Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?
Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎
@kingstonka pre mna by bolo obrovskou motivaciou keby som vedela ze na mna nieco zabera (ako u teba ked si zhodila 7kg)..na akej vahe si zacala? ja na 84kg a dole ani kilo po tyzdni...nechapem preco ked mam taku vysoku vahu ☹
@carodejka008 ja som zacala na 86kg.... a najviac islo asi 2. tyzden. tato strava ma podla mna vela vody a aj v inych diskusiach som citala , ze zo zaciatku telo vodu zadrziavalo... urcite vydrz
no u mna tazko pretazko tri tyzdne za sebou a az teraz nejake biedne kilecko takze ozaj je to asi na organzime kedy sa zacnes pamatavat ze musi cerpat zo zasob a ukladacie nedostane !!! 🙂
tiez mam chut na sladke priserne...a doma mam deti takze sa toho vzdy najde... a chodim ako maniak...ale nedam si len raz mac. jazycek 🤐 ale kupila som si chrom davam si ....snad zaberie.
a ja som zacala na 65kg. pri vyske 155cm
@margaretka chrom ma znizit chut na sladke? o tom som este nepocula...a ma este nejake dalsie ucinky?
@kingstonka ja to vydrzim ale uz ma ten pociatocny elan opustil lebo fakt nevidim nejaku zmenu...snad mas pravdu a pohne sa to u mna...a inac este som sa vas baby @margaretka @kingstonka chcela spytat taku intimnu otazku...ako je to u vas s wc? citala som ze baby prehanalo a potom sa to upravilo ale u mna je to rovnake ako pred tym t.j raz za den dva dni akokedy...nemoze byt ten moj neubytok na vahe sposobeny tym?
@carodejka008 k tomu wc- ja som prve dni behala casto... a potom prave naopak (inak mam celozivotny problem so zapchami)... skus jest viac sliviek susenych
inak ja som prvykrat dodrzala v podstate do body- raz som si dva dni vymenila.... snazla som sa mat vzdy v chladnicke nakupene na 2 dni dopredu a varila som vacsie mnozstva a mrazila si porcie ... potom som chcela po 3 mesiacoch zacat znova a po tyzdni som to vzdala - nevedela som sa nastartovat...
ja mam silne zapchy .. od zaciatku od prveho dna... take sa snazim jest tie ranne porcie mrkvy s jablkom v max. mnozstve a zapit teplou medovou vodou to potom nejaky bobcek vyjde.... a brucho mam ako tehotna
blizi sa nam vikend co si budete kuchtit? nie ze to vzdate pocas vikendu ! 😉
prosim vas baby poslali by ste mi niektora tu knihu na mail m.duracka.seginova@gmail.com? pretoze na ulozto mi vypisuje ze subor bol zmazany. dakujem 🙂
Dievcata, len sa chcem informovat ako ste dopadli s detoxikaciou? vydrzali ste to 28 dni ? A ake boli vysledky? Dostala som od kamosky prefotenu knizku tak som si dnes urobila ranajky podla rozpisu, a chutili mi🙂
Viete mi napisat kedy ste mali krizu a ako to vsetko dopadlo, prosim. Vdaka a pekny den prajem.
zuzu8888, chichaa, danielaaaa , mamkajanka , lolitka25, michaelka5
@molen2 kriza pre mna bola prvy tyzden kym som si zvykla .... potom znovu na zaciatku tretieho ked som zistila ze na vahe nic nejde dole 🙂 ale pokracujem
dakujem za info, ja len zacinam takze uvidim......🙂
dnes sa budem vazit aj merat, zazraky na mierach nevidim, na vahe len 1kg. dole aj to mozno nie cele kilecko. zacinam 4 tyzden a som dost smutna ze mi to nenastartovalo metabolizmus a nech su tukove zasoby vybrate z ulozeneho odpocinku 😒 pekne zostavaju na svojom mieste
@molen2 tak drzim palce !!!! pomeraj sa odvaz a o 3-4tyzdne porovnas a dufam ze so super vysledkom nie ako ja 😉
@carodejka008 ano chrom ma znizovat chut na sladke ale u mna neznizi asi nic len vsetko odpratat z dohladu a dosahu 🙂
carodejka ako sa ti dari v pokracovani?
@margaretka my sme s tym sekli :D jednak nas uz nebavilo jest stale to iste a ani tie ubytky nejako nenastali...kazdopadne nam to otvorilo oci a fungujeme podla delenej stravy t.j. nekombinujeme zemiaky, ryzu, maso a vyhybame sa pecivu...len keby mi to sladke tak nechutilo
halo je tu niekto? 🙂
Ahojte aj ja pridať k Vám. Co mam ranajkovat a potom cez deň jesť?i 🙂 🙂
ja uz idem podla semaforu... no z toho prveho mesiaca nic moc mozno kilo dole na pase asi 3cm.
ale nevzdavam sa 🙂
Ahojte,tak ja som v pondelok zacala,zatial je to ok,snazim sa vela pit len sa chcem spytat,či dodržiavate presne tie jedla a varievate si podla receptov v knihe.zatial necitim nejaku zmenu,ale verim ze sa to rozbehne,ved nejem pečivo a sladkosti,tak sa to musi prejavit.A ešte musim si zeleninu posypat syrom,ak napr. momentalne nemam doma?dakujem,snad budem mat viac casu si vas precitat...
ahojte kocky, pridavam sa k vam, ja mam dnes 14tyden, zajtra zacinam uz treti tyzden, celkom to leti, este som len zacala 😀 mam dolu 2,8 kg..... citim to trolinku na sebe, nic horybylne..... dufam, ze do mkonca detoxu to bude lepsie..... musim vela odolavat ale zatial zvladam a citim sa dobre 🙂 🙂
@lenitta007 ja dnes piaty den,zatial som sa citila dost nafuknuta,strava mi chuti,nemam chut na sladke,a ani kava sa mi velmi nežiada.A jes 3x dennne alebo aj desiatu a olovrant si das,pripadne 2 večere?
ahojte, ... pridam sa aj k Vam,. ... od pondelka 22.4.2013. dohodli sme sa s kolegynkou, ze sa na to dame, ... ja by som chcela odstranit zaludocne problemy, ktore ma trapia a ked sa zbavim nejakeho-to centimetrika, tak ma to potesi, 😎 ved skocit do siat a vyzerat skvele, to asi chce kazda z nas, ...
tak vsetkym drzim palce a verim ze to kazdej z nas pomoze 🙂
@sajmonkaf no desiatu ani nie,. al eolovrant vacsinou ano a druhu veceru podla toho kedy mam prvu a kedy idem spat, ale vacsinou nemam druhu veceru. ja osm bola tiez prvy tyzden hrozne nafuknuta, ale to je z tej zeleninky, druhy uz to je lepsie, ja som dnes zacala treti 🙂 😉
Ahojte, tu je 28-dňová detoxikačná kúra http://www.week.cz/28-denni-ocistny-program-pod... 🙂

@margaretka od pondelka jeme dalej podla planu aj ked to uplne nedodrziavame napr. v pondelok na veceru sme mali borsc ale urobili sme ho viac tak sme ho mali aj v utorok na obed aj ked tam mala byt brokolica ale tak nevyhodim to nie? a neviem ci sa nieco pohlo dole z vahy lebo na internate ju nemame 🙂
ja som tiez krv.skupina 0 ale mne kava vobec nechuti, je mi po nej zle na zaludku takze toto neriesim 🙂
ale este stale mam nehoraznu chut na sladke...aj po tych luskoch aj po sladkych ranajkach...toho sa uz asi nikdy nezbavim ☹