icon

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou

bziki
11. mar 2015

Ahojte baby,

kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)

Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂

Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂

Takze, kto je so mnou? 🙂

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
palinkova87
10. apr 2015

@bandura hihi... ja to nepovazujem za dietovanie🙂 len si dam proste menej... 😉 ale obmedzovat sa nejdem,ze to nesmiem a to nie...

bandura
10. apr 2015

@palinkova87 ja sa proste musim obmedzovat ked som sa dnes rano postavila na vahu prislo mi nevolno...83,9kg a to som pred sviatkami mala 81,1 nabudúce sviatky na navsteve len kavu si dam...a ty kolko mas?prezrad prosim

palinkova87
10. apr 2015

@bandura no,al3 na vysku??? Ja mam 160 a dnes som sa postavila na vahu 68,1kg;)..

bandura
10. apr 2015

@palinkova87 MALA BY SI MAT 50KG...aspon tak mi to vysvetlovala lekarka ze zoberies svoju vysku a odratas minus 110...cite ja mam vysku 170 a mala by som vazit 60kg...takze mam co robit 23kg musi prec

bandura
10. apr 2015

@palinkova87 ale ty si po porode, tusim ci?

palinkova87
10. apr 2015

@bandura ano po porode som... ale musim sa dat do kopy lebo to vsetko visi na mne.. no hruza... a si neprezradila vysku :D

bandura
10. apr 2015

@palinkova87 prezradila som 170cm mam...kolko mesiacou si po porode do roka zena zahdzuje prirodzene a podla mna tie 8kila pojdu same dole uvidis...aj viac , ja som po kazdom tehotenstve dala dole krásnych 15kil a to mam za sebou uz 3 🙂

palinkova87
10. apr 2015

@bandura ja som akurad dnes mesiac po porode.. no kila idu pekne dole vsak od nemocky som uz dala 10kil dole... ale ja som zacinala tehu pri 65kil..

bandura
10. apr 2015

@palinkova87 no vidis za mesiac 10kg gratulujem super a to islo samo...inak metabolizmus po porode sa uzasne da dat dokopy ja to normalne obdivujem...ja som po pôrodoch dala dole uz spomínaných 15kg a to som jedla co som chcela aj sladke a islo dole

palinkova87
10. apr 2015

@bandura no bez sladkeho nemozem byt.. to ke hlavne v mojom jedalnicku 😘

bandura
10. apr 2015

@palinkova87 mame to spolocne lebo aj ja si spominam ze ked som bola po porode a som sa budila k malej , tak som potom putovala do skrinky zo sladkym a zožrala som doslova cely dezert, pardon za vyraz 😀

palinkova87
10. apr 2015

@bandura no mne to trva odvtedy ako som prisla z nemocnici... na nic ine som nemala chut iba na sladke... prve dni som nic ine ani nerobila iba sladke jedla... 😀 😀 ale tak ono tie kila idu dole aj kojenim... 😉 len to telo musim spevnit.. lebo ako som spominala ta koza visi na mne

bandura
10. apr 2015

@palinkova87 neskor spevvnis drzim ti palce ja chvala bohu mam pevne telo ziadna koza a to ked som cakala malu bola aj velka mala cez 4kila tak som mala riadne brusko

bziki
autor
12. apr 2015

@mikibe ked si tu uz chces robit reklamu, bolo by fajn, keby si si tu len nepacla link, ale aspon aj k nemu nieco napisala a nie tu spamovala s tym istym linkom v odstupe 2-3 dni.

katka444
12. apr 2015

Ahojte, tak ja po dvoch tyzdnoch cvicenia a striedmejsieho papkania hlasim - 2 cm pas a - 1cm boky a - 1 cm stehno. Pred tyzdnom som mala aj vahu - 1,7 kg ateraz len - 0,1 😒 Asi som dokazom toho, ze ked zacne clovek cvicit naberie svaly a vaha moze trochu stupnut. Tak ale cm su ok, som zo sebou zatial spokojna 😎 . Od pondelka chcem zacat cvicit Jillien 30 day shred. Cvicili ste niektora?

bziki
autor
12. apr 2015

Inak ostatne baby, ako sa Vam dari? 🙂 ja som si zial musela dat s behanim a skakani na chvilu pokoj, lebo mi minuly tyzden tak neprijemne prasklo v kolene a stale ma to trochu pobolieva...ale nie je to nic vazne...tak cvicim aspon brusaky a na ruky.

katty11
12. apr 2015

@katka444 aj ja chcem zacat od zajtra, chcela som uz od 1.4., no ale sviatky atd.... 😒 tak teda zajtra zaciname

ivetlo
12. apr 2015

Babenky ahojky. @bziki tak toho čo sa ti stalo sa tiež bojím, lebo to zabrzdí naštartovaného človeka. A hneď môže skĺznuť späť k starým návykom.
Ja osobne celý víkend strávený vonku, na záhrade a po horách. Úplne že super nabitá energiou. Cvičiť som tento víkend nestíhala pohybu som však mala veľmi veľa, ale zajtra idem do toho. Vždy keď si cielene zacvičím má to podľa mňa lepší efekt 🙂 ,ale čo už, robotu za mňa nik iný neurobí ☹ .
A ja za seba kočeny poviem, že sa cítim neporovnateľne lepšie ako pred mesiacom. Takže do toho 🙂

lienocka292
12. apr 2015

@katka444 ahojte baby.. 🙂 mna cvicenie bavi takze mozme ist do toho spolu katka.. 🙂 cvicit to hudes od prveho levelu ci ako? Ked mi sem posles link tak mozme cvicievat to iste.. 🙂 okolo obeda ked maleho ulozim pojdem do toho.. 🙂

katka444
12. apr 2015

@katty11 super, budem mat spolubojovnicku, tesiiiim 😎

katka444
12. apr 2015

@lienocka292 ja som zatial cvicila len 1 fazu body revolution, len sa mi to zda strasne na dlho 9tyzdnov, tak chcem zacat 30 day shred od zaciatku. Myslim, ze urcite dam niekedy aj daky ten den volna, isto nepotiahnem 30 dni vkuse, no budem sa snazit co najcastejsie 🙂

katka444
12. apr 2015

@katty11
tu je link

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

ja cvicim az vecer, ked pridem z prace a po domacich povinnostiach. Urcite dam info ako som to zvladla 😀

lienocka292
12. apr 2015

Oki tak od zajtra ideme do toho.. 🙂

lienocka292
12. apr 2015

@katka444 mas zvolenu nejaku dietu alebo len zdravsie jes a viac cvicis? Na aku vahu sa chces dostat?

katka444
12. apr 2015

@lienocka292 ziadnu speci dietu nemam, jem vsetko co varim aj rodinke, len sa snazim mensie porcie, menej priloh a viac zeleniny a vylucujem sladkosti postupne. velka noc tomu teda moc nepomohla 😉 ale zistila som, ze ked si dam sladke ranajky, chut na sladke cez den uz ani moc nemam. A hlavne sa snzim viac hybat a cvicit. A rano vodu s citronom

mimikyky
13. apr 2015

@katka444 @lienocka292 @katty11 @bziki @ivetlo @bandura @palinkova87 @dolly3 ahojte kočky 🙂
vítam tu nové kočky 😉 teda, riadne ste sa rozpísali
konečne som sama domááá 😀 po mesiaci zase svoj kľud, svoj režim... už som sa nevedela dočkať 😝 tak a idem zase makať ako šrób 😀
včera ráno som bola v posilke, vrch tela som odcvičila ... po obede som bola na korčuliach, čistý čas korčuľovania 45min. mala som stopky a kontrolovala som si aj pulz... potom nás syn (22) s priateľkou a mm ukecali na futbal, tak sme boli kuk, a tam som to zabila cigánskou a kofolou 😔 ale nevadí, mala som voľný deň včera 😵
dnes som si dala ráno kardio na páse (hitt 35 min.) ..a poobede-navečer si dám ešte kardio normálka v rovnakom tempe podľa pulzu tak hoďku - pustím si seriál
dnešná strava : R activia tvarohová - musela som s krpcom do školy.. D1 po cvičení , cz rožok, 1/2 so šunkou 92% nou dva plátky, a 1/2 s nátierkou + rajčiny a paprika... D2 1ks ryžový chlebík s nutelou 😵 ...
O bude pečený kurací cecík s ryžou a kopa zeleninového šalátu... O jogurt s tvarohom škoricou a mandľami... V zeleninový tanier so šunkou a tvrdým vajkom - 1celé + bielko V2 podľa toho kedy stihnem pás, tak možno nočný protein...
to sú moje dnešné plány, som zvedavá, ako sa mi ich podarí dodržať 😀
a pokukujem po JM , možno sa zlomím a zajtra ?

katka444
13. apr 2015

@mimikyky super harmonogram 🙂 😉

bandura
13. apr 2015

@lienocka292 tak tak zaciname a nepolavime 😀

mimikyky
13. apr 2015

@katka444 noo, len aby som ho aj dodržala 😀