Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
Ahojte baby,
kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)
Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂
Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂
Takze, kto je so mnou? 🙂

@bziki co je to insanity? Ak nejake cviky tak pridaj link rada vyskusam.. 🙂
http://www.skfitkari.sk/blog/insanity-sialene-d..., už som našla 😀
Ono je to 60 dnovy cvicebny program - ktory je, ako naznacuje uz nazov, totalne sialeny :D nie v zmysle, ze robite nejake svihnute pohyby, ale je sialene tazky 🙂
@bziki no tak to ano je to riadny zaberak.. 🙂 sama hopsacka.. 🙂
@bziki @lienocka292 ved už teraz skačem na HIIT, hádam to dám 🙂
@vandijan
@lienocka292 citala som ze jedna baba (teda neviem kolko mala rokov, ale nechcem ju volat pani, lebo to mi pride ako tesne pred dochodkom :D) bez pripravy zabehla maraton. Jedine, co cvicila bolo Insanity...
@bziki @vandijan
@lienocka292 Baby som to pozerala a vyzerá to super. Už mi to kamarát chystá na doma aby som si to mohla púšťať a cvičiť bo mi seká internet. Sa chystáme za 5týždňov na výstup na Kriváň tak som úplne happy a verím tomu že mi to ako seriózna príprava bude stačiť. 🙂
@vandijan
@bziki
@ivetlo a docvicili ste to cele?.. ja bohuzial len do polovice lebo ma az stehna stipali a bola som uz aj hladna.. :(.. ale zajtra dam aj zvysok.. to sa ma cvicit 60dni kazdy den?.. lebo to neviem ci je v mojom pripade realne.. budem tam zo zaciatku cvicit asi tak ako ta baba naboku ze nebudem az prilis hopsat.. 🙂.. pridate sem vzdy jedna prosim videjko nech cvicime rovnake?.. budeme hopsat vsetko spolu.. 🙂
@ivetlo zkadial si ivetlo?.. ked idete na vystup na krivan?.. my sme z klokoca.. taky vystup to by bol dobry napad len neviem ci by to moj muz s malym vysli.. 🙂.. to je kolko km?.. asi na cely den stupania ci?.. my na ziadne take tury nechodievame ale aj muz sa dal na cvicenie tak mozno sa dostane do leta do formy.. 🙂 a vyskusame to niekedy aj my.
@vandijan a mohla by si to videjko pridat prosim podla ktoreho si cvicila?.. lebo mne sa toto dnesne zdalo dost tazke.. :( ale zajtra pojdem rada do toho.. 🙂
@ajkava ja naozaj viem ako sa cítiš. Po pôrode mojej dcéry som sa 2 roky snažila schudnúť ale nešlo to. Nič nepomohlo. Teraz sa mi podarilo truchu zhodiť ale tiež by som potrebovala dať 10 dolu aby som sa cítila super. My sme tiež stavali dom, ale ja som paradoxne ešte pribrala. Varila som stále pre chlapov a všetko koštovala a stres k tomu 🙂 Tak ty sa nestresuj, nechcem robiť na tu Mačingovú reklamu ale ja som tomu tiež vôbec nechcela veriť a teraz som rada ze som dala aspoň to čo som dala. 😀
@lienocka292 @ivetlo@bziki dnes to baby vyskúšam, včera som bola na HIIT, a bolo to dosť brutálne ale dala som, úplne ma zabíjali skoky, ale som pyšná zas som to dala 😀 😀 😀
@lienocka292 ja som to ešte neskúšala, video skúsim nejaké nájsť, ale tuším @bziki tam už dala
Toto je odkaz co som vcera cvicila.. Dnes pokracujem.. 🙂
@lienocka292 dakujem dnes skúsim, a nemáš svalovku?
Baby Insanity najdete na ulozto - je to 5 Gigovy subor, takze stahuje sa dlhsie 🙂
Och a keby niekoho zaujimali moje zazitky z Insanity, kazdy den si budem pisat dennik 🙂 Den prvy 🙂
http://www.activio.sk/2015/06/insanity-day-1-fi...
@vandijan ved presne...akoze pri cviceni mi vsetko jedno nie je a mam stavy podobne infarktu, ale ten pocit...ten je fakt na nezaplatenie...ono clovek sa citi tak skvele lebo je to ako zivot v zrychlenom mode....proste mate pocit, ze nevladzete, nedokazete sa ani pohnut, lezite na zemi a jedine, na co myslite, ze to vzdate a zacnete odznova zajtra....ale ked sa aj napriek strasnej unave prekonate a znova sa zacnete hybat a date to az do konca, sice svojim tempom, ale date do toho vsetko, potom pochopite, ze jediny clovek, ktory Vas brzdi ste len Vy sami...pre mna ma cvicenie aj velku terapeuticku hodnotu. Mnoho z nas zvykne za svoje neuspechy odsudzovat inych ludi a zle zivotne okolnosti, ale je to ozaj o tom, ci sa k zivotu a aj chudnutiu postavime ako bojovnici, alebo obete.
@bziki prekrásne si to napísala, keď som bola prvý krát na cvičení, som mala pocit, že po rozcvičke už končím a idem domov, lebo som bola úplne ko, ale minule mi povedal trenerko, že ak nevládzem na hiit, dá mi ľahšiu variantu, ale ja som odmietla, a pokračovala som ďalej v tej ťažkej, a potom som bola spokojná. Pre mňa je pohyb tiež dobrý z psychologického hľadiska, vyčistím si hlavu v prvom rade, a vlastne sa pri ňom učím mať sa rada a vážiť si samu seba.

Baby, ja sa dnes idem vrhnut na Insanity...nech stoja pri mne vsetci svati...toto asi je moj posledny prispevok :D Ale povedala som si, ze cajova snaha prinasa cajove vysledky, takze idem sa teraz vyhecovat az za hranice svojich moznosti, drzte palce 🙂