Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
Ahojte baby,
kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)
Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂
Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂
Takze, kto je so mnou? 🙂

Caute baby, zle je! Som na SK!!! 😀 😀 😀 Ako odolavat?
Teda uz ranajky v BA v hoteli ma takmer rozplakali: rohliky, nas slovensky chlieb, kolace mojho detstva, Majka, Karicka 😝 😝 😝
Pridem k nasim, otvorim chladnicku a tam klobaska, oravska slaninka, cesnakova pomazanka z bravcovej maste, treska. To nie ze by sa nasi tak stravovali, ale mama robi v Rakusku a doma boli pocas 2 tyzdnov len chlapi 😀 😀 😀 . Vianocke som zatial odolala 😀 .
A viete, co je zaujimave? Ze uz tyzden som sa ani nepohla, jem same nezdrave veci (teda s mierou) a 1 kg slo dolu. Myslim, ze moje telo je v soku z takej stravy 😀 😀 😀.
Idem si vas poriadne precitat a pozriet to insanity.
No a to som nespomenula Horalky, Fidorky, Margotky a dalsie ...-ky, este ze chodim do obchodu zasadne najedena 😀 😀
@anula ufff, tak to ti asi niktora z nas velmi neporadi, kedze kazdy clovek s tym podla mna tak trochu bojuje :D ale najhorsie co mozes urobit je vyhybat sa vsetkemu, na co mas chut uplne...to podla mna pride skrat a clovek vtedy vyzere polku chladnicky 🙂 Skus si dat rozumnu porciu len z toho, co ozaj mas velmi velmi rada.
@anula langose rada nemas? 😀 Zavidim ti....Ja som si v SR musela dat dovolenku od zdraveho...na ranajky a na veceru treska s rozkami, na obed raz langos a tolko dobreho masa...mnam mnam mnam. Na zaver som si spravila tlsty nakup sladkosti do zasoby. Podarilo sa mi odolat kartonu Devy...doma mi chalani na tajnasa pojedli vsetky horalky a mily...takze takto som dopadla 😀
No baby daka som si vcera predvcerom zaberak (cvicenie) aj krutacke 15min brysaky a vcera a dnes mi je hroozne.. Som slaba unavena ako pes a este aj motivacia nejak vyhasina kedze vaha stupla opat 2kg nahor.. :( drzim totiz zhruba 3mesiace delenu stravu a zo 2dni som polavila a dost som si vypekala sladkosti a jedla som aj ked som nebola hladna. :( som na materskej takze na vyjedacky mam cas.. Nemam chut su ani navarit nieco zdravsie ked som taka znicena ale musim sa do toho nejako dokopat
@lienocka292 tá váha podľa mňa išla zadržanou vodou jednak po sladkých úletoch a jednak po cvičení. Svaly pri svalovke na seba viažu vodu. Tak nestresuj. Počkaj 2-3 dni a uvidíš, že možno ešte aj pôjde nižšie ako bolo predtým.
@ajkava dakujem si zlata.. 🙂 citim sa akoby ma presiel parny valec.. Asi by som teraz ani cvicit nemala ze? A ty ako? Si na delenke tiez?
Nemate nejaku radu ako sa zbavit svalovky? Mam ju na bruchu vazoch krku a chrbte.. No uzas takto sa donicit.. Ale co uz ked chcem mat vytrenovane brusko.. 🙂
@lienocka292 mne perfektne zabera vzdy po cviceni si dat studenu sprchu.....a ked ma predsa chyti svalovica tak opakujem tie sprchy viackrat za den.......po jednom dni je svalovka bud prec uplne,alebo je len mierna.
@lienocka292 som veru som, ale výsledky zatiaľ žiadne. Ale počkám si.
@kaja73 no to skusim dakujem.. 🙂 uz som vypila aj magnezium aj chia semienka som si dala na energiu tak je to malicko leosie.. A po svalovke cvicis aj tak na druhy den alebo das aspon den pauzu?
@lienocka292 vacsinou cvicim 3 dni za sebou..bez ohladu na svalovku...to som vo fitku,potom bud dam den volna,alebo beh...tiez mi pomaha na svalovicu. Ak bol beh, tak volno dalsi den a zas dokola...svalovka je pre mna signal ist to rozcvicit...najhorsie je pre mna ak sa vtedy nehybem...uplne stuhnem ....radsej to rozvicim ale zas nie dako divo....po rozcviceni svalu kde mam svalovicu sa potom venujem skor tej partii tela kde svalovka nie je...
@kaja73 no ved aj ja som trosku pocvicila hoci bolelo.. Mne je aj za to tak na prd lebo sa nejdem volako dospat.. Ale uz skoncili serialy co som sledovala tak dufam ze sa vyberiem skor spat.. Lebo aj to je pricina nechuti do vsetkeho..
@ajkava ako sa da odvodnit? Ci len detoxom?
@lienocka292 nie, to ti sami pustia svaly. Ale môžeš napr. žihľavový čaj a uhorky, melon...
@ajkava super vyskusam dakujem.. 🙂
caute kocky, tak ja ledva zijem Insanity mi dava riadne zabrat...okrem toho vybavujem veci okolo novej robotky, takze to ma strasne vytazuje, ale na cvicenie si najdem cas a som rada 🙂 Poviem Vam, ci tazsie cvicenie absolvujem, tym som na seba viac hrda 🙂
Vcera ma inak napadlo, ze zosmolim rychly clanok na blog o tom, co treba jest, aby sme ostali co najdlhsie zasytene. Dufam, ze sa niektora inspirujete 🙂
http://www.activio.sk/2015/06/ako-ostat-najeden...
Ahojte dievcata, rada sa pridam som sa chcela pridruzit na pokracovanie 90 DD, ale dievcata tam chodia malo ☹ Ja sa snazim zdravo stravovat uz 2 a 1/2 tyzdna, cvicit cvicim 3x do tyzdna, bohuzial este nie pravidelne ale aj to pride🙂. doteraz som schudla 2 kg, este by som chcela tak 8.
@bziki ahojko stale zijes s insanity? 🙂 ja som to nezvladla ale cvicievam zaberaky na brucho kliky a mostik na spevnenie tela.. Stale drzim delenku a vyhovuje mi to.. Cukor papam len glukozovy fruktozovy a najviac medu.. 🙂 mate niekto odskusany brezovy alebo kokosovy cukor? Ani jedlo nekupujem s cukrom a poviem vam takych surovin je malo ale da sa.. 🙂 uz na tom fungujem skoro 3mesiace.. A 3kg dole... Nie nejak vela ale to je aj preto ze nemam nadvahu tak som spokojna.. 🙂
@lienocka292 jasne, fungujem, ale nakolko zacinam s novou pracou, vobec, ale vobec nestiham sa venovat aj pisaniu denniku 🙂 vsetko snad dozeniem trochu neskor, aby to bolo zaznamenane pre buduce generacie, ktore sa rozhodnu insanity cvicit :D zatial moje dojmy...je to zaberak, ktory rozhodne nie je pre kazdeho...v mnohych pripadoch ani nie je pre mna...niektore cviky spravim iba raz a hned viem, ze si ich musim modifikovat, lebo mi pri nich totalne trpia kolena a clenky. A este sa priznam, ze je pre mna docela problem si vyhradit tych 45 minut...ono aj s vydychavanim a sprchou (lebo clovek je mokry potom ako mys) to zaberie jednu hodinu...a mne viacej vyhovuju polhodinove cvicenia...ale to su asi uz len moje osobne pindy 🙂 Ale gratulujem ku zhodenym kilcam 🙂 len tak dalej!

Insanity, den druhy 🙂 http://www.activio.sk/2015/06/insanity-day-2-pl...