Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
Ahojte baby,
kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)
Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂
Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂
Takze, kto je so mnou? 🙂

Ahojte baby, mne vcera a dnes nesiel internet, hroza 🙂) ledva som to prezila. Inak neskutocne, ako pocasie vplyva na motivaciu. Vcera sa u nas hrozne ochladilo, prsalo, fukal vietor, uplne ako na jesen a podvedome som mala chut sa zaobalit tukom, aby som sa zohriala :D
Vcera som si pripravila na obed kuracie prsia s pikantnou omackou a spravila som ju trosku pikantnejsiu a to ma inspirovalo k dnesnemu clanku na blogu 🙂 http://www.activio.sk/2015/04/moze-pikantne-jed...
ahojte dievčatá,chcela by som sa opýtať či niektorá z vás cvičila JM 1 level celých 30 dní a či bol nejaký výsledok.Inak dnes ju mám odcvičenú,ešte ma čaká stacionárny bicykel.
Tak pekný večer
@jana3720 ahoj ja som cvičila pred tehu a výsledky boli 🙂
@bandura ta moja ja mám 3 deti a 8 hod.prcovný čas+30min.cesta:-D ja keď si pre seba odtrhnem hodinku ta aká som ja rada 😉 pol hoďku JM a tak 30 min.stac.bicykel.Dnes sa chystám s najstarším synom behať,troška zmena
Dievčatá neviete nejakú radu na stehná,mne sa zdá akoby mi tie kilá išla dole len z vrchnej časti tela 😠
@jana3720 Jani, akurat o tom pisem clanok, tak zajtra to sem hodim 🙂
A na dnes, vrelo odporucam kratke cvicenie pred rannou sprchou 🙂 dufam, ze to niekoho inspiruje. Ja osobne sa vzdy po nom v kombinacii so studenou sprchou citim skvele, ako novy clovek!
aj ja mám radšej keď cvičím ráno 🙂 1. potom som lepšie rozbehnutá na celý deň 😉
2. veľa krát sa mi stane, že sa už poobede nedostanem, alebo sa na to vykašlem 😀
Babuľky moje, idem sa vám pochváliť, čo som dosiahla za prvý mesiac:
Váha -2,1kg
Pás - 3,5 cm
Boky - 2,5 cm
Rameno - 1cm
Stehno - 2,5 cm
🙂 🙂 🙂 😎 😎 😎
Ahojte, možem sa pridať? Potrebujem nejaku pomoc a motiváciu, lebo chudnem uz od druhého pôrodu. Mala ma uz tri a pol a veru sa mi to zatiaľ nepodarilo. 😠 hnevám sa sama na seba, uz sa nezmestim poriadne do oblečenia a nepáčim sa sama sebe. Môj prvý záväzok je cvičiť jillian a nejesť po 19.00 a obmedziť sladkosti.
Prajem všetkým veľa úspechov a krásny víkend este 😉
@skybaby ahoj.. 🙂 zelam pevnu volu a rychle ubytky na vahe a cm-roch 🙂
inak neviem jak vy kocky, ale ja v sobotu nevladzem cvicit. To, ze beham po dome ako besna hore dole a upratujem mi bohate staci :D
@katka444
@bziki ja som tiez necvicila drzim s vami 😝 lebo som ochorela sople zapchaty nos, kychanie, zimnica vcera som si to uzila takto...kolko tyzdnov alebo dni sa po chorobe nema cvicit? ja si pametam este zo skolkych cias ze dva tyzdne takto nam to lekarka zapisovala do zrkadielok respektíve ziaciek kniziek
Ahojte dievcata.. 🙂 kolky level JM uz cvicite a ako casto? Mate z toho plochejsie brusko? Bola ste niektora na oddelenej stravebod Kořínkovej? Kde sa da prosim kupit 1cast na SK? Nemate niektora skusenost? Chcrla by som ist po detoxe od zajtra do toho.. 🙂

@ivetlo ja som pila smothies tri tyzdne krasne som schudla len dievcata ma prehovorili aby som si nedobabrala metabolizmus ked sa zacnem normalne stravovat a ze nabehne jojo efekt a to nechcem ale tiez som v tej faze ze skusam ved odskusam ak nebude vyhovovat tak popremyslam o niecom inom len neviem o com 😒