Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
Ahojte baby,
kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)
Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂
Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂
Takze, kto je so mnou? 🙂

@bandura niekto hovori aj o henetike...kto chce si vyhovorku najde
@palinkova87 lebo ja to vkuse pocuvam od mamky a manzela ved ty nevyzeras vôbec na 80kg to urcite mas tazke kosti...ale ja tomu neverim
@bandura @palinkova87 Tak ja po tom čo mám dcéru tak na ťažké kosti verím. Ona je taká istá ako jej rovestníčky a tie vážia 12kg a moja má 16kg. Tak verím na to. Možno si tu kočky poviete že je to hlúposť, ale ja si myslím že v tom niečo je. A aj genetika vie pomôcť k nadváhe, môj nároz. Nie je jej príčinou, ale vie k tomu dopomôcť.
Inak dnes som si už zacvičila, idem hodiť sprchu a rýchlo požehliť čo stihnem pokiaľ pôjdeme k dr. Večer budem ako zbitý pes tak som si radšej našla čas teraz, a môj pán manžel išiel na poobednú a komentoval moje cvičenie a kontroloval či to robím podľa DVD a pri tom sa snažil byť vtipný, hahaha 🙂 🙂 🙂 🙂 Ale on mi drží palce a už vidí aj zmeny.
@ivetlo držím palce, aby bolo už len lepšie dnes, a zajtra si už ten veľký darček 😉 a oblečko veru aj ja ťažko zháňam, ja mám strašne debilne rozloženú tú moju slaninu 😝
podľa mňa to robíš dobre, nieje dobre chudnúť rýchlo 😉 aspoň neskočí jo-jo, keď to nebude nejaké rýchlovka 😉
veru baby, kašľať na váhu, cm sú dôležitejšie keď chceme chudnúť zo slaninky 😀
@bandura noo, ťažké kosti sú podľa mňa výhovorka... ale za to svaly sú ťažšie ako tuk určite !!! preto tá váha nieje až taká dôležitá 😉
@ivetlo super manžel 😉
@dekys dám vedieť, ako som dopadla, či som to zvládla vypiť
Áno ako pise mimikyky,vahu velmi nepouzivajte.skryte ju.sval je tazsi ako tuk tak sa vam moze aj zdat ze ste schudli malo.dolezote su preto centimetre a pohlad do zrkadla ;)
Tak ja dnes odcviceny 3 den z 30 😎
Babule tak ja dnes konečne sedím od kedy som odišla z domu o 15h. Čistá katastrofa, s dcérkou som bola u dr kožnej a tá nás teda nepotešila, krpatá má atopický ekzém - aj som to vedela(nemala potvrdené od dr) ale má to škaredé a rapídne sa jej to zhoršuje zo dňa na deň. A zajtra namiesto chystania sa na oslavu budem doobeda ešte lietať po lekároch s malinkou. Uf, ale sa teším ☹
Ale jediná pozitívna vec dnes, konečne mám niečo na seba. A ešte si idem košielku oprať, potom vytiahnuť koláč z trúby - zajtra pre robotníkov, idú mi robiť darček 🙂 🙂 🙂 a nachystať si na zajtra obed. Nemáte niekto čas, dôjdite pomôcť 😉 Šak ja som asi šuchtavá alebo má pre mňa deň málo hodín, hm neviem ale niekde bude problém. 😒
@katka444 @mimikyky Ja som skromná baby, mne stačí aj prístrešok pre auto. 🙂 Ktoré ešte nemám 🙂 Ale bude, už je to o držku. Bývame na dedine, a keď sú decká choré alebo treba niečo vybaviť tak ma to berie keď musím ísť busom a hlavne keď spoje porušili. A hlavne, pôjdem od septembra do práce tak bude priam nevyhnutnosťou.
Zajtra nám ho prídu postaviť, že ako sa teším.
Ahojte dievčatá práve som docvičila kardio, keďže som pred hodinkou prišla z práce a doobedu nebol čas 😖
Chcela by som radu keď chcem začať niečo cvičiť napr.podľa youtube čo je také dobré ? Dobrú nocku som už po celom dni uťahaná
@ivetlo aj my mame atopicky ekzem uz skoro 3roky raz je to dobre ked dietujeme a nepapame sladke ale potom sa to rapidne ked je napr. chora tak zhorsi ze az...tohto roku chceme ist k moru to lieci tak som zvedava...
baby vcera som vydrzala cvicit 1,30h tak sa tesim ale dnes ma vsetko boli, cely clovek... 😝
cvicenie s Jillian Michaels
http://marrifit.blogspot.cz/p/blog-page.html?m=1
@jana3720 ja som začal s body revolution a to bolo celkom lahke, mas jeden den posilovanie, druhy den ine posilovanie a treti den cardio. to je 6 x v tyzdni a den volna. Ale teraz som zacala 30 day shred, lebo body revolution je na 9 tyzdnov a to som vedela, ze isto to vzdam, lebo mi to bude na dlho. Ale je cvicenie od Jillian - Beginner - pre uplnych zaciatocnikov a to by malo byt najlahsie
tu som nasla nieco pre zaciatocnikov:
#spolocne_cvicenie_zaciatocnik
1, Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout
2, Jillian Michaels: No More Trouble Zones- Complete Workout
3, Jillian Michaels Cardio Kickbox
4, Bob Harper Strength Beginner dailyworkout
5, Beginning Abs Workout For You
8. dec 2014 1 komentár Páči sa mi to 6
#spolocne_cvicenie_zaciatocnik
1, Calorie Burning Low Impact Cardio Workout for Beg…:
2, Ab Workout for Women, 8 Minute Six Pack | Home Be…:
3, Womens Beginner Butt & Leg Home Workout:
4, Chris Powell Level 1 Beginners Workout | 15 Minut…:
5, Fabulous Flat Abs for Beginners | Pilates Bootcam…:
Ahojte k Jillian sa neviem nejak prinútiť už som to pár krát začala ale potom niečo do toho prišlo a vždy som to vzdala no dnes to vyskúšam potom dám vedieť. Včera som si bola zabehať. Bola som vyše hoďky a bolo super 😵
neviem ako to sem dať každého kto ma privítal, dakujem všetkým už len študovať a študovať
zapisujem si čo jem v tých kalorických tabuľkách no veru môj metablizmus potrebuje nakopnúť a ja tiež do zadnej časti tela a hýbať sa viac aj ked makám od rána do neskorých hodín no v práci sedavá práca doma veľa pohybu tiež nie no roboty veľa.
bnudem postupne čítať všetky strany.
Za hodku cvicim uz sa neviem dockat🙂 ranajky volske ocko🙂))
@dekys krpaňa má 2 a pol roka. Dnes sme boli na odberoch u dr a konečne doma sedím na chvíľu.
Kočky tak ja dnes cviko asi nestihnem, ešte idem pochystať veci na oslavu, posledné kúsky dožehliť a hor sa oslavovať. V sobotu si dám však asi duplu cvičenia. Dnes zhreším v papaní, ale tak hlavne že nám chutí, že 🙂 Pekný víkend prajem
@ivetlo paráda, aj prístrešok treba pre nové autíčko nachystať, to je jeasné, aby malo kde bývať 😉
@jana3720 tak vtedy ja som už 2hodiny spala 😖 obdivujem ťa 😉
@dolly3 aj ja s ňou skúšam skamarátiť 😀 zaujímavé, že som ako tak zvyknutá cvičiť, a pri nej veru niekedy ee 😝
@ivetlo hlavne si to dnes na oslave uži, odreaguj sa, oddýchni 🙂
Ahojte baby opäť to počasie šramotí dnes ráno u nás snežilo 😖
@bandura @ivetlo
So is there truth to the heavy weight, big bones, big frame? Not really. Bone weight depends on how much a person”s entire body weighs. Bones make up around 15% of a person”s total body weight. While people do have different frame size, most who weigh too much for their height do so because of excess body fat. Body builders are the exception. Remember muscle mass weighs more than fat and lean muscles make you look thinner (so if you have lots of muscles you may weigh more but look thinner).
I remember, back In Medical School while I was a post-graduate student, we used to do bone mass test along with other body parameters almost every weekend, both in general public and athletes….and some people used to give excuses of being overweight. My dear friends, as you all know that our bones are 50% water and air…unlike a piece of steel or Iron in X-Men wolverine, Iron Man and Superwomen…Ha Ha
Bad news ladies and gentlemen….Scientists say that by 2030, 87% of all women in the world will be overweight!!!!
Good news is that these are predictions and we can change what scientists see in future, and for that you need to get out of excuses and do something about it before this catastrophe happens… oh! ladies please remain slim because you look good when you are slim. Ask your mirror and males around you…LOL…boys you can laugh on this if you don’t have that paunch sticking out of your clothes!….It’s a serious thing…^^^##
Now let’s come back to the question of the day… I am not fat; I just have big heavy bones…True/false……….
Answer is right here as you fly past few lines below
According to body composition data, Skeleton is 10 to 15 % of your body weight.
To be precise
10 to12 % ranging from a small to large frame females respectively and
12 to 14% for small to large frame men respectively……
Let me simplify it with a small…very small example…Just suppose that, you are 67 kgs and large (boned) frame person and your dear friend of same height as you are, has narrow (bone) frame, considering that both of you are having same fat%, your friend’s weight will be 65 kgs and no less………….just 2 kgs difference in bone weight!!!….and you thought heavy bones were the reason for overweight!!!.
So the difference between the smallest and largest (bone) frame person of same height and same fat% is no more than 2-4 kgs……………………..Now, If you are 10 to20 kgs overweight for your height, this won’t be a valid excuse, not to lose…You definitely need some help from your friends, family, your NidSun family or family doctor.
Eat healthy live health and try maintaining your ideal weight …)…You will surely look fabulous, handsome…choose one!
ja si tiez nemyslim ze u deti alebo dospelych mozu byt "tazke kosti" pricinou ze maju "vacsiu" hmotnost ako ich podobne vyzerajuci rovesnici. sorry, ale je to ten tuk co robi tu extra vahu

@ivetlo
@palinkova87 A VERITE NA TAZKE KOSTI:? NIEkto to tak hovori ze mas tazke kosti...co si o tom myslite?