Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
Ahojte baby,
kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)
Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂
Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂
Takze, kto je so mnou? 🙂

Ja už chcem schudnúť, nejde mi to 😔 pretože vkuse musim niečo jesť 😃😃😃😃😃😃😃
Ahojte dievcata. Tak ja som porusila. Isli sme na dovolenku do all inclusive. No co si budeme nahovarat. Prvych 5 dni som sa drzala ale potom amen tma. Nedalo sa takzte dve kilecka ako rychlo odisli tak aj rychlo prisli. Ale netreba sa frustrovat. Dnes som uz nabehla do zeleneho obchodu nech sme doma zasobeny a ide sa na to. Len ten roztiahnuty zaludok. Prve dva dni budu zle. Asi by som mala vsetkych clenov rodiny niekam poslat 😀
Dobry den vsetkim. Zakupila som ab generator, a idem makat, uvidim ci pomoze 😃

@anula no jasne, to tiez obcas poznam 🙂 ale velmi sa mi osvedcilo klamat vlastne telo vselijakymi trikmi...napriklad pred spanim si dat lyzicku medu (viac info v tomto clanku http://www.activio.sk/2014/02/med-pred-spanim-s... )
vzdy ked si nezabudnem dat med pred spanim (a samozrejme, dokladne si potom vydrhnem zuby 🙂) tak potom na druhy den som ovela menej hladna, nemam zachvaty zravosti a necitim sa unavena...vyskusajte to kocky 🙂