Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015
Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.
Jaj ešte niečo už včera večer som si všimla źe sa mi točí hlava a dosť môže to byť chýbajúci cukor?
@19841002 ja som si zvykla robit salat z cottage cheesu: nakrajana rajcina, uhorka, redkovka, paprika, jarna cibulka (alebo akakolvek zelenina, co ta napadne), niekedy staci fakt len rajcina a uhorka a vykydnem na to do misky cely cottage cheese a zamiesam.. proste salat 🙂
a ano, moze sa ti tocit hlava z nedostatku cukru, ale to by si musela ist velmi nizko s prijmom cukru, skoro az na nulu.. co robia fitnesky a kulturisti pred sutazou dva tyzdne.. ale v beznom zivote co ja viem, vsetko obsahuje aspon trochu sacharidov, aj ten cottage cheese, aj rajcina, zalezi, co si jedla.. este sa ti mohla tocit hlava od hladu, nejedla si prilis malo?
Čaute baby no ja som to asi pokaslal včera O siedmej 3ks tvarohového koláčika tak som zvedavá V pondelok na váhu snáď aspoň pol kila lebo neverím že teraz kilo pôjde držte mi palčeky, akože ja viem že sa svet mezruti A raz ho budem jest ale potrebujem sa dostať tento rok aspoň na číslo 79kg A budem happy
@januska1602 mas taky ciel ako ja len ja robim jednu chybu 2 tyz jem zdravao cvicim a potom pride zlom a nerobim nic a potom zasa a stale dokola dokolecka som sama zo seba zufala ja nemam ziadnu pevnu volu 😖
No caute babenky takze islo dole iba pol kila nie kilo cize aktualna vaha 90,6kg pred tyzdnom91,1kg
Tak ako vam to ide ? Ja sa snazim myslim ze dost ale je to len druhy tyzden este aspon dva mesiace vydrzat ...bojim sa ze ak nwbudu vysledky nezvladnwm to aj ked si hovorim ked nie tak nie musim pokracovat
Dievcata dnes cele zle zjedla aom boc co len abyzom zahnala svoje chute ....budem mat svoje dni tak som mala dnea krizu co uz nejdem sa zajtra vazit az o tyzden tak musim teraz zabrat viac
@sonicka315 tak to ako keby som ja napísala. ja cez deň ok, jem slušne a pravidelne. ale akonáhle udrie večer, nedokážem sa ovládnuť. pre ilustráciu - to jem nutelu polievkovou lyžicou a za 2 večere je po nej. naozaj by som chcela zistiť, čo s tým , niečo účinné, čo zafunguje. rozmýšľala som, prečo je to takto a vychádza mi len, že to súvisí s tým, čo zjem počas dňa. ale toto mi zase nesedí preto, lebo ako som písala, snažím sa zdravo a pravidelne a veľa pijem. tak naozaj neviem. inak podľa mňa super píše miro veselý na svojich stránkach, tam som sa veľa naučila. hovorím, len tie nešťastné večere....
Ahojte. No dn s som sa ani ja nekrotila ná obed kebab neskôr nejaké tie malé maškrty a pár lyžičiek cestovín od dcéry som si dala. Ale to už aj pre to že som sa naštvala na to neustále točenie sa hlavy. Pýtala som sa odborníčky v skupine,kde chodím že to mám málo inzulínu ráno tak si mám dať sladké noaj keď pijem acidko čo je sladké sa mi točí hlava. Minule to prestalo keď Som sa najedla normálne na obed. Ale raňajky som ani predtým nemala tolko vela. A hádam lepok mi nechýba až tak. Ja už neviem,len ma to začína odrádzať. Však try mesiace nemôžem žiť s toćením hlavy.
Baby pred 7 rokmi sme robili vonku a jedla som chlebik s lekvarom a kakao a bravcove maso a hranolky so syrom a majonezou a chudla som , takze naozaj to je len o tom prijme a vydaji , netreba sa trapit lebo ta to prestane bavit , ja ked mam chut tak si dam hocco sice viem ze kila pojdu pomenej dole ale pojdu a vlastne aj idu
Caute kocky,no co ako Vam to ide!Ja som akurat docvicila a vsetko ma boli ,ale nevadi,ved je to pre moje zdravie a figuru!Co si robite na obed?!Ja mam rascovu polievocku s vajickom a kuracinku !!!!Veceru este neviem,ale najskor rybka a zeleni ka!Myslim na Vas kocky!!!
No co zeny!Nejako tu nepisete svoje pokroky!!!!Chvalte sa ,prehanajtwne uz par ludi vravelo,ze som schudla trosku,na vahe to nrvidno,tak to su asi centimetre!
nooo ja vecne nejak zhresim, lebo taka navsteva, toto musis ochutnat, babicka napiekla.. 🙄
@la_bellaten jeden kol acik je ste v pohode treba si potom viac zacvicit a spalis ho raz dva!
No je tu znova pondelok A som brutus šťastná moja váha Z 90,6 kg na 88,9kg čiže 1,7kg baby ide to krásne ale viem že sa mi to niekde zastavi ale zatiaľ sa budem tešiť q vám to ako ide?
Ja sa nevazim az o taky mesiac a uvidim!Ide ide,snazime sa!
No veru chvalme sa potom to lepšie ide mne nieže rifle sú ako tepláky ale už aj leginy sú mi voľné takže teším sa ináč ja sa aj fotím takže koncom roka dám aj fotky držte sa kočky
No ja veľmi vzorovo nejem ale snažím sa nejesť jedno cez druhé ako predtým. Napr. Jeden rožok podľa ponuky lebo bývam na dedine plus varené vajíčko A cotagge syr alebo lekvár toto cca okolo 9 tej plus čaj feniklovy koli malej alebo Inka kávu plus cukor, veľa vody,obed podľa toho čo varím ak halušky tak len Z vajcom môžem malú boli bruško Z bryndze A takého, alebo kurací perkelt, alebo cestoviny so syrom, alebo polievku klasickú,teraz som mala rezeň všetko okolo jednej, no A olovrant si dám čaj alebo tu kávu, A večera cca 7 mej polystyrén plus šunka alebo korbaciky, alebo jogurt ten grécky alebo acidofilné jogurt, alebo griz, všetko Z mierou medzitým nič nejem A vôbec nejem ovocie lebo aj ztoho že nafukuje A mala ma fakt citlivé bruško A zeleninu takisto nič len čo je V polievke to všetko koli malej A keď mám chuť tak si dám načo mam chuť, ale chuť typu chipsy,keksy,malinovky,A neviem čo ešte už nemám ale také dačo ako jablkový koláč alebo tvarohový si musím dať to milujem. Ak som si niečo dopriala cez deň večer už len minimum, aj cotagge si dávam večer, alebo polievku len už ani neviem čo ešte mám napísať, nemám ukážkový jedálnicek ale je vhodný premna A nie som hladna, takže ak ešte na niečo sa chceš spýtať tak kľudne,ja som spokojná so sebou zatiaľ veď fakt keď som došla Z nemocnici tak váha bola 98-99 kg A teraz 88,9kg čiže vuaaaaaauu
žienky jesť môžete všetko len treba vedieť kedy..doobeda sacharidy a poobede skôr bielkoviny 😉
Baby caute už tu nikto nechudne či čo? Moja dnešná váha že 89 kg bože O niečo ešte aj viacej ako minule ale neviem či nebudem mať už svoje dni lebo som bola strašná, nálada chuti snáď to bude O týždeň lepšie držte mi palceky
@sany28 ahoj,chudne co by nie ,aj ja som dnes zhresila sme mali bryndzove halusky,tak som neodolala!ale zajtra zas poctivo!
Ja uz dva tyzdne stale ta ista vaha
Achá achá tak držím palce A váha pôjde dole treba vydržať A to zhresenie musí byť bez toho to nepôjde takže baby moje milé O týždeň
@19841002 ja si dávam cottage na grilovanú zeleninu. A inak na večeru nie je vhnodné dávať vela druhov zeleniny, lebo sa nafukuje brucho. stačí rajčina a cibulka, alebo len rajčina a cottage. a nezabudnúť dať cottage pol hodinu po cvičení na budovanie svalovej hmoty. Svaly potom rýchlejšie spalujú tuk a vôbec, ked má telo viac svalov, tak metabolizmus sa zrýchli.
Chcem sa pridat k vam co chcete schudnut. Ja som po dvoch detoch pribrala 15 kil a podarilo sa mi schudnut 11 kil chcela by som schudnut este tie 3-4 kila a hlavne spevnit stehna brucho a zadok viem ze treba aj cvicit len som posledny mesiac leniva a zacala som aj dost jest sladke a aj neskoro vecer. Chcem to zmenit len aama to nedokazem preto pisem aby som nasla aj ja inspiraciu chcem obmedzit sladne a biele pecivo ziadnu drasticku dietu ☺
ahojte dievčata 🙂 idem do toho aj ja 🙂 strasne som sa vyžrala, že az hroza ...:( mam 72,4 kg a chcem mat 63 kg aby som sa citila opat dobre 🙂 cize dole skoro 10 kil...nejdem držat ,ale žiadnu dietu..idem sa stravovať zdavšie,vyradim sladkosti,chipsíky a pod..jesť pravidelne a trocha pocvičim 🙂 uz som raz takto schudla ..samozrejme občasne zhrešenie bolo,ale ked uz tak doobeda..,alebo ked som mala chut na sladke zvolila som zdrave varianty kolacikov,alebo chipsíky z cukety,cvikly..zelerove hranolky a pod...až mi to chutilo 🙂 a už sa na to teším 🙂 normalne mam na to chut ist variť všeetko zdrave 🙂 čo keby sme si pre inšpiráciu sem hodili nejake fotky s receptom co sme si robili papať ?zajtra ,teda dnes ,ked tak pridam už aj ja čosi..držím palce nech kila idu dole 🙂

Babenky dajte tip ako ochutiť cotage cheese. Ja takéto npjem prvý rqz a neviem. Hlane keby sa dalo osladiť. Či radšej slané. Rozmýšlala som uvarené vajíčko do toho zamiešať. A druhé,nahrádzate niečím chlieb,ja som dnes ten cheese natrela na papriku ale bodlo by niečo ako nàhrada.