icon

Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?

zuzu8888
19. mar 2012

Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎

carodejka008
13. mar 2013

@margaretka od pondelka jeme dalej podla planu aj ked to uplne nedodrziavame napr. v pondelok na veceru sme mali borsc ale urobili sme ho viac tak sme ho mali aj v utorok na obed aj ked tam mala byt brokolica ale tak nevyhodim to nie? a neviem ci sa nieco pohlo dole z vahy lebo na internate ju nemame 🙂
ja som tiez krv.skupina 0 ale mne kava vobec nechuti, je mi po nej zle na zaludku takze toto neriesim 🙂
ale este stale mam nehoraznu chut na sladke...aj po tych luskoch aj po sladkych ranajkach...toho sa uz asi nikdy nezbavim ☹

carodejka008
13. mar 2013

@kingstonka pre mna by bolo obrovskou motivaciou keby som vedela ze na mna nieco zabera (ako u teba ked si zhodila 7kg)..na akej vahe si zacala? ja na 84kg a dole ani kilo po tyzdni...nechapem preco ked mam taku vysoku vahu ☹

kingstonka
13. mar 2013

@carodejka008 ja som zacala na 86kg.... a najviac islo asi 2. tyzden. tato strava ma podla mna vela vody a aj v inych diskusiach som citala , ze zo zaciatku telo vodu zadrziavalo... urcite vydrz

margaretka
13. mar 2013

no u mna tazko pretazko tri tyzdne za sebou a az teraz nejake biedne kilecko takze ozaj je to asi na organzime kedy sa zacnes pamatavat ze musi cerpat zo zasob a ukladacie nedostane !!! 🙂
tiez mam chut na sladke priserne...a doma mam deti takze sa toho vzdy najde... a chodim ako maniak...ale nedam si len raz mac. jazycek 🤐 ale kupila som si chrom davam si ....snad zaberie.

margaretka
13. mar 2013

a ja som zacala na 65kg. pri vyske 155cm

carodejka008
13. mar 2013

@margaretka chrom ma znizit chut na sladke? o tom som este nepocula...a ma este nejake dalsie ucinky?

carodejka008
13. mar 2013

@kingstonka ja to vydrzim ale uz ma ten pociatocny elan opustil lebo fakt nevidim nejaku zmenu...snad mas pravdu a pohne sa to u mna...a inac este som sa vas baby @margaretka @kingstonka chcela spytat taku intimnu otazku...ako je to u vas s wc? citala som ze baby prehanalo a potom sa to upravilo ale u mna je to rovnake ako pred tym t.j raz za den dva dni akokedy...nemoze byt ten moj neubytok na vahe sposobeny tym?

kingstonka
13. mar 2013

@carodejka008 k tomu wc- ja som prve dni behala casto... a potom prave naopak (inak mam celozivotny problem so zapchami)... skus jest viac sliviek susenych

kingstonka
13. mar 2013

inak ja som prvykrat dodrzala v podstate do body- raz som si dva dni vymenila.... snazla som sa mat vzdy v chladnicke nakupene na 2 dni dopredu a varila som vacsie mnozstva a mrazila si porcie ... potom som chcela po 3 mesiacoch zacat znova a po tyzdni som to vzdala - nevedela som sa nastartovat...

margaretka
13. mar 2013

ja mam silne zapchy .. od zaciatku od prveho dna... take sa snazim jest tie ranne porcie mrkvy s jablkom v max. mnozstve a zapit teplou medovou vodou to potom nejaky bobcek vyjde.... a brucho mam ako tehotna

margaretka
15. mar 2013

blizi sa nam vikend co si budete kuchtit? nie ze to vzdate pocas vikendu ! 😉

majuska72
17. mar 2013

prosim vas baby poslali by ste mi niektora tu knihu na mail m.duracka.seginova@gmail.com? pretoze na ulozto mi vypisuje ze subor bol zmazany. dakujem 🙂

molen2
18. mar 2013

Dievcata, len sa chcem informovat ako ste dopadli s detoxikaciou? vydrzali ste to 28 dni ? A ake boli vysledky? Dostala som od kamosky prefotenu knizku tak som si dnes urobila ranajky podla rozpisu, a chutili mi🙂
Viete mi napisat kedy ste mali krizu a ako to vsetko dopadlo, prosim. Vdaka a pekny den prajem.
zuzu8888, chichaa, danielaaaa , mamkajanka , lolitka25, michaelka5

margaretka
18. mar 2013

@molen2 kriza pre mna bola prvy tyzden kym som si zvykla .... potom znovu na zaciatku tretieho ked som zistila ze na vahe nic nejde dole 🙂 ale pokracujem

molen2
18. mar 2013

dakujem za info, ja len zacinam takze uvidim......🙂

margaretka
19. mar 2013

dnes sa budem vazit aj merat, zazraky na mierach nevidim, na vahe len 1kg. dole aj to mozno nie cele kilecko. zacinam 4 tyzden a som dost smutna ze mi to nenastartovalo metabolizmus a nech su tukove zasoby vybrate z ulozeneho odpocinku 😒 pekne zostavaju na svojom mieste

margaretka
19. mar 2013

@molen2 tak drzim palce !!!! pomeraj sa odvaz a o 3-4tyzdne porovnas a dufam ze so super vysledkom nie ako ja 😉

margaretka
19. mar 2013

@carodejka008 ano chrom ma znizovat chut na sladke ale u mna neznizi asi nic len vsetko odpratat z dohladu a dosahu 🙂

carodejka ako sa ti dari v pokracovani?

carodejka008
19. mar 2013

@margaretka my sme s tym sekli :D jednak nas uz nebavilo jest stale to iste a ani tie ubytky nejako nenastali...kazdopadne nam to otvorilo oci a fungujeme podla delenej stravy t.j. nekombinujeme zemiaky, ryzu, maso a vyhybame sa pecivu...len keby mi to sladke tak nechutilo

ekira
3. apr 2013

halo je tu niekto? 🙂

kokocka
8. apr 2013

Ahojte aj ja pridať k Vám. Co mam ranajkovat a potom cez deň jesť?i 🙂 🙂

margaretka
16. apr 2013

ja uz idem podla semaforu... no z toho prveho mesiaca nic moc mozno kilo dole na pase asi 3cm.
ale nevzdavam sa 🙂

sajmonkaf
18. apr 2013

Ahojte,tak ja som v pondelok zacala,zatial je to ok,snazim sa vela pit len sa chcem spytat,či dodržiavate presne tie jedla a varievate si podla receptov v knihe.zatial necitim nejaku zmenu,ale verim ze sa to rozbehne,ved nejem pečivo a sladkosti,tak sa to musi prejavit.A ešte musim si zeleninu posypat syrom,ak napr. momentalne nemam doma?dakujem,snad budem mat viac casu si vas precitat...

lenitta007
18. apr 2013

ahojte kocky, pridavam sa k vam, ja mam dnes 14tyden, zajtra zacinam uz treti tyzden, celkom to leti, este som len zacala 😀 mam dolu 2,8 kg..... citim to trolinku na sebe, nic horybylne..... dufam, ze do mkonca detoxu to bude lepsie..... musim vela odolavat ale zatial zvladam a citim sa dobre 🙂 🙂

sajmonkaf
19. apr 2013

@lenitta007 ja dnes piaty den,zatial som sa citila dost nafuknuta,strava mi chuti,nemam chut na sladke,a ani kava sa mi velmi nežiada.A jes 3x dennne alebo aj desiatu a olovrant si das,pripadne 2 večere?

erika7435
19. apr 2013

ahojte, ... pridam sa aj k Vam,. ... od pondelka 22.4.2013. dohodli sme sa s kolegynkou, ze sa na to dame, ... ja by som chcela odstranit zaludocne problemy, ktore ma trapia a ked sa zbavim nejakeho-to centimetrika, tak ma to potesi, 😎 ved skocit do siat a vyzerat skvele, to asi chce kazda z nas, ...
tak vsetkym drzim palce a verim ze to kazdej z nas pomoze 🙂

lenitta007
19. apr 2013

@sajmonkaf no desiatu ani nie,. al eolovrant vacsinou ano a druhu veceru podla toho kedy mam prvu a kedy idem spat, ale vacsinou nemam druhu veceru. ja osm bola tiez prvy tyzden hrozne nafuknuta, ale to je z tej zeleninky, druhy uz to je lepsie, ja som dnes zacala treti 🙂 😉

salo
19. apr 2013

@majuska72 Ahoj, prosím ťa, ak ti niekto preposlal tu knihu na mail, bola by si taká zlatá a preposlala by si mi to tiež? 🙂 frollko@atlas.cz
Tiež mi to nejde stiahnuť z ulozto.sk, Moooc dakujem 🙂

majuska72
21. apr 2013

@salo zial, nikto mi ju nepreposlal :-/

daniette
22. apr 2013

Ahojte, tu je 28-dňová detoxikačná kúra http://www.week.cz/28-denni-ocistny-program-pod... 🙂