icon

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou

bziki
11. mar 2015

Ahojte baby,

kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)

Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂

Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂

Takze, kto je so mnou? 🙂

Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
ivetlo
27. apr 2015

@ivina2326 Vitaj medzi nami. Ak si čítala, tak hlavne na prvých stranách je dosť veľa rád od @bziki . Tam je pekne popísané o metabolizme, koľko tekutín denne vypiť a pod. @mimikyky vložila aj vzorový jedálniček, skús popozerať čo tebe z toho najviac vyhovuje a nájsť si svoju cestu. Ja napríklad najradšej cvičím večer, lebo mám na to najviac kľud a potom ani nemám nutkanie vyjedať 🙂 .
Tak a ide sa do toho 🙂

ivina2326
27. apr 2015

@ivetlo no musím si to všetko poriadne popozerať a preštudovať a hor sa na to! 🙂 zatiaľ ďakujem za info 😉

bandura
27. apr 2015

@jana3720 a ako sa stravujes? poprosim jedalnicek dakujem

ivetlo
27. apr 2015

@bandura @jana3720 Aj mňa by zaujímalo, lebo super úbytok na začiatku. A cm ako išli dole?

jana3720
27. apr 2015

No dievčatá môj jedálniček je:na raňajky šunka +syr +paradajka,biela redkvička ,desiata strapec hrazna,obed polievka zeleninová,alebo mäso+zelenina,olovrat jablko ,večera zeleninový šalat s tuniakom ,alebo jogurt.
Ráno na lačno vypijem 7dcl vody s citronom a veľa vody do dňa.Jem všetko okrem pečiva ,cestovín,zemiaky len v polievke aj to minimum a sladkostí žiadne .Pohyb stacionárny bicykel +Jillian Michaels teraz som docvičila aj s mojimi deckami

jana3720
27. apr 2015

@ivetlo Inak neviem koľko cm lebo nemám krajčírsky meter,musím kupiť 😉

ivetlo
27. apr 2015

@jana3720 Skutočne krásne číslo. Ja sa totižto nevážim a cm mi išli dole, ale akosi sa mi zdá že sa mi to prestalo hýbať. Teraz akosi stagnujem. ☹ Tak sa chcem inšpirovať 🙂

katka444
27. apr 2015

Tak ja dnes 1x level2 z 30 day shred a teeeeda, celu pol hodku som si vravela "to nemyslíš vážne ženská" 😀 to je teda fakt iný level 😅

ivetlo
27. apr 2015

Ja už som si tiež zacvičila Jillian M level 3, už neviem koľký krát a dala som si aj to cvičenie na brucho za 5min čo tu dala @bziki a teda brucho cítim.
Inak už to ani nepočítam koľko krát som cvičila level3 ale už začínam rozmýšľať čo ďalšie, baby poraďte prosím. Chce to zmenu, niečo nové.

katka444
27. apr 2015

@ivetlo a skusala si ten riped in?

ivetlo
27. apr 2015

@katka444 Nie. O tom som nič nepočula. Teraz som to pozerala na nete, len tak v rýchlosti. Vieš mi o tom niečo viac napísať?

katka444
28. apr 2015
https://www.youtube.com/watch?v=JzjQrfTcJ4k

@ivetlo že vraj je to zábavnejšie cvičenie ako 30 day shred

tu je všetko popísané http://marrifit.blogspot.cz/p/blog-page.html?m=1

blue99
28. apr 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
ivetlo
28. apr 2015

@katka444 Ďakujem za infošky. Tak už viem že dnes idem zacvičiť tento program riped in. Pozrela som aj kúsok z neho a vyzerá že ma to bude baviť. Som cvičila pekne 6krát do týždňa tak to mi vyhovuje. Potom napíšem ako sa mi to páčilo odcvičené.

vandijan
28. apr 2015

ahojte pridávam sa aj ja k vám, už mi chýba k vytúženému číslu len 12 kg, tak sa pridávam

bziki
autor
28. apr 2015

@vandijan Vitaj medzi nami 🙂

vandijan
28. apr 2015

@bziki ďakujem 🙂

snapi
28. apr 2015

ja mám dnes strašnúúú krízu. Neznášam PMS, fakt neznášam.....vždy ma to chytí pár dní pred menštruáciou a trvá to také 2dni. požrala by som dnes všetko. zatiaľ len hrsť mandlí padla za obeť navyše...snáď to tak aj ostane. aj keď neviem neviem.

bandura
28. apr 2015

@vandijan napodobne mne tiez treba 12kg dat dole ale uz 12som dole dala 😀

bandura
28. apr 2015

@snapi u mna je prvy tyzden dietovania ked zacnem...neviem sa dostat do normalu potom 😉

jana3720
28. apr 2015

@bandura môžem sa spýtať na akú váhu chceš ísť?

bandura
28. apr 2015

@jana3720 na 66kg

ivetlo
28. apr 2015

@katka444 Prosím ťa a nevieš náhodou nejaký link kde sa to dá priam stiahnuť? Lebo mi zas seká internet. Alebo aj vy ostatné baby. Idem ma z toho šibnúť. Prosím poraďte mi

dolly3
29. apr 2015

@jana3720 super gratulujem k úspechu 😉
Babenky ja zo stravou som nepoučiteľná. Nedá sa mi to nejak ustrážiť 😢 asi si budem musieť začať krabičkovať. Inak behanie ma začalo veľmi baviť aj keď moje nohy neposlúchajú. Mám žilové problémy a niekedy ani nevládzem chodiť nie že behať 🙄 . Nemáte nejaké skúsenosti s týmto problémom?

mimikyky
29. apr 2015

ahojte kočky 🙂
ja sa dnes chystám dať si vytlačiť kopec receptov, lebo som sa rozhodla, že od pondelka začínam natvrdo krabičkovať podľa stravovacieho programu od trénera čo už mám síce nejaké dva roky doma, ale jednoducho idem na to, lebo som zistila, že potom málo jem, samej sa mi kvoly sebe nechce variť - všetci sa cez deň stravuju mimo dom, a nejem dostatok bielkovín. Takže idem na to, a basta!! dovtedy sa snažím aspoň to ako tak dodržiavať už, len bez krabičiek zatiaľ.
@vandijan vitaj 🙂 @bandura aj ja snívam aspoň o 12tke 😝

mimikyky
29. apr 2015

@dolly3 tuším budeme krabičkovať spolu 😀
a so žilami veru skúsenosti nemám, ale aj ja začínam mať problémy, len odďaľujem lekára 😎

bandura
29. apr 2015

@mimikyky podari sa nam zhodit 12kg ja som zacala uz pravidelne jest pozeram na hodky 😀

ivetlo
29. apr 2015

@bandura @mimikyky @dolly3 Ako baby aj ja mám najväčší problém s tým jedením. Ja aj zacvičím, aj piť vodu budem, len s tým jedním je môj kameň úrazu. Pridávam sa k Vám. A tých 12kg dole, fú to je môj sen 🙂. A sny si predsa treba plniť 🙂 Baby poraďte, dajte dáke recepty. Doobeda nemám až taký problém, ale poobede už áno. Utekám cvičiť, pekný deň

bandura
29. apr 2015

@ivetlo napodobne poobede ma musia drzat pred chladnickou ale len prvy tyzden potom ked sa zapriem tak uz je lepsie...ja som si povedala ze chcem vidiet cislo 66kg na vahe do mojej 30.ky takze musim bojovat ...straavujem sa pravidelne ale len 3krat denne myslite ze by sa vaha mohla pohnut ???

ivetlo
29. apr 2015

@bandura Hm, ja som sa tak stravovala ale neschudla som. Každá si musíme nájsť asi ten svoj spôsob ako nám to najviac vyhovuje. ja teraz stále skúšam, Skôr je preferované 5krát za deň a pravidelne. Moja mama začala pravidelne jesť a behom 6mes schudla 6kg, ako úplná paráda. A ani necvičí. Tak sa tiež pokúšam tak stravovať, len akosi stále neviem nájsť ten správny rytmus. Určite sa nám to však podarí, tomu verím. 🙂