icon

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou

bziki
11. mar 2015

Ahojte baby,

kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)

Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂

Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂

Takze, kto je so mnou? 🙂

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
mimikyky
16. apr 2015

@bandura hmm, v pohode 😉 už som spomínala dávnejšie, že sa na mňa valia tento rok nepríjemnosti, jedna za druhou... staršia dcéra sa mi postarala... dnes idem s mladšou na výsluch na kriminálku, už aj ona bude vypovedať - ako svedok

bandura
16. apr 2015

@mimikyky och drz sa ...neprijemne prepac ze si to sem musela napisat kvôli mojej zvedavosti...moja chyba ale vazim si tvoju uprimnost dakujem

palinkova87
16. apr 2015

@katka444 ked si pri zehleni nechalovala urcite isli 😀😀

palinkova87
16. apr 2015

@mimikyky on chodi na ryby.. tak ja aspon chcem mat tu pol hodku pre seba 😄 nieco za nieco zacne u nas fungovat haha

mimikyky
16. apr 2015

@bandura v pohode, nemám s tým problém, ja poslúcham, ja som nič zlé nevyviedla 😉 drž mi palce o 13tej 🙂

@palinkova87 tak tak, to sa mi páči 😉 ja som taká blbá, že sa ešte aj deciek pýtam, či môžem 😀

bandura
16. apr 2015

@mimikyky budem drzat to si pis 😅

katka444
16. apr 2015

@mimikyky držím palce, určite zvládneš 😉

katka444
16. apr 2015

@palinkova87 nechalovala, este som si aj bokmi povrtela pri chart show 🙂

mimikyky
16. apr 2015

@katka444 @bandura ďakujem kočky 🙂

snapi
16. apr 2015

@ivetlo nebude sem písať z akej váhy, nech nedeptám, ale neboj, bolo to z vysokej. Nerieš koľko schudli ostatní a za aký čas. Každá sme individuálna, máme iné podmienky, inak sme priberali a teda to ide aj inak dole. Nerieš to príliš a užívaj si chudnutie. Pomaly ale isto 🙂. Mňa ešte čakajú nejaké tie kilá na zhodenie, teda ešte dosť kíl, ale je to skvelé, takže sa toho vôbec nejako nebojím 🙂.

bandura
16. apr 2015

@snapi uzivaj si chudnutie...a da sa to?

palinkova87
16. apr 2015

Tak baby.. ja som to dala...🙂 celu cast Jillian Michaels 30day shred level 1 🙂 normalne som sa aj sama sebe cudovala,ze vladzem jupi jupi jeeej :D..

bandura
16. apr 2015

@palinkova87 a to si teraz cvicila,?

palinkova87
16. apr 2015

@bandura ano teraz som docvicila..🙂 musim sa ist osprsit bo som spotena..

bandura
16. apr 2015

@palinkova87 gratulujem

ivetlo
16. apr 2015

@palinkova87 Tak ako ja tiež po Jilian hneď utekám do sprchy, lebo zo mňa tečie. Teraz už cvičím tretí level a už sa potím menej, ale stále sa potím ako prasátko. 🙂
@snapi tak mne sa nejak nedarí si to užívať to chudnutie, skôr teraz po viac ako mesiaci keď už je vidieť aké také zmeny, tak to áno. Len teraz nemám dobré obdobie, tak som si povedala že si ho dobrým urobím. Nejak mi nejde karta ☹ (obrazne povedané). Ale zajtra bude určite lepšie, konečne sa dočkám 🙂 🙂 🙂 Príde veľký darček.

Dnes mám naháňačky ešte poobede s dcérou po doktoroch, zajtra znova doobeda a zajtra idem trsať, ako baby po takej dlhej dobe, že aké sa teším. Bude ruka hore 😉 . Ideme na 50tku a dnes si konečne idem niečo kúpiť na seba, dúfam že zoženiem. 😖

palinkova87
16. apr 2015

@bandura dakujem🙂

bandura
16. apr 2015

@ivetlo a aku velkost mas?

ivetlo
16. apr 2015

@bandura Fú, tak niečo XL, niečo XXL. Ešte šťastie že ujo povedal že v neformálnom oblečení. Tak som happy aspoň z toho.

palinkova87
16. apr 2015

@ivetlo badas uz na sebe zmeny??? 😘

bandura
16. apr 2015

@ivetlo
@palinkova87 ako dlho chudnete?

bandura
16. apr 2015

@ivetlo a kolko mas kg ze xxl? urcite nie tak Xl... 😉

ivetlo
16. apr 2015

@palinkova87 Áno, tak ja na Jilian nedám dopustiť. Super cviko. Ja ju cvičím 6krát do týždňa, nie každý deň v týždni, potom niekedy som si dala aj zmenu. A z pŕs som dala dole už 4cm, z bokov tiež tak nejak a v brucha som konečne na 100cm (je to veľa ale aj tak,ja viem). A z tocho brucha je to už aj 6cm. Dnes ráno som sa vážila.
Po mojom prvom pokuse o chudnutie som ju tiež cvičila a behom pol roka som dala dole 14kg a to som ešte aj kojila tak som stravu nejak nemenila, ale veď z tých vtedajších 96kg to išlo relatívne rýchlo.

ivetlo
16. apr 2015

@bandura Ja mám veľké prsia, D tak to robí tiež svoje a kg pravdu povediac neviem. Ja sa nevážim, len meriam. A dnes ráno som sa merala prsia 104cm, brucho 100cm a boky 108cm.

ivetlo
16. apr 2015

@palinkova87 Tam som nechcela napísať že som sa merala, a nie vážila.

palinkova87
16. apr 2015

@ivetlo no ja sa zmeriam po 10tich dnoch,ci to pojdu cm dole nejake... 😀

bandura
16. apr 2015

@ivetlo ja si myslim ze mas okolo 80kg...
@palinkova87 kolko ti dni ostavaju do 10tich? a to je podla mna skoro sa merat vydrz 30dni...o to vecsiu radost budes mat aj vysledky na oko budu 😉

palinkova87
16. apr 2015

@bandura no dnes som poriadne uz zacala takze 9hihi

ivetlo
16. apr 2015

@bandura Tak keď som začínala som mala 84kg tak dúfam že to bude menej. Mňa tá váha deptá, ja sa priznám, tak sa radšej pomeriam. Cm mi idú stále dole, tak som vysmiata. A váha? tak tá dúfam že tiež. Keď ja som taká ťapa, ja som už bola schudnutá aj na 78kg a znova som pribrala-preto teraz jedálniček mením postupne, obmedzujem sladké a cvičím pravidelne. Preto to mne asi ide pomalšie, ale ja to chcem na trvalo. Tak som si povedala, že takto to aj moje telo lepšie zvládne, teda psychika 🙂

palinkova87
16. apr 2015

@ivetlo ani sa nevaz...bo vaha moc urcite nesla dole..hlavne je aby sli cm...;)