Nadváha 105 kg u 35-ročnej
Prosím vás posledne mesiace mam problémy s bolesťami tela.
Ráno vstávam ako dôchodca...všetko ma bolí...
Bezny pohyb na schudnutie nestaci. Ja beham denno denne okolo 2 deti a ani kilo neschudnem 😅 takže som začala ešte aj chodot do fitka. A to mám 55kil a 31 rokov a som po 2 deťoch. No cítim že som mlandrava a bez kondičky a ze potrebujem zamakať... Ja si pamatam ze ked som mala v tehotenstve 65kil tak som citila ze to bolo uz vela a boleli ma nohy, klby, nevladala som nic, vsetko ma bolelo... Takze to moze byt z obezity
Nadvaha s tym moze a nemusi suvisiet. Ale schudnutim nic nepokazis. Pre mna nepredstavitelna vaha, aj keby si kazdy den na Gerlach vyslapala. Je skvele ze mas tolko pohybu, teraz este stravu zmenit a mas to ☺️. Co sa tyka bolesti, skus protizapalovu stravu.
Ja som sa po pôrode dcérky pred rokom ,keď som mala 35rokov dostala na váhu 92kil a to bol extrém - únava,bolesti kĺbov ,kolená neskutočne praskanie v kolene ,opuchy
Teraz 36rokov 78kil cítim sa lepšie,bolest kolien žiadna,žiadne opuchy únava fuč mám energiu cítim sa sto krát lepšie.
Cieľ ešte dať dole aspoň 10kil 😉
@diamondsspaces mne ani to nepomohlo :D persla som z takmer morbidnej obezity do normalneho BMI a citim sa unavenejsie nez kedy predtym, bedrove klby ma bolia viac nez ked som mala o desiatky kil viac... samozrejme, vazit menej je urcite zdrave a obezita je zla - ale nie vsetky problemy sa veru vyriesia len schudnutim. ale ludia si to radi myslia. ale teda istotne to neuskodi, zabrani dalsim buducim problemom autorky a mozno vyriesi aj jej terajsiu situaciu - a mozno nie
@missviolet uplne suhlasim. u mna je to podobne.
taka stuhlost tela, neustale nejake bolesti u mna zacali, ked som vazila menej, resp aj ked som vazila normalne. no musim povedat, ze sa teraz lepsie hybem, ako kedysi. a ako som aj vyssie pisala uz ma nebolia nohy s chodenia tlko, ako kedyis, kedysi som amla take tazske nohy v robote, som bola ako spomaleny film., teraz viem zabrat.
isla som uz 95kg na 77kg. mala som uz aj menej,a le vzdy cez sviatky priberam a nejako to neviem dat dole. teda nei uplne doslova, lebo minuly rok som mala o takomto case priblizne rovnaku vahu, priapdne o kilo viac. a pred sviatkami som mala asi 74kg.
dufam, ze aspon takto sa mi to podari do jesene znova,a le rada by som dala dole viac.

@tianna je to o zvyku. Prvý týždeň som z toho bola nervná. Po mesiaci som nechápala ako som sa mohla nechať tak pohltiť a nevnimať svet.