pecivo nie je zle ;) najma take ktore nie je dopekane a farbene sladom....
Drzim palce. Ja som nakapata takze naplno zacnem az ked budem fresh a spat v praci ;) a spanok je zaklad cize dobruuu

sany28
17. apr 2017

@fadama v dost dobrej v tomto ale nechcem to tu pisat zatim pa a drz sa a kludne si daj aj torticku hlavne bez vycitiek a potom pokracuj akoby nic😛😋🌻🌞

fadama
17. apr 2017

@sany28 no ved ja vzdy pokracujem ako keby nic. 😀😀

sany28
17. apr 2017

@juliet86 dikypekne a chacha ,no tie sladkosti su brutus a ja milujem cokoladove jogurty termixy a tak a ovsem kinder cokoladu , hm to stym pecivom mas pravdu ale som z dediny tak iba ked idem do mesta mam moznost na dobre pecivo ale dame to ja som tiez nakopnuta ale ale ideme driemkat😁✌ pa zajtra

sany28
17. apr 2017

@fadama s-m-e na tom r-o-v-n-a-k-o😂😂😂😂✌🌻🌞

fadama
18. apr 2017

@sany28 tak to sme na tom rovnako uz naozaj , tiez cokoladove jogurty a vsetko cokoládove. A kinder cokoladu by som aj tonu vedela zjest.🙂

fadama
18. apr 2017

@juliet86 co je to kombo ? Milu tiez milujem je to najlepsí keksík na Svk.
No nemam k nemu tak casto prístup kedze nebývam na Svk.

aanetkaa1
18. apr 2017

Babyy ,tak pridavam sa opäť a znova 🙂 Ale už akože vážne 🙂
Mám 164 cm a 75,5 kg.. takže mám čo robiť.. Moj prvýýý ciel je dostat sa za 2-3 mesiace aspon na 69,9 kg... tu sedmičku tam už nechcem vidieeeť :(
Začala som od dnes.. Na obed som si dala len trocha ryže,zeleninku,vajíčko na tvrdo a 2 krabie tyčinky 🙂 Len obedy ja celkom zvládam,horšie su tie večere,to by som vždy čosi vyžierala...

juliet86
18. apr 2017

@fadama kombo akoze kombinacia tuk a cukor. Napr. Mila ma.najviac kalorii na gram zo vsetkych sladkosti ;) drzte sa baby. Ha som chora cize jem hocijak... a este mi aj pravidelny zachodovy ritual narusili sviatky. Naposledy som mala 71.1. Ale aspon tyzden sa nemienim vazit kym sa nevratim k rezimu

fadama
18. apr 2017

@juliet86 jááj tak tuk a cukor, ale je aj najlepsí. A pri akej výske más 71kg ?
Tak sa liec a potom ideme vsetke spolu chudnút.

rik01lulaka
18. apr 2017

@voskovka Ahoj ja idem na ketózu od zajtra 😀 dnes to nevydalo....na margo tých lokmusových papierikov ja používam diaphan, ale nejako sa mi zdá, že už nie sú aké bývali...kvalitou...Aké si používala?

juliet86
18. apr 2017

@fadama 174cm. A nachcipana som riadne

juliet86
18. apr 2017

@rik01lulaka ahoj. A kolko si uz vydrzala v ketoze? Ja som mala fitkove obdobie ked som tahala tyzden az 21dni. Len moj problem je ze sacharidy si ma vzdy najdu... mojmu telu chyba jedlo bez sacharidov nie je to pre mna dlhodobo udrzatelna cesta...

fadama
18. apr 2017

@juliet86 Tak to si vysoká dost myslím, ze ty ani nemusís chudnút. 🙂

rik01lulaka
18. apr 2017

@juliet86 keď som bývala sama tak to bolo najlepšie vydržala som asi 2 mesiace bez pohybu..vtedy som bola riadne nastavená okolo mňa torty a koláče a nič 🙂 zhodila som zo 104 kg na 85 kg

fadama
18. apr 2017

@rik01lulaka Tak to si pekne schudla 👏, aj ja som mala najviac 86kg teraz mam 70kg ale uz som mala aj 63kg.

juliet86
18. apr 2017

@rik01lulaka a nevratilo sa ti to potom? Sla si uplne bez ryze zemiakov peciva atd dva mesiace?

juliet86
18. apr 2017

@fadama dakujem. Nuz ono je to vzdy o tom ako sa kto citi... uz som mala aj 65 aj 75. ...a 65 je moj sen ale jest mi chuti na 77 😂😂😂
Ked som uz blbla pred dvomi rokni mala som 66 a stale si pripadala tucna. Zacala mat vycitky z jedla a nabeh na poruchu prijmu potravy a doteraz to mam v hlave trochu posahane... casto sa citim tucna porovnavam sa s inymi, neznasam sa na fotkach atd. Snazimsa zmenita prijimat sa taka aka som len sa o seba lepsie starat

fadama
18. apr 2017

@juliet86 No ved to kto ako sa cíti, mne bolo dobre ked som mala 63 kg lepsie som sa cítila ale tiez mi chutí a za to mam zas 70kg.

rik01lulaka
18. apr 2017

@juliet86 tak jasne ze vratilo ale nie tak rychlo ako po inej diete...a to som sa celý rok prezierala zo stresu...takze po roku som bola na 96 kg a ked som zacala znovu s keto tak som otehotnela...ale v tehu som sa musela stravovat tiez paleo(nie keto) a pribrala som len 9 kg, po porode vaha isla s dnami dole lenze mamina odisla a ja som zostala na malu sama a od porodu som pribrala 15 kg neviem sa nastaviť vnutorne na paleo...asi stres s malou 😔 ale skusam pravidelne bo chceme druhé babo

rik01lulaka
18. apr 2017

@fadama ja by som aspon na ty 85 kg🙄