Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
Ahojte baby,
kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)
Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂
Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂
Takze, kto je so mnou? 🙂

No ja to musim dat... o dva mesiace idem sestre na.svadbu tak nech aj vyzeram nejak🙂))
@palinkova87 kolko zhadzujes?
@bandura 20kil..ale to viem.ze za dva mesiace nedam.. ale aspon nech sa to spevni nejak nech to nevisi na mne
@palinkova87 drzim palce a je to realne ak rychlo chudnes vsetko zavisi od tvojho metabolizmu... 😉
@palinkova87 teraz mas aku vahu?
@bandura teraz mam 68;)
@palinkova87 ja som si az musela utriet monitor ci dobre vidim...68kg? a 20kg chces dat dole? dievca a naco? ale chapem my zeny sme take ja tiez som si dala vysoky ciel... 😀 uz teraz musis dobre vyzerat...ale doehnem ta neboj ja za par tyzdnou budem mat tiez 68 tomu verim 😉
@bandura ale ja mam 160cm
@palinkova87 jaj tak to hej vyska je nizka...ja mam stastie ze mam 170cm a niejak sa tie kg dobre na tele rozlozili...tak stejnako to ma zachranilo 😝 ale niesom vo svojej kozi...takze makam dalej a 🤐 neotvaram pusu ked nemusim myslim v papani 😀 a ako si zacala? dietujes? ci pravidelne papas?
@bandura jem male porcie... ale neranajkum bo to nestiham pri detoch.. ;) tak to mam take plus,ze to ide rychlejsie dole..
Jedalnicek k tomu čo dnes začíname cvičiť
https://www.modrykonik.sk/group/2077/dievcata-t...
Ahojte kočky, tak ja mám dnes odcvičenú moju pondelkovú jógu a znovu ma bolí celý človek 😉 . Vy ako? Darilo sa Vám dnes? Prajem dobrú noc všetkým a úspešný zajtrajšok 😎
Mam zo vcera svalovicku.. :( som zvedava ako zvladnem kopu zehlenia nie to este cvicenie.. 🙂 vy ste na tom ako?
ahojte ja som mala náročný víkend spamätávam sa ešte dnes 🙂, boli sme na svadbe a tancovala som ako o dušu že nech to jedlo a alkohol vytanceujem k tomu ešte mrcha no ale už je všetko na ústupe, podľa meraní som nepribrala ani neschudla :( no ide sa ďalej 😀
@lienocka292 Ja som mala svalovicu, ked som cvicila Jillian body revolution prvy tyzden. potom uz nie. a aj po vcrajsku zatial v pohodke
Dievčatá môžem sa k vám pridať?Ako som sa ráno postavila na váhu a uvidela tam 75kg pri 168cm tak sa mi hlava zatočila 😢 😠 Chcela by som sa deliť s niekym o svoje úspechy a nebyť na to sama. 🙂
@mimikyky vitaj spat 🙂 teda, ty riadne ides 🙂 si motivacia pre nas vsetky!
Velmi sa tesim, ze sa nam to tu tak rozrasta a hlavne, ze je tu skupina normalnych bab, ktore ako k zivotu, tak aj ku chudnutiu pristupuju s rozumom 🙂 Ja dneska vyskusam volnejsi jogging a ak to nepojde, tak rychlu chodzu...drzte palce, nech ma to moje trafene koleno poslucha!
A inak pripajam este starsi clanok z mojho blogu, ktory som pisala este minuly rok, ale to sluzi len na pripomenutie, aby ste boli so sebou spokojne hlavne Vy a nie spolocnost ;)
@jana3720 jasné 😉 vitaj !
@bziki ďakujem 😵 a nech to trafené koleno poslúcha, že mu odkazujem 😉
ahojte kočky 🙂 tak, idem s kožou na trh 😝 včera už kardio nebolo, doháňala som s krpcom poznámky - zabudla som, že keď bol chorý, nepísali sme ich 😖 tak som si zopakovala dýchacie cesty, vylučovací systém, krvný obeh, tepny, žily...
ááá ešte sa priznávam, zožrala som lyžicu nutely 😝
-- dnes už mám za sebou ranné kardio
@bziki idem študovať blog

@mimikyky to si hovorim aj ja 😀