icon

Najedz sa do štíhlosti - aký máte názor na túto knihu?

matejko18
18. jún 2019

Aké máte nato názor?

gerrwie_girl
Autor odpoveď zmazal
1natasa1
18. jún 2019

Moc tomu neverím. Treba jesť po menších dávkach a zdravšie veci, potom človek dosiahne štíhlosť

matejko18
autor
18. jún 2019

@gerrwie_girl to ani nejedavam 😉 ja mám prvý týždeň za sebou a zatiaľ super...len som chcela vedieť že či jr tu niekto kto da tak stravuje dljsoe

adrianahalasova
18. jún 2019

fuu no ja so schudla po tehotenstve 2 kila a vacsinu som jedla v mensich davkach

eva8
18. jún 2019

@matejko18 kamaratka si ju vychvaluje. Aj mne ju nukala. Vraj sa citi mladsie, aj ked nechudne rapidne. Niekedy zameni obed s vecerou, alebo nejaku potravinu

adrianahalasova
18. jún 2019

jete proteionove tycinky,

matejko18
autor
18. jún 2019

@eva8 ja mám prvý týždeň za sebou a schudla som 3 kilá a zatiaľ sa mi to páči...A áno aj ja mám také pocity a už to aj vidím na sebe 🙂

sweetdreams
18. jún 2019

@matejko18 ja nemám s chudnutím absolútne žiadne skusenosti, tak idem najviac radiť :D ale viem, že jedna naša rodinná známa svojho času veľmi pekne schudla a spomínala že išla práve podľa tejto knihy. Zapamätala som si ten názov.

vivianaba
18. jún 2019

@matejko18 viackrat som isla podla tej knihy je to super ale kazdy raz som uz chudla menej. Prvyraz tusim 6kg poporodnych pekne islo dole. Aj dlhodobo to nie je zle len mi chybala cerstva zelenina je tam vela vareneho. A ku koncu je to dost narocne varenie lebo 3xdenne ine jedlo a falsi den zase 3x ine 😂. Uz sa tak nestravujem nasla som si iny program a vysledky super, ale Macingovu povazujem za dobru moznost dostat sa do formy a udrziavat sa.

saurian
18. jún 2019

je tu aj diskusia "Detox podľa Mačingovej" 🙂

mirkakab
18. jún 2019

Mám ju doma, jedlá sú ľahko stráviteľné, jednoduché a kto má možnosť dopestovať si zeleninu tak aj lacné. Momentálne sa podľa nej nestravujem, ale keď som sa stravovala cítila som sa super.

andzy
18. jún 2019

Mám ju doma nikdy som z nej neschudla, od 7. Januára som sa dala na cvičenie 3x do týždňa plus zmena jedálnička teda jem všetko len sa držím toho že kalorické jedla už po tej 16tej nejem a príjem potravy mám menší ako výdaj čiže pohyb a do dnešného dňa -18 kg. Veru v tej knihe sú v niektorých prípadoch dobré bludy popísané. Hlavne tie kalórie na večeru. Môj názor.

andzy
18. jún 2019

@matejko18 zdravé chudnutie je Max. 1,5 kg za týždeň, inak môže prísť vyhladovanie a začneš papať a nebudeš vedieť prestať. Jesť všetko len menej a večer aspoň 3hod pred spaním nejesť, odskúšané.

matejko18
autor
18. jún 2019

@andzy ja som tiež začala od januára kruh.trening 3 × do týždňa...plus od apríla 2× posilka a tiez strava...stále v pohybe .mama začala 3 týždne dozadu a spieva o tom tak som podľahla aj ja...A súper 👍

matejko18
autor
18. jún 2019

@andzy ale tu nie si vôbec hladná... A medzi jedlom si môžeš dať jogurt biely s medom a askoricou alebo iné aj zeleninu...to ideš zase podľa krvnej skupiny...neviem vyskúšam uvidím 🙂

andzy
20. jún 2019

@matejko18 cvičiť stačí 3x do týždňa pretože po cvičení sa ti telo regeneruje 72 hodín, čiže ak aj necvičíš telo pracuje. Netreba to preháňať. Hladovať určite nie, to nie je riešenie. Držím palce 🙂

gerrwie_girl
20. jún 2019

@adrianahalasova proteinove tycinky su totalna blbost :D. Je to taka ista sladkost ako kazda ina tycinka, akurat je tam pridany protein. Tak ked uz, tak si kupit protein a jest ho (resp pit) samostatne.

adrianahalasova
23. jún 2019

@gerrwie_girled dakujem za odpoved

ki_wi
17. okt 2019

@matejko18 kniha je super...dokonca ja mám všetky 3 a už sa podľa nich riadim asi 2 roky..je to paráda, úplne sa mi zmenil život..stratené kilá som nenabrala naspäť tak, ako to bolo pri iných diétach...dôležité však je si uvedomiť, že toto nie je diéta, ale nový životný štýl...posledný polrok fičím na donáške Mačingovej stravy, lebo si kvôli práci nestíham každý deň vyvárať...