Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015
Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.
Mohli by sme tu dávať aj jedálničky..ja dnes
Prazenica,chlebík
mandle
vývar, hovädzie s ryžou,uhorka
mlieko
syr,zeleninka
Ja nejem pecivo a za tyzden zo sladkeho som mala len jeden keksik ...vascinou jem vajcia,salam sunkovy,zelenina,ryza kuracie maso biely jogurt
Vaha pred tyzdnom 71kg pp tyzdno t.j. dnes rano 70kg.. Este 5 kil nie je to vela ale bude to tazke
Jeeeeejj super pekne po kile ako ako aj mne A co jedavas? Už keby Som ja mala 70kg to už by bolo super ale viem že bude ako ocino môj hovorí: neboj sa všetko bude len treba vydržať. A vždy to tak je takže držím palce
A kolko vazis ? Vyssie hore som pisala biely jogurt vajcia kuracina ryby sunka zelenina ryza niekedy sa chystam si dat parku od chuti ....myslim si ze mozme cela veci len nie pecivo a sladke to vobec nie to je najvacsie zlo ....vyprazane tiez nie a ani zemiaky
ja jem všetko - len v menších množstvách. Aj sladké - bez toho neviem vydržať - akurát večer sa sladkému vyhýbam. Napríklad včera na večeru pizza - len 1 trojuholník, predtým asi hodina cvičenie. Vážim sa každý deň, aj keď viem, že váha môže kolísať aj v priebehu cyklu, keďže pod vplyvom pohlavných hormónov sa môže v tele zadržiavať voda - jednoducho s tým rátam a nenechám sa odradiť.
Takze vsetko jes ? No ja som to tak x krat skusala a nic pre mna je azi bud alebo
Jeeeeejj odm3 tak ty si úplne ako ja ja tiež jem všetko aj tu pizzu A keď mám chuť na sladké tak si dám no mnohé potraviny nemôžem koli malej mne asi pomohlo že pijem iba čistú vodu A nejaký ten čaj už nejem keksy dennodenne A kravské mlieko už nemôžem A nejem jedno cez druhé A po malých dávkach jem no ja dúfam že budem mať V pondelok 90,1kg keďže teraz V pondelok som mala 91,1 tak sa len držme ináč aj ja sa vážim každý deň viem že sa nemá ale mňa to poháňa dopredu
Ja som mala pred otehotnebym nejak 67_68 a chcem 65 dufam ze nebudem hresit a do vianoc ich mam
Co dievcata ake mate dnes plany ? Ja rozmyslam nad detoxom dnes jogurty lwn som zvedava ci to zvladnem
@vanesenka no ja som včera neodolala A zozrala som krémeš S croasant fuj hanba mi ale už kašlem na to A držím si palce ďalej. No jogurt iba jesť čo ja viem ja určite ni - kojim, ale raz dávno som držala diétu A prvý deň sa pilo iba mlieko síce neviem ako sa volala ale dalo sa vydržať takže držím palce
No ja dufam ze nam pojde co to dole keby som mala na vianoce 65/aka by som bola spokpjna
no ako vam to ide? mne celkom fajn, celkom zvladam, ale prvy tyzden bol hrozny, aj som zhresila obcas, ale teraz uz som zmierena s myslienkou zdravej stravy a uz ani nemyslim moc na hriesne jedlo 🙂 navykla som si jest kuracie maso, varenu zeleninu, salaty, jogurty a tak.. uvidime ako to pojde s vahou,. teraz sa radsej ani nevazim, lebo mam svoje dni a este by ma to cislo nejak znechutilo alebo odradilo 😅
@la_bella ahojky,no aj mne to ide tak podobne,akurat sa este stale musim ucit pit viac vody a tiez na vahu radsej nejdem,lebo mam taktiez svoje dni,ale my to dame,nesklameme seba ani nasu skupinu!!!!Zienky dotoho,my to dame!
Ja sa idem buduci tyzden zasw vazit tak hadam vaha bude ukazovat 69kg
Kokso baby aký super pocit obliecť si rifle čo mi boli vždy tesne A teraz normálne že ako tepláky točia sa namne sú mi voľné A to aj na stehnách hurrrraaaa som naštartovana ako nikdy som zvedavá V pondelok aká váha bude dám vediet
Sany to si kolko schudla a kolko mas kil a za aky cas ked ich mas ako teplaky ?/
Tak nejakých 8-9 kíl ale dajako mi dosť išlo zo stehien A zadku A odkedy no približne od polovice júla ale kontrolovať som si váhu začala od 10.augusta odvtedy každý týždeň kilo dole no ja V pondelok keď som sa vážila tak som mala 91,1 A dúfam že zase kilo pôjde dole
Aha tak tak ja si kontroluje vahu uz rok a mam dole 16 kg
Ahojte babenky. Tak sa pridávam aj ja. Mám 31 rokov a váhu 60 kíl k mojej 150 cm výške. Včera som začala kurz chudnitia. Dostala som jedálniček dva cviky zatial na ranné cvičenie,čo som dnes ešte ani nestihla a postupne budeme pridávať ranné cviky a poobede eš volačo. Buď chôdza,bicykel či stepper. Popritom raz týždenne budeme cvičiť s vedúxou kurzu čo vrajje poriadna makačka. Tobude v pondelok tak potom sa prihlásim či žijem. Chcem hlavne kondičku nabrať ale aj tý 10 kílby tiežmohlo ísť dole. Tak uvidíme.
Baby,hlavne si dávajte pri vyšších váhach a cvičení veľký pozor na kĺby.Ja precvičujem Jumping-veľmi účinný,zábavný,ale hlavne šetrí kĺby,keďže sa cvičí na trampolínkach.Momentálne je na Slovensku už veľa Jumping centier,tak šup šup-zarezervovať si trampolínku a pôjde to 🙂
Ahojte, ja by som sa tiez rada pridala. Bola by som stastna prestastna, keby som schudla 10 kg (teraz mam 80). Ja sa viem udrzat cely den uplne vzorovo ale vecer na mna vsetko dolahne a musim sa nadopovat sladkym, je to hroza, som z toho uplne nestastna ☹ mam skolkara a 15 mesacnu slecnu. Nemate nejake rady ako si poradit s tym vecernym vycerpanim a strasnou chutou na sladke??? snazim sa jest pravidelne a zdravo, tak neviem kde bude problem....preco to neviem ovladnut?? 😒
Baby uz ked sme pritom cviceni....moj najvacsi problem su boky teda krize po tehotenstve neviete ake cviky au na krize a brucho najlepsie ? Nemozte mi prosim sem hodit link? Dakujem
Takze zienky,ako Vam to ide,mne celkom dobre,uz len toho sladkeho sa zbavit uplne+A dalsiu motivaciu mam,v decembri nas caka velka oslava,tak dufam,ze to dam a pojdem tam za riadnu kocku!
@januska1602 určite to zmaknes veď my ženy sme silné A keď bude treba tak sa povzbudime A Z akej váhy ideš dole A hlavne cieľ
@matkakovacova, prosim ta ten kokosovy cukor ako chuti? Nema ten kolac divnu chut potom? Nechyba ti normalny cukor? NIe je to nieco ako stevia alebo xylitol? Proste take ine. Kokosovy cukor planujem aj ja, je naj.
@sany28 ahoj idem z vahy 78 kg a moj ciel vysnivanej vahy je 60-62kg,tak verim,ze to dam!

Dievcata kedy sa budeme vazit ?