icon

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou

bziki
11. mar 2015

Ahojte baby,

kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)

Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂

Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂

Takze, kto je so mnou? 🙂

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
palinkova87
18. apr 2015

Tak uz mam treti den za mnou odcviceny🙂 este ostava sedem dni🙂

dana_l
18. apr 2015

@bandura ak je vyssia tak tam mas tu extra vahu

bandura
18. apr 2015

@palinkova87 super kazdy den cvicis? ja tiez akurát dnes zrovna nie dnes mam den regeneracny lebo vsetky prepotene tepláky su vyprate a susia sa 😀 , ale za 5dni som dala 5kg dole...velmi sa tesim dnes vaha ukazala 79,2

bandura
18. apr 2015

@dana_l ano vyssia je....

ivetlo
18. apr 2015

@bandura Ja to obdivujem ako môžeš schudnúť 5kg za 5dní. Teda mne by o toľko váha neukázala menej aj keby som nič nejedla. Aj cm ti idú dolu? A cvičíš Jillian M alebo niečo iné?

dekys
18. apr 2015

@ivetlo to schudla akurat tak vodu,tuk urcite nie ;)

bandura
18. apr 2015

@ivetlo cm zatial neviem nemeriam sa nemam doma meter...vaha ukazuje o 5kg dole ja sa asi rychlo odvodnujem ale ked som chudla v januari tiez to bolo super rychle ...

bandura
18. apr 2015

@dekys mne je jedno ci je to voda alebo tuk som rada ze som o 5kg lahsia...ci ty sa citis lepsie zavodnena??? 😀

ivetlo
18. apr 2015

@bandura Tak to ti fandím, nech ti to vydrží.

dekys
18. apr 2015

@bandura ja som to nemyslela v zlom ;)

jana3720
18. apr 2015

@bandura no super tak to klobúk dole,ja sa odvážim v pondelok ráno a som zvedavá za týždeň koľko išlo dole či aspoň kilečko 😅 a zo stravou si ako na tom?

no dievčatá ja zatiaľ sa držím a za 5 dní nič sladké ani kúsok pečiva v ústach.Každý večer kardio aspoň 30 min ,keďže z práce chodím o 22.30 tak viac sa mi nechce 😖

bandura
19. apr 2015

@jana3720 ja pijem smoothies a jedno regeneracne jedlo denne zatial takto ...a ja ta obdivujem ze vôbec zacnes v noci o 23h cvicit aj tak super vykon

ivetlo
19. apr 2015

Ahojte kočky, práve sa motivujem a počúvam rádio FM na ktorom je rozhovor s Dr. Bukovským o chudnutí. Sa oplatí ho počúvať, veľmi múdro rozpráva. Aj o čokoláde, aj o bio potravinách.

bandura
19. apr 2015

@ivetlo a co hovoril o cokolade?

petronela1990
19. apr 2015

Ahojte.Ja som vazila po porode 100kg a nejak som schudla ale neni to este take ako by som chcela

bandura
19. apr 2015

@petronela1990 dakujeme za uprimnost ale nevyzeras na foto ako 100kilova vyzeras uzasne ak si to ty 😉

ivetlo
19. apr 2015

@bandura Napr o čokoláde hovoril, že on si dá skoro po každom jedle kocku čokolády, hovoril že dáku kvalitnú ale že si neodopiera, lebo že keď si niečo nedáme tak naše telo po tom tak baží že sme potom schopný na posedenie hodiť do seba aj celú. Proste že treba jesť všetko, v dobrých kombinácia, potom hovoril o svojej novej knihe a o couchingu pri chudnutí celkovo.

Hovoril aj o svojej novej knihe, rozmýšľam že si ju kúpim. Plán B – 30-dňový manuál zdravého chudnutia sa volá kniha.

ivetlo
19. apr 2015

@petronela1990 Skutočne vyzeráš na foto super. Sa ti to ako podarilo?
Sa v pohode pridaj medzi nás, viac hláv viac kapusty a viac kilogramov zhodených spoločných 🙂
.

ivetlo
20. apr 2015

Dobré ránko dievčence, dnes si dávam záležať a idem si práve zacvičiť Jillian M. Dnes bude ešte poobede aj Jóga, juchú sa teším. Inak začína ma pobolievať hrdlo, tak neviem ako bude zajtra ale dnešok idem využiť na plno. Pred cvičením som si dala dúšok Aloe vera džúrsu, zapila pohárom 0,4l vody a po chvíli acidko. Po cvičení si dám raňajky musly s mliekom a banánom. Dúfam že to tak môže byť. Ak nie, píšte.
Krásny deň prajem

palinkova87
20. apr 2015

@ivetlo ja si tiez na ranajky dam musli🙂

dekys
20. apr 2015

@ivetlo zalezi ake musli väčšinou je to len skrytý cukor. Vacsina musli je takých

palinkova87
20. apr 2015

Doobeda sa moze musli poobede uz sladkosti ee..🙂))

katka444
20. apr 2015

Ahojte, ja si davam na rano vodu s citronom a potom ovsenne vlocky + hrozienka + brusnice + skorica + suseny zazvor. Cize rano hned 3 prirodne spalovace tukov 😉

bziki
autor
20. apr 2015

Ahojte baby, prepacte, ze neodpovedam separatne kazdemu, ale uz sa nam to tak rozrastlo, ze to by ani nebolo mozne, ale vsetko sledujem 🙂 Dneska sa pokusim trhnut svoj rekord a spalit behom 1000 kalorii, tak mi drzte palce, nech nevypustim dusu :D Aj ked je vopred jasne, ze to bude tazke, lebo sa budem stale podkynat o svoj jazyk ;)

Kazdopadne, pridavam aj druhy level Chrisa Powella - pre tie baby, ktore ho cvicili, alebo aj pre tie, ktore maju chut si svoj cvicebny program spestrit 🙂

http://www.activio.sk/2015/04/chris-powell-leve...

snapi
20. apr 2015

@ivetlo neboj, zmeny prídu. Chce to hlavne vytrvalosť a zmenu životného štýlu a tá sa nedeje zo dňa na deň. Ja si to už užívam, lebo som sa týždne nastavovala, hľadala tú cestu, ktorá mi bude vyhovovať dlhodobo. Ešte nemôžem kričať, že som to dala, keďže ešte takých 15kíl chcem schudnúť a hlavne potom udržať. Ale je fakt, že sa držím pekne bez záchvatov na nezdravé jedlá, frčím bez cukru už niekoľko mesiacov (teda cukor je u mňa len kvalitná vysokopercentá čokoláda - mala som asi 6 kociek za niekoľko mesiacov a ovocie, tvaroh, mlieko...). Keď sa tá strava a pohyb stane súčasťou tvojho života, tak sa na to budeš tešiť 🙂. Ja sa neteším už zo zhodených kíl, ale že prekonávam sama seba v športe. Našla som si aktivity, ktoré ma bavia a v ktorých napredujem. Svoje jedlo nenazývam dieta, lebo ja žiadnu nedržím, ja sa proste tak stravujem a hotovo 🙂.

jana3720
20. apr 2015

Ahojte dievčatá ,tak som sa odvážila po šiestich dňoch iného stravovania a pridania športu.Výsledok je zo 75 na 71,8 kg ,ale som rada a pokračujeme ďalej 😀

bziki
autor
20. apr 2015

@jana3720 Tak to je parada 🙂 ja si musim kupit nejaku normalnejsiu vahu, lebo tu co mam vazi uplne hrozne :D

ivetlo
20. apr 2015

@snapi Tak v to dúfam a verím že tie zmeny prídu, i keď už aké také prišli, tak pracujem ďalej. I keď v mojej hlave sa to teraz akosi mieša, ale iba v hlave lebo sa mi zdá že nechudnem i keď cm mi ubúdajú, teda hlavne z brucha sa mi zdá že najviac. A teraz očakávam kedy prekročím 100cm, už som na nich, len kedy to klesne pod tú 100ku. A stále si hovorím, že nech mi to aj trvá dlhšie ale nech to mám na stálo.
Ja mám teraz hlavne problém s tým pravidelným jedením. Ešte doobeda sa viem kontrolovať, ale poobede už mám problémy si nájsť na seba čas pre jedenie. Ja rada jedávam v kľude a moje deti mi to nedoprajú a tak sa veľa krát nemám kedy čas a ani chuť najesť. Ma rozbolí brucho a som skončila. A potom ma chytia hlady a zjem viac ako je zdravé ☹ .
A ako dlho už chudneš ty?

ivetlo
20. apr 2015

Dievčence chcem sa Vám opýtať či niektorá z vás jedáva kokosový olej alebo čo si o tom myslíte?

jana3720
20. apr 2015

@ivetlo tak to som ešte nepočula.Ja tiež nejedávam praviedelne keďže mi to moja práca nedovolí 😖 Keď mam poobednú je to ok,pretože doma jem pravidelne a v práci iba olovrant a domov prídem o 22.30 a to si zacvičím a ok.Ale keď mám ranné skoro vstávam to mi ešte nechutí (asi sa prinútim aspoň pár lyžičiek jogurtu)a poobede keď prídem z práce tak by som zjedla aj chladničku 😠

Tak babule ,dnes som prvý krát skúcila tu Jillian,celkom sa to dalo ,dceká cvičili so mnou+30min.kardio,už len osprchovať a spať Tak dobrú noc