icon

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou

bziki
11. mar 2015

Ahojte baby,

kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)

Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂

Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂

Takze, kto je so mnou? 🙂

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
bandura
13. apr 2015

@mimikyky to si hovorim aj ja 😀

palinkova87
13. apr 2015

No ja to musim dat... o dva mesiace idem sestre na.svadbu tak nech aj vyzeram nejak🙂))

bandura
13. apr 2015

@palinkova87 kolko zhadzujes?

palinkova87
13. apr 2015

@bandura 20kil..ale to viem.ze za dva mesiace nedam.. ale aspon nech sa to spevni nejak nech to nevisi na mne

bandura
13. apr 2015

@palinkova87 drzim palce a je to realne ak rychlo chudnes vsetko zavisi od tvojho metabolizmu... 😉

bandura
13. apr 2015

@palinkova87 teraz mas aku vahu?

palinkova87
13. apr 2015

@bandura teraz mam 68;)

bandura
13. apr 2015

@palinkova87 ja som si az musela utriet monitor ci dobre vidim...68kg? a 20kg chces dat dole? dievca a naco? ale chapem my zeny sme take ja tiez som si dala vysoky ciel... 😀 uz teraz musis dobre vyzerat...ale doehnem ta neboj ja za par tyzdnou budem mat tiez 68 tomu verim 😉

palinkova87
13. apr 2015

@bandura ale ja mam 160cm

bandura
13. apr 2015

@palinkova87 jaj tak to hej vyska je nizka...ja mam stastie ze mam 170cm a niejak sa tie kg dobre na tele rozlozili...tak stejnako to ma zachranilo 😝 ale niesom vo svojej kozi...takze makam dalej a 🤐 neotvaram pusu ked nemusim myslim v papani 😀 a ako si zacala? dietujes? ci pravidelne papas?

palinkova87
13. apr 2015

@bandura jem male porcie... ale neranajkum bo to nestiham pri detoch.. ;) tak to mam take plus,ze to ide rychlejsie dole..

katka444
13. apr 2015

Jedalnicek k tomu čo dnes začíname cvičiť
https://www.modrykonik.sk/group/2077/dievcata-t...

ivetlo
13. apr 2015

Ahojte kočky, tak ja mám dnes odcvičenú moju pondelkovú jógu a znovu ma bolí celý človek 😉 . Vy ako? Darilo sa Vám dnes? Prajem dobrú noc všetkým a úspešný zajtrajšok 😎

bandura
13. apr 2015

@ivetlo dakujeme aj tebe ano vydrzala som cely den v pohodke 🙂

katka444
13. apr 2015

@ivetlo vdaka. Ja mam tiez odcviceny prvy den 30 DS od Jilian a zvladla som, aj ked musim povedat, ze sa mi to zdalo tazsie ako 1 faza body revolution. Vy ako dievcata?

katty11
13. apr 2015

@katka444 odcvicene 🙂 zajtra pokracujeme, nechcelo sa mi, ale som rada, ze som zacala.

katka444
13. apr 2015

@katty11 mne sa tiez nechcela. Som dnes porcovala 10 kg hovadzinky do mrazaku. Dnes som teda odcvicila vdaka vam, som si povedala, ze uz ked sme sa dohodli, tak to dam 🙂

lienocka292
14. apr 2015

Mam zo vcera svalovicku.. :( som zvedava ako zvladnem kopu zehlenia nie to este cvicenie.. 🙂 vy ste na tom ako?

dolly3
14. apr 2015

ahojte ja som mala náročný víkend spamätávam sa ešte dnes 🙂, boli sme na svadbe a tancovala som ako o dušu že nech to jedlo a alkohol vytanceujem k tomu ešte mrcha no ale už je všetko na ústupe, podľa meraní som nepribrala ani neschudla :( no ide sa ďalej 😀

katka444
14. apr 2015

@lienocka292 Ja som mala svalovicu, ked som cvicila Jillian body revolution prvy tyzden. potom uz nie. a aj po vcrajsku zatial v pohodke

jana3720
14. apr 2015

Dievčatá môžem sa k vám pridať?Ako som sa ráno postavila na váhu a uvidela tam 75kg pri 168cm tak sa mi hlava zatočila 😢 😠 Chcela by som sa deliť s niekym o svoje úspechy a nebyť na to sama. 🙂

bziki
autor
14. apr 2015

@mimikyky vitaj spat 🙂 teda, ty riadne ides 🙂 si motivacia pre nas vsetky!

Velmi sa tesim, ze sa nam to tu tak rozrasta a hlavne, ze je tu skupina normalnych bab, ktore ako k zivotu, tak aj ku chudnutiu pristupuju s rozumom 🙂 Ja dneska vyskusam volnejsi jogging a ak to nepojde, tak rychlu chodzu...drzte palce, nech ma to moje trafene koleno poslucha!

A inak pripajam este starsi clanok z mojho blogu, ktory som pisala este minuly rok, ale to sluzi len na pripomenutie, aby ste boli so sebou spokojne hlavne Vy a nie spolocnost ;)

http://www.activio.sk/2014/05/ideal-zenskej-kra...

katka444
14. apr 2015

@jana3720 jasné Jani pridaj sa.

mimikyky
14. apr 2015

@jana3720 jasné 😉 vitaj !
@bziki ďakujem 😵 a nech to trafené koleno poslúcha, že mu odkazujem 😉

ahojte kočky 🙂 tak, idem s kožou na trh 😝 včera už kardio nebolo, doháňala som s krpcom poznámky - zabudla som, že keď bol chorý, nepísali sme ich 😖 tak som si zopakovala dýchacie cesty, vylučovací systém, krvný obeh, tepny, žily...
ááá ešte sa priznávam, zožrala som lyžicu nutely 😝
-- dnes už mám za sebou ranné kardio

@bziki idem študovať blog

bandura
14. apr 2015

@jana3720 vitaj medzi nami ako zacinas? s niejakou dietou? alebo?

jana3720
14. apr 2015

@bandura moja osvečená dieta je vynechaním sladkostí,pečiva,a večere.Na mňa to platí+kardio.Lenže od dnes ma čakajú 6 poobedné smeny tak som zvedavá ako to bude s tým kardio cvičením 😒

katka444
14. apr 2015

@jana3720 neni dobre vynechat veceru. Sladke ano, pecivo ano vynechat, ale treba zmensit porcie a 5 x denne. Ked vynechas jedlo, to dalsie co zjes telo automaticky uklada do zasob=tuk, lebo sa boji, že zas nedostane. Laicky povedane 😀

bandura
14. apr 2015

@katka444 ja poznam ludi ktory krasne schudli a uz nejedli ovela skor uz od 14h mali posledne jedlo a potom nic a dodnes to tak robia a udrzuju si vahu 😝

katka444
14. apr 2015

@bandura len to, ze ked opat zacnu raz vecerat, dostavi sa jojo efekt

mimikyky
14. apr 2015

@jana3720 @katka444 @bandura
ako píše katka, tak nejako by to malo byť 😉 cez deň kľudne aj 6-7 menších jedál s odstupom 2-3 hodín, a posledné malé jedlo - najlepšie bielkovinové- zjesť cca 2hodky pred spaním 😉