icon

Moja 10 mesačná výzva od 2.9.2015

voskovka
30. aug 2015

Kedze zacina skola,do tried mi nastupuju obaja chlapci,vyborny datum ako zacat.doteraz som zhodila 25kg,no nieco mam naspat a potrebujem nabrat svaly,energiu a dobry pocit.Motivacia je vitana.Potrebujem kohosi na pridanie sa....Az budem chciet naletiet do chladnicky,tak sa mozem vyzalovat.Kto sa prida?vzajomna podpora velmi pomaha.

19841002
9. okt 2015

Ešte k tomu receptu . treba 1 č.l. sóda bikarbóny á šţavu pol citróna a kôrku.

janka91
9. okt 2015

Ja som po 2 porodoch schudla 10 kil a to tak ze som jedla normalne vsetko len som prestala jest pecivo a sladkosti. Kupovala som si suchare a mieto keksikov ovocie aj pohybu som mala viac cvicila som sama doma pri tv a stacilo to

aanetkaa1
11. okt 2015

Ahojte dievčatá , no čo ako sa Vam darí ?? ja po necelých 2 týždňoch -2.1 kg..takže ja som so sebou spokojná🙂 hladom netrpím ..dam si aj sladké,aj pečivo..,ale všetko v rozumný čas a v zdravšej verzií ..takže sa to dá pomaličky ,ale bezbolestne 🙂 🙂 🙂 pridám aj pár jedál na inšpiráciu 🙂
-jablčkové ružičky
-smothie špenát+jablko
-rizotko z naturalnej ryže so sušenými rajčinkami+chilli+feniekel
-chlebík zo špald.múky+banány+vlaš.orechy

sany28
27. okt 2015

Baby presne včera mám 20kil dole 10.júla 106 kíl A včera 26.10 86,5kg čiže 20 krásne hnusnýy dole A ideme ďalej do konca roka chcem mať 83kíl A potom budem pokračovať ďalej držte mi palčeky

michaela2012
27. okt 2015

@sany28 ahoj, mozem sa ta opytat na tvoj jedalnicek ? Cvicila si nieco ? A mozem ta este poprosit o tvoje tyzdenne stravovanie 🙂 dakujem 😉

sany28
27. okt 2015

@michaela2012 ja necvicim vôbec iba celý deň lietam deti varenie upratovanie nákupy záhrada pes muž atď no A stravovanie veľmi jednoduché jem to čo môžem chleba malo ale biely čierny aký mám po ruke maslo šunka saláma lekvar, parky omeleta praženia,domáci koláč, korbaciky alebo oštiepok,griz toto na raňajky obed niečo takéto kura perkelt zajac vypr.syr všetko ale o polovicu menej ako predtým, nejem tatársku, mlieko,zeleninu Z ovocia iba jablká A banány aj to málo ináč na čo mám chuť to si dám ale asi najdôležitejšie aspoň pre mňa vellllaaa čistej vody aj 4 litre plus nejaké čaje A caro nápoj alebo Inka žiadne vyjedacky medzi jedlami A za obedom ešte hlúposti A večer nič také iba buď kus Z obedu alebo polystyrén plus caro, hlavne jesť všetko čím si viac hovorím že dnes žiadne sladké alebo toto nie tak viac zjem ja idem Z vysokej váhy tak zato mi to ide zatiaľ keď budem bližšie K cieľu tým to bude ťažšie, ja kojim tak aj to mi pomáha no A predtým som ooooovellla viac jedla veľa šťastia ti prajem A Z akej váhy ideš dole?

odm3
28. okt 2015

@sany28 super, 20 kg dať dole to už je slušný výkon. Ja má teraz 88,5. Ide mi to pomalšie - za dva mesiace som schudla asi 3,5 kg. Ale ide to dole a to je hlavné.

emuskaaa
28. okt 2015

Baby prosim ziadna polievkova dieta ! Telo potrebuje svoj denny prijem .... Dolezite su ranajky podla toho sa potom odvija celi den.... Taktiez je dolezite vyhybat sa pecivu,cestovinam,netreba vela solit sol drzi vodu v tele potom vaha kolise dnes mozes mat 88,5 no zajtra to moze byt 90kg ...dolezita je psychika netreba v takomto pripade nic vzdavat taktiez olej max 1cl ....al chcete aby telo prijalo zdravy tuk tak lanovy olej za studena lisovany udrziavat v chladnicke ...... najlepsie primiesat do mliecneho 😉 stravovar sa zdravo ucrcite nie parky 🙂 ale vela zeleniny ,kuracia sumka,vajicko max na ranajky ,tuniak vo vlastnej stave,ryzove chlebicky ,ryza , ryzove cestoviny ,kuracie meso -po pripade soja , losos, jegurt bieli,ovocie banan jablko ale len do obedu ziadnedo 15:00 ..... odporucam si dat zostavit jedalnicek sice za peniazky ale sefektom 😉

sany28
28. okt 2015

@emuskaaa ja som pracovala vonku jedli sme úplne všetko večera okolo 19 tej A schudla som tu vidno že platí rovnica že musí byť väčší výdaj ako príjem A kila idú dole peniažky radšej dám na detičky

emuskaaa
28. okt 2015

Ano ale prijem zdraveho a nie sami tuk,zahustene ..... a je rozdiel schudnut s tuku a spalit svaly 🙂 Normalny clovek ktory drzi zdrau stravu a cvici chudne hlavne s tuku nabera svalstvo a spevnuje 🙂 Spravne dodrziavanie stravy a cvicenie je vysledok spalovania tuku najviac 1-1,5 kg tyzdene telo potrebuje spravny prisun bielkovin sacharidov .... nepravidelne stravovanie a hlavne nespravne tak si telo chcrani svoje zasoby tuku v tele a tym nedokaze bojovat a tak vecsina zien stoji na vahe alebo spaluje svaly nie TUK a to je velky rozdiel ..... Vezmi si priklad : Zdrave stravovanie a cvicenie sa = 1 kg svalu Zle stravovanie a cvicenie = 1 kg tuku == spalovanie svalstva a nie tuku v tele ....

emuskaaa
28. okt 2015

@sany28 Mozem otazocku ak ti nebude vadit ako dlho sa taktostravujes ? Kolko kg si mala ked si zacala a kolko mas teraz ?

sany28
28. okt 2015

@emuskaaa dúfam že Som ťa neurazila ja len hovorím že nemusíme jesť len zdravé veci zeleninu ovocie A niektoré veci nejem koli malej má veľmi citlivé bruško ale to neznamená že jem samé nezdravé veci lebo nie každý má chuť sa tak stravovať doživotne keď bol odmalička zvyknutý na iné A aj peniaze to dačo stojí A to nechajme tak. Tak cca od 20.júla mala sa mi narodila 10toho potom sne zisťovali čo všetko jej vadí tak som prestala určite potraviny ktoré som jedla A píla dennodenne ale tak pred pôrodom Som mala 106 keď som došla domou taj 98 A tak som začala čiže za 3 mesiace 12 necelých čiže si myslím že to neni veľa na jeden mesiac A treba brať do úvahy že je to vysoká váha A Z takej to ide rýchlo teraz mám 86,5 A pred otehotnenim som mala 95 no A jed sme robili vonku pri mori takzo 82 som zišla na 63 menej ani za boha A to sme jedli všetko čo bolo lacné ale od rána do večera sme robili a potom sme sa blaznili buď V mori alebo V bazéne čo mali šéfovi takže strašne veľa pohybu

emuskaaa
28. okt 2015

@sany28 nie neurazila 😉 len som chcelavediet a za3 mesiace nieje malo 12 kg je to dobre , viem ze ne kazdemu taka strava nechuti no da sa vseliako kombinovat jedalnicek aby bolchutny 😉

sany28
28. okt 2015

@emuskaaa keď mi deturence podrastu tak budem skúšať ale teraz sa mi nedá muž je čisto na domácu Slovensku kuchyňu, no pekne sa to číta že 12 kíl snáď ajvdalsich 12 pôjde dole určite sa ozvem A aj sa fotím tak potom aj to dám keď to bude lepsie

sany28
1. nov 2015

@voskovka ahoj ty si to tu založila ale nejak nevidím že by si písala tak prosím ťa ako sa ti darí ide ti to?

voskovka
autor
2. nov 2015

@sany28 ano dari pomaly.pridala som foto vcera do mojho profilu 🙂

odm3
2. nov 2015

Ahojte, ja sa musím pochváliť - už mi dvaja ľudia povedali, že som schudla - takí čo nevedeli že sa o to snažím. Ja som myslela, že tie 4 kilá dole nie je na mne moc vidno 🙂

vanesenka
2. nov 2015

Baby ja som schudla od septembra az 2 kila moc to nie je ale tiez som uz pocula ze son schudla ide to pomaly ale stale lepsie dve kila ako nic do vianoc by som chcela dve dalsie

emuskaaa
2. nov 2015

@vanesenka ahoj a drzis stravu cvicis ? Skus neaky spalovac karnitin /synrphtine alebo ak nechces nieco takr tak skus zelenu kavu chutovo nic moc 😝 ale ponaha ja sama ju pijem 2x denne 😉 a samozrejbe pohyb musi byt bez toho to nejde 😉

vanesenka
2. nov 2015

Teraz som zacala jest akurat jablcny ocot v tabletkach neviem ci pomoze ale kedysi pomohol a necvicim nie a nie sa k tomu dokopat nemam s kyn a samu ma tk nebavi ale chystam sa do fitka zacat chodit preto som aj tak malo dala dole ale e to aspkn vydiet trocha

sany28
2. nov 2015

@voskovka jeda neviem sa vynadivat ako ti to super ide tak ku koncu školského roka bude velikánska odmena gratulujem

sany28
3. nov 2015

Baby ja mám O pol kila viac do šľaka ale snáď koli tomu že mám svoje dni V pondelok sa odvazim ako vždy A aspoň nech tam je O kilo menej držte palceky

emuskaaa
3. nov 2015

@sany28 Nevaz sa kazdy drn vrla robi psychika 😏 vaz sa stale na lacno npr stale rano v pondelok 😉

sany28
3. nov 2015

Sak len stále V pondelok sa vážim,len včera som nemala čas napísať tak držte palceky V pondelok lebo snažím sa tak dúfam že to bude ok, lebo už sme boli s priateľom nakúpiť nové oblecko A keď dám 10 dole tak že sa za odmenu môžem znovu vyburit taj dúfam že to raz bude síce nie tento rok ale až ďalší ale neva

veronikabarkacsova
4. nov 2015

Zdravim mamicky. Rada by som sa k Vám pridala. Mam 14 mesacne dievcatko a 3 mesačného chlapceka. Pre niekoho malo no pre mňa dosť,uz 3tyzdne nejem nic v com je biely cukor a biela muka. Peciem si doma vlastný chlieb a zdravé raw kolaciky ak mam chuť na sladké. Moja oredporodna vaha bola 67 kg a teraz je 73 .chcela by som ist na 65. Cvicit sa mi zatiaľ nejako moc nechce keďže mam co robiť s drobcami. Potesim sa akejkoľvek motivacii ci dobrej rade aj išli kila dole.

sany28
4. nov 2015

@veronikabarkacsova no to ti určite váha pôjde krásne dole ja jem väčšinu jedlá čiže aj chlieb aj múku A ide mi to dole ja mám tiež 3 mesačne bábo A uz slečnu 3 ročnú drzim palčeky A teraz máš akú aktuálnu vahu?

veronikabarkacsova
4. nov 2015

@sany28 pred 3 tyzdnami som mala73 odvtedy som sa nevazila.odvazim sa po mesiaci a uvidíme .bojim sa ze bez cvicenia kila nepojdu dole. A stravujes sa nejak inak? Cvicis popritom?

sany28
5. nov 2015

@veronikabarkacsova nie ja necvicim kojim A neviem síce či je pravda že pri cvičení sa do mlieka niečo vylučuje alebo ni ale ja to riskovať nejdem dosť som mala problémy s malou kým som zistila čo jej je, q A neboj pôjdu kila dolu, ja sa vážim každý pondelok mesiac bez váženia by som nevydržala, jem skoro všetko ale Z rozumom, cvičiť budem potom ako prestanem kojit drzim palce

veronikabarkacsova
5. nov 2015

@sany28 a uz si schudla nieco? Aj ja ti deti palce . Dam vediet budici pondelok ci sme sa pohli z vahou dole.

sany28
5. nov 2015

Jo našťastie som schudla pred pôrodom 106 A teraz 86,5 síce teraz V pondelok keď som sa vážila tak som mala 87 ale dúfam že len zato viac že som dostala kramy uvidím V pondelok čiže necelých 20kíl A po pôrode keď som došla domou bola moja váha cca 98 tak potom 12 kíl od augusta potom daj vedieť A inak ta obdivujem že len taký malý rozdiel máš medzi deťmi A ešte máš čas chudnúť A hlavne silu A chuť fakt drzim palce