icon

Môže sa postava meniť s vekom?

9. feb 2025

Ahojte. Posledny eok mam pocit ze sa mi nejako zmenila postava. Podla vahy som pribrala tak dve kila maximalne, vazim 60 pri vyske 178 cm. Vzdy som bola s postavou spokojna ale teraz nie. Neviwm cim to moze byt. Je pravda ze nemam vela pohybu doteraz to ale problem nebol. Stravujem za tiez stale rovnako, celkom zdravo. Pred mesiacom som mala 26 rokov. Myslite ze to moze byt vekom? Ratat s tym ze to bude coraz horsie? Deti nemam

thereisabear
9. feb 2025

Určite áno. A aj 2 kg vedia spraviť rozdiel. Začni s pravidelným pohybom, kým to nebude horšie.

simca06022011
9. feb 2025

samozrejme, lebo napr. ti ubudne svalova hmota, pribudne tuk a pod.. proste sa zmeina pomery. Alebo zadrziava clovek vodu, menej sa clovek hybe, atd.. vela je tam moznosit a faktorov, vekom as to bude len zhorsovat... Staci ze sa vypne pokozka, prekrvi a hned clovek vyzera lepsie.. treba si pridat aspon plavanie...

dobryden
9. feb 2025

Vekom?Alw ved mas 26,to sa smor tyka 40+ a nie 26 ročnej,moj nazor.Mozno si viacej usedena,troska pohybu a budes spokojna.

dskjhfdlkdjhl
9. feb 2025

Keby si napisala, ze mas 50, tak by sa to dalo pripisovat veku. Zacni sa hybat, si mladucka, tak nemusis byt mlandrava.

marca12
9. feb 2025

U mna ano. Vzdy som bola utla a vekom sa mi rozsirili plecia,hrudnik a to v case,ked som nepribrala ani kilo. Okolo 30tky som si vsimla,ze mam inu postavu.

marca12
9. feb 2025

@dobryden Nemusi byt usedena. Ja som sportovala,aktivna som bola az az a predsa sa mi zmenila postava.

januska12323
9. feb 2025

Keď sa nehýbeš neudržia sa ti svaly a tuk vyzerá inak ako sval, samozrejme, že vyzeráš inak. S vekom to ešte nemá veľa spoločné.

mabenn
9. feb 2025

mas BMI 18,9...od 19 dole je podvyziva...riesis co? 2kila? v 26 mas byt v najlepsej kondicii, pravdepodobne mas malo svalov...obsahuje tvoja "zdrava" strava dostatok bielkovin? 60kg som mala naposledy na strednej skole pri nizsej vyske

sissy27
9. feb 2025

Tak ak sa nehybes, nerobis pravidelne ziadny sport, tak nemozes ocakavat pevne, vyformovane telo 🤷‍♀️

0silvia0
9. feb 2025

a ako sa ti vlastne ta postava zmenila?

nynia
9. feb 2025

Vekom? Ja okolo 25 narodenín som konečne získala svoju vysnívanú postavu. Nepoviem keby si mala okolo 40, že vekom sa ti mení postava. Zmenila sa ti postava probratím a nedostatok pohybu vek v 26 do toho naozaj neťahaj.

olimuc
9. feb 2025

Vekom to moze byt po 45+ a detmi … tvojom veku je to ochabnute svalstvo, zadrziavanie vody atd … a ano po 50 to bude horsie. Do 40 som mala priblizne tvoju vahu a vyskoci trochu viac … rozdiel bol, ze pred porodom postava zachodovy pavuk…. Po bolo zmena aj ked rozdiel boli 4-5 kg .. a teraz uz len na odstrel 🤦‍♀️

autor
9. feb 2025

Zmeny sa tykaju hlavne sirsich stehien, bokov, brucha, byvala som tak vizualne chudsia. Nehovorim ze teraz som tucna, to zas nie, ale skor je to telo take vacsie? Mozno to naozaj bude tym nedostatkom pohybu a cvicenie by mohlo pomoct

sense
9. feb 2025

Nemusí to byť vekom ale životným štýlom....
Pozri di niečo o skinny fat

nika23t
9. feb 2025

V Tvojom prípade by som za tým vek zatiaľ nehľadala, to skôr tak po 40 tke. Ale samozrejme, že sa môže. Mne sa kilá ukladajú na bruchu, pri mojej váhe 49 kg je to hneď vidieť. Zarad viac pohybu, menej sladkého.

siska53
9. feb 2025

Vekom urcite nie. Mne sa zmenilo po porodoch - diastaza. Vahu mam hadam 30 rokov tu istu, plus minus 2-3 kila skakali pocas toho obdobia. Uvidime, co bude po 50tke.. zatial sa to drzi medzi 41,5-43,5
Ty skus skot cvicit, ak sa ti postava nepaci.