icon

Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?

zuzu8888
19. mar 2012

Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎

luciaf13
11. apr 2012

@lucanka49 inak Orechy - ja som teraz kupovala a kilo stalo 8€ 😲 😲 😲 😲 ale zase podla mna dost usetrime 🙂 pretoze jablcka,mrkva a ostatne nie su az take drahe

A dnes malo byt na ranajky pseno ale nestihala som , viezla som Kubka do skolky,tak som si len dala hrst ovsenych vlociek 🙂 vadi-nevadi 😎

vanilka1802
11. apr 2012

@luciaf13 ja som sa na to dala uz dnes, lebo som nakupila zeleninku. Na ranajky som mala jablcko, mrkva a orechy. Med som si nedavala, som nan pozabudla a chutilo to super, dokonca ani nemam chut na jedlo a to tu sedim s drobcami doma. Akurat som uvarila brokolicu a potom dorobim ked chalani zaspia. Len v tescu som nenasla nizkotucny tvrdy syr, tak som zobrala niaky 30 percentny.
A ked varim podla tych receptov musi tam byt vsetko co je napisane, alebo mozem aj nieco vynechat?

lucanka49
11. apr 2012

@luciaf13 Ahojky a pekný dník..no to určite ale aj tak tie orechy su dosť drahé,,asi si kupim mandle a lieskovce..som zháňala normalne po všetkých známich,nikto nemá orechy. ☹ no ved nejako to poriešim,,sa pytam kvôli tomu zamrazovaniu lebo dnes idem navariť repu-cvikľu a chcem nkrájať a dať do mrazu..neviem ale myslim že to bude v pohode..no dufam že to budem stíhať variť ale asi si to niekedy navarim radšej večer dopredu,..,ako aj ten boršč je dosť zložitý aspon pre mňa..no nejako to zvladnem..ešte ani kniha mi nedošla vôbec..no hadam do pondelka pride..a ešte take otazky ako že tých sliviek možem zjesť kolko chcem?aa to s orechami?a jogurt tiež s orechami??kolko chcem:🙂) no určite mám ja z čoho chudnúť už mám 97 kg,,už si pripadám ako guľa,,sa tešim aj na jedno kilo ked zhodím..sa citím taká naliata vodou.ako keby som sa neodvodnovala..a kočky vy vôbec nepijete žiadne čaje?ani kafee?ako nieže by som bola nejaka na kavu?ale ani ten čaj žiadny?ked dojdem niekde na navštevu že čo si dáš? ,,uvar mi vodu taku samotnu 😀 😵 no tí budu kukať na mňa 🙂))

zuzu8888
autor
11. apr 2012

@luciaf13 no tak dufam ze ten obsah criev rychlo pojde prec hahah :D a ja si mrazim ten borsc lebo neviem v malom varit tak ten mam pekne v mrazaku :D

jazminn
11. apr 2012

Odporúčam všetkým dietujúcim pozrieť na stránke minibazar.sk a tam príspevok ID 88881

jazminn
11. apr 2012

@jazminn opravujem: mimibazar.sk

zuzu8888
autor
11. apr 2012

@lucanka49 tak ja pijem kavu pekne s mlieckom tu si neviem odpustit :d a tu cviklu mrazit no neviem ved tam ju potrebujes iba na ten salat prvy tyzden a ten sa robi vo velkom a cely tyzden si z neho len beries :D a vobec nevyzeras ze mas tolko kil teda 😎
@luciaf13 a a ni som nevedela ze dnes je pseno a dala som si ho na ranajky :D uz sa neriadim tym ale sama si zostavujem jedalnicek ..na obed mam perkelt a na veceru mozarellu :D
@vanilka1802 a davaj si ten med lebo s toho je aj energia

a tie slivky sa mozu kolko chces ja som to iba prve dva dni jedla a potom uz nie uz som nebyvala hladna medzi jedlami :D

zuzu8888
autor
11. apr 2012

@jazminn nemozes to tu skopirovat ten link mne to nejde najst :D dakujem

lucanka49
11. apr 2012

@jazminn no pozeram ale nič som nenašla?? to ako tam najdem :?:??

vanilka1802
11. apr 2012

Este som sa chcela opytat, ci mozem niecim nahradit borsc? Ja ho nemam rada.

zuzu8888
autor
11. apr 2012

@vanilka1802 ale to neni klasicky borsc.. a nemala by si tam nic zamienat mala by si to jest ako to tam je aby to malo taky ucinok aky to ma mat
@lucanka49 ani ja to tam nemozem najst

jazminn
11. apr 2012

@lucanka49 nedá sa mi to tu skopirovať. Mne to niekto poslal na facebook. Je to v bloku Dieta-chudnutie pod ID 88881

luciaf13
11. apr 2012

@vanilka1802 daj si aj medik 🙂 a ja tiez najcastejsie kupujem 30% syr ani neviem ci je este nejaky menej tucny a urcite kupis v Lidly, inde je to problem. A var podla receptov, ja maximalne vynecham nejake korenie alebo dam menej 🙂 ale inak sa toho pridrziavam. Co chces zmenit? A BORSC si daj, skus je skvely, ono to je vlastne kopa zeleniny s uvarenou cviklou,je to fajn, neboj sa toho 🙂
a tesim sa ze si sa dala na detox! Super, tak uspesne dotoho.

@lucanka49 ja slivky nejedavam,nejako nemam chut na sladke, takz ev tomot ti neporadim,Ale orechy si dam tak za hrst, jogurt povacsinou poobede ale teraz uz nie, a dam si jeden do neho lyzicka medu,trosku skorice 🙂mnam. No inak tebe to tiez pojde urcite sikovno dole s vahou,vsak sama uvidis 🙂 a pitie - ja pijem viacobycajnu vodu ako tu prevarenu ale snazim sa napravit 😎 , caje nepijem, kavicku si davam rano bez toho to nejde a poobede tiez ale teraz povacsinou Caro 🙂 a co som sa docitala o krvnych skupinach tak som vylucila mlieko a davam si sojoveho Zajaca a uz mi to aj chutiiii 😎 😎 😎 ale ak na navsteve povies ze uvarte mi vodu xixi tak si do nej mozes dat napriklad stavu z citrona 😀 😀 😀 😀

luciaf13
11. apr 2012

@jazminn vy mate na mysli toto z mimibazaru ? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40975&use...

lucanka49
11. apr 2012

@luciaf13 asi myslela to no už som o tom čitala aj ja..o tom norbiho up diete,možno po mačingovej sa toho budem držať..neviem čo by to spravilo tak to striedať?? 🙂)

luciaf13
11. apr 2012

@lucanka49 j ateraz na sebe robim "pokusy" pocas detoxu a velmi sa mi osvedcuje ta strava podla krvnych skupin, takze ja skusim to, nei uplne na 100% pretoze napr. neviem si predstavit nejest rajciny 🙂 ale urcite dam delenu stravu plus krvne, ja som raz s delenou uz schudla 12kg..ale prislo tehu a dvojtehu a je to spat....tak dufam,ze opat zhodim 🙂 aspon na 65kg 🙂

luciaf13
11. apr 2012

@lucanka49 podla mna to striedanie neuskodi

luciaf13
11. apr 2012

@lucanka49 a este jedna mamina papka podla tohoto http://moletky.webnode.sk/ocistna-dieta/
a tiez dala dole za 2tyzdne slusnu kopku kileciek tak ja pomyslam aj nadtym 😀

lucanka49
11. apr 2012

@luciaf13 normalne rozmyšlam nad tym up diete,žeby som radšej skusila to,ja neviem nemusela by som tak vyvárať,aspon dokedy nemam vlastnu kuchynu a pokoj a čas na varenie 🙂) neviem ešte to musim domysleť aj vramci šetrenia korun by to bolo možno lepšie..ved tie potraviny su zo dna na den drahšie.. 😅

lucanka49
11. apr 2012

@lucanka49 čitala som to teraz je to take stále to iste jesť cely tyžden stále,,neviem ja prečitam niečo o tom updiete a to by som ani knihu nato nepotrebovala..

luciaf13
11. apr 2012

@lucanka49 ale v macingovej nejes stale to iste, je to aj o nastartovani metabolizmu a ociste organizmu 😉 ale jasne vsak ako chces ty, sama vies co je najlepsie a najprijatelnejsie pre teba

zuzu8888
autor
11. apr 2012

@lucanka49
@luciaf13 baby ale ked budete chudnut podla niecohoineho a date vela kil dole tak to davate akurat tak dole svalovu hmotu anie tuky takze si to podla mn aporiadne rozmyslite na vahe nezalezi ale na centimetroch zalezi ....

vanilka1802
11. apr 2012

Babulky dnesny den som celkom zvladla, ta brokolica na obed bola uzasna, to by som dokazala jest aj denne (ja brokolicu zboznujem na kazdy sposob) Cviklovy salat, my zlupol MM, som si musela nalozit druhy tanier, dokonca aj Lukaskovi chutil. Akurat malicky prehresok som spravila, som dopila trochu pudingu po krpcoch, asi tak 30 ml. Ale zvesela som odolavala coko nastraham co mi tu najstarsi ponukal. Jeden zajacik mi tu svietil cely den na linke, dokonca rozbaleny. Naschval som ho neschovala.

zuzu8888
autor
12. apr 2012

@vanilka1802 gratulujem teda ... ale ten prehresom si treba odpustit ja som to tak dodrziavala ze aj ked som doma piekla aj varila tak som ani neochutnala na spicke prsta nic :D vcera som sa zasa napratala ale od dnes idem zasa natvrdo ranajky som si dala grep odstavneni a obed este neviem co si dam :D

luciaf13
12. apr 2012

@vanilka1802 super ze si to zvladla, ja som po velku noc tiez strikne dodrziavala,nic som ani neokostovala.....ale teraz dnes no tazko sa mi bojuje
@zuzu8888 jaaj baby ja dnes mam stale hlad ☹ ☹ ☹ ☹ ale aj dvojky dnes cely den jedia,tak mozno je mesiac v nejakej zravej faze 😀 😀 😀

@zuzu8888 ozaj ked teraz konci v nedelu detox ako pokracujes? Ja sa k povodnemu stravovaniu uz neplanujem varit,budem robit tieto recepty podla Macingovej a este doplnim z Bukovskeho a tak,nejako to spestrim 🙂

zuzu8888
autor
12. apr 2012

@luciaf13 haha vies ako pokracujem ? tak ze jem asi vsetko rano vzdy vstanem a ze pokracujem ale prd vzdy si dam chcleba tak dufam ze zajtra sa dam zas do poriadku lebo sa uz aj zle citim :(

luciaf13
12. apr 2012

@zuzu8888 ja ocakav aj "moje dni" a veru dnes mi to dava strasne zabrat nejest..idem si tusim este cviklu nalozit 🙂 ale chlieb som este nemamala...setrim sa na sobotu ked su dva rozky 🙂

zuzu8888
autor
12. apr 2012

@luciaf13 takze ty vlastne v tom pokracujes coo ... tak ja sa nejak do toho zas neviem dostat ale musim lebo uz ked som tolko zvladla tak to musim dat

zuzu8888
autor
12. apr 2012

takze babule zasa som sa navnadila od buduce ho tyzdna zasa zacinam chodit cvicit na vybracnu plosinu sa tesim som kupila 5 vstupov normalne to stoji 33 eur a ja som to kupila za 6,60 tak hned som kupila dve pernamentky .. sa tesim neskutocne zasa budem mat pohyb poriadny :D

luciaf13
13. apr 2012

@vanilka1802 no ako dnes? Dari sa ti?
@zuzu8888 tak to si superne kupila!!!!

Ja som naveceru rychlo varila pseno a premyslala, ze co detom...a tak som im oddelila uvarene pseno,dala na to maslo,med a granko 🙂 mnam to bolo take dobre 🙂 aj ked deti sa s tym viac ohadzovali ale aspon trosku zjedli a ja mam dobry pocit,ze nieco zdravsie do seba dostali 🙂

inak dnes som konecne nemala chut ZRAT 😎 😎 😎 😎 😎 a odvazila som si uvarit na obed tu bryndzu s bielkami a vazne to bolo super,dala som si ktomu jarnu cibulku uhorku a redkovku mnam!