Naša spoločná cesta za dokonalou postavou
Ahojte baby,
kazdy rok si 1.1. dam rovnake predsavzatie. Tento rok schudnem. Zacnem cvicit, zmenim stravu a potom ma to o tyzden prestane bavit. Popripade ma zavalia povinnosti a nestiham sa venovat sama sebe. A kedze doma nemam spriaznenu dusu, ktora by ma podporila, tak to vacsinou vzdam....a tak dokolecka zacinam kazdy rok, kazdy mesiac prveho, kazdy pondelok a stale som na rovnakej vahe plus minus dve tri kila. Kedze doma nemam nikoho, kto by ma v tomto podporil, ani v mojom okoli, dufam, ze najdem spriaznene duse tu 🙂 Ak ste sa spoznali v tomto popise, budem rada, ak sa ku mne pridate a spolu to zvladneme a staneme sa tak lepsimi, zdravsimi, stastnejsimi a krajsimi verziami samych seba a v lete budeme vyzerat v plavkach dokonale 🙂)
Ked som bola mladsia som bola presvedcena, ze ked clovek nema predispozicie byt chudy, tak uplne chudy nikdy nebude. To vsak nie je pravda a to, ako sa moze zmenit ludske telo som videla v americkej show The Biggest Loser, kde sutaziaci kazdy den sa potia pri zabijackych treningoch, ktore im samozrejme odklepli lekari, jedia zdrave jedlo a objavuju sameho seba v tej kope roztapajuceho sa sadla. Kazdy z nas ma nejake komplexy, nejake problemy, nejaky obavy a strach a kazdy z nas sa s tym vyrovnava vlastnou cestou. Niekto pije alkohol, niekto je workoholic, niekto shopaholic a niekto to vsetko zahana jedlom. Prikladam motivacnu fotografiu, ze sa netreba na nic vyhovarat a naozaj vsetko ide, len treba vydrzat 🙂
Moju cestu za dokonalou postavou mozete sledovat aj na mojom blogu http://www.activio.sk/, kde budem pravidelne okrem ineho pridavat aj tipy na cvicenie a rady, ako si chudnutie v tomto komplikovanom svete ulahcit 🙂
Takze, kto je so mnou? 🙂

ahojte aj ja som sa dala od dnes na jeden program od AM .. dufam ze takych 5kg aspon pojde dolu. 🙂 som odhodlana tak som zvedava ako dlho mi to vydrzi.. 🙂 pevna vola musi byt.. 🙂
@ivetlo dakujem pekne.. 🙂.. a vam sa podarilo nieco od zaciatku roka schudnut?.. na aku dietu alebo metodu ste sa dali Vy.. s dvomi detmi je to uz asi tazsie vsak?
@lienocka292 ja zacinam z mixovanim ovocia a zeleniny smooothie
@bandura @lienocka292 Vitajte obe, ešte raz. Tak môj problém bol v pravidelnosti stravy a veľkosti porcií a pitný režim, ktorý som upravovala, vyšplhala som sa na 2l za deň ale teraz pijem minimálne 2,7l denne. Doporučujem Vám prečítať si to tu od začiatku, lebo hneď na prvej alebo druhej strane zakladateľka vložila link ohľadne pitného režimu a výpočet pre samu seba koľko treba vypiť a potom aj čo sa týka metabolizmu, naštartovania ho a aj pridala link na stihnutie aplikácie prepočet stravy do calórií. Skúste pozrieť.
Ja som sa priklonilo k pravidelnému stravovaniu 5x denne, menšie porcie, veľa zeleniny a pravidelné cvičenie, obmedzenie sladkého (vylúčiť úplne sa mi nedarí). Vážiť som sa vážila na začiatku, pomerala som sa a teraz sa len meriam. A na meraní po dvoch týždňoch mi klesli cm čo som happy.
Hlavne si treba zvyknúť a nájsť si každá sama pre seba to čo každej najviac vyhovuje a baví ju, aby sa rýchlo neodradila od cvičenia, aj pestrosť stravy. Držím palce a ideme do toho 🙂
@ivetlo dakujem.. 🙂 som odhodlana tak vydrzim.. 🙂 aj dnes 1den sim urcite 3litre vypila. Robim si horucu vodu s citronom a medom je to chutne a maly si tiez trisku chlipne.. 🙂 dufam ze do leta budem vo forme..
@bandura tak sa drz a zhod co najviac.. 🙂 to mas na kolko dni? To mas dietu? Este som o nej nepocula
@lienocka292 ja chcem a som odhodlana vydrzat do septembra ide leto bude kopec ovocia a zeleninky cerstvej tak to je moja dieta na mieru 🙂 mnou ´vymyslena
@lienocka292 moja predstava o dnoch je najprv vydrzat prvých 50dni a potomk dalsich 50dni 🙂 a potom dalej sa uvidi ak zhodim hmotnost 23 kg tak staci budem si len udrziavat ale ked nie budem bojovat dalej
@bandura chapem.. Drzim paste 🙂 ja by som chcela v tomto programe 5kg zhodit.. Ale odvazim sa az na zaver.. 🙂
baby, vitajte 🙂 presne ako pisala @ivetlo treba si to tu prestudovat vsetko od zaciatku. Neberte chudnutie len ako sposob, ako vyzerat dobre v plavkach. Berte to ako liek na chorobu. Ked mate chripku, tak beriete vsetky mozne vitaminy, lieky, cajikujete a snazite sa to vylezat. A nadvaha - aj len zopar kil je choroba, ktorou si svoje telo nicite. Skuste si zobrat do ruky 2 kilovu cinku a skuste s nou chodit cely den - verim, ze to sa ani jednej z vas nebude chciet, ale ked zistite, ake si dve kila tazke, pochopite, ako trpia Vase klby a cele telo, ked mate nadvahu 5 - 10, alebo 20 kg. Jednoduchy liek? Ziadne dietovanie - to po prve. Viem, niektorym sa Vam poradilo s dietami zhodit. A z casu na cas si dat jeden zeleninovy den nie je na skodu. Ale dlhodobo priskrcovat energeticky prijem sa neoplati. Ak si prestudujete vsetky linky, ktore som tu hodila, pochopite preco. Takze, zaklad - pravidelny pitny rezim, vediet, aky mate bazalny metabolizmus a najst si taku pohybovu aktivitu, tkora Vas bavi. Ked budete mat na konci dna energeticky vydaj vacsi, ako prijem, schudnete 🙂 To je cele 🙂
A vcera vecer som zabudla sem hodit slubeny link na cvicenie s Chrisom Powellom 🙂 Takze voila!
@bziki uz odcvicene. 🙂 dakujem
@bandura To vôbec nevadí že ty ešte len začínaš, veď hlavné je začať a vydržať. Teda poviem za seba, že ja teraz badám také rozdiely na sebe. Prvé týždne to bolo len cvičenie, odriekanie sladkého a teraz už vidím aj výsledky a veľmi ma to motivuje neprestať. Tak teraz len špekulujem čo si zacvičiť a tak podobne.
Veď mi sa tých kilečiek zbavíme, určite neprestaneme, že kočky 🙂 🙂 🙂
@bandura ja som zacala vcera cvicit.. ale len 10min. som dala s Jillian Michaels.. ale som po porode takze cvicim len dopokial vladzem.. 🙂
@palinkova87 nepresiluj sa ...musis sa zotavit, ale obdivujem ze si zacala skvele 🙂
@bandura a ty kedy ides na to? Ja dnes sa chustam okolo 17tej cvicit.. dovtedy mam rusno 😀
@palinkova87 ja som zacala dnes dietovat a cvicit zacnem neskor sme po chorobe
@bandura naco dietovat.. jedavaj s maleho tanierika.. 😉
@palinkova87 a to neni dietovanie? ja tomu aspon tak hovorim paci sa mi to...niejak ma to ukludnuje ked poviem ze dietujem 😀

@ivetlo
@mimikyky
@katka444
@bziki dievcata môzem sa pridat k vam? ja mam mensiu dilemu, lebo som dnes zhrasila este s jedlom po sviatkoch...ale davam si za ciel zacat od piatku ...zajtra mam este navstevu...ale potom sa do toho pustim drzte mi palce...