icon

Natur House - skúsenosti

lila8686
8. apr 2021

Ahojte podarilo sa niekomu pod ich vedenim realne aj schudnut ? Ak ano za kolko a kolko kg a ako je to cenovo ? Dakujem

agajka22
8. apr 2021

Ja som bola na prvej navsteve povazili pomerali a dali jedalnicek boli v nom aj zahrnute ich vyrobky ktore som si musela kupit minimalna suma 20€ a kazdy tyzden na kontrolu my kazala prist a zakazdym novy jedalnicek a znova zakupit ich vyrobky zakazdym a aj odvazila ma kazdy tyzden vydrzala som 3 tyzdne lebo na stvrtom jedalnicku bol kazdy den 3krat ananas a ten ja nemozem a ze sa neda podla nich nicim nahradit a zakazali mi mrkvu lebo ze sa z nej pribera a este chceli 100€ na zaciatku na odber krvi ze mi spravia este lepsi jedalnicek na mieru z tej krvi ale to bolo volitelne schudla som 2kg

lila8686
autor
8. apr 2021

@agajka22 no dakujem za podelenie sa o skusenost,takze opat zas len aby od ludi vytiahli peniaze 🙄

ninyart
8. apr 2021

@lila8686 vsetko su to len odrby. Ako sj LR, Herbalife, Ketodiet...vyskusala som vela veci a za tazke peniaze ledva dole 2-3kg, ktore som msla do mesiaca spat. Dnes jem vsetko, aj sladke. Cvicim s trenerkou a od januara dole 5kg a 45cm z obvodov. Pomaham v skupine chudnut aj inym babam, ucim ich na co sa zamerat, davam tam videa co cvicim a mame aj spolocne vikendove vyzvy. Je to taka motivacia a podpora za vytuzenou vahou. Pridaj sa, ak chces 🙂

https://www.facebook.com/groups/846317599100730...

bona
8. apr 2021

@lila8686 ja mám s nimi veľmi dobrú skúsenosť a skutočne som za ich pomoci schudla. Začínala som na váhe takmer 80kg (mám 173cm)🙈 a schudla som na 69-68 (aj keď som chcela pokračovať,otehotnela som potom😉). Naturhouse ma defacto jeden základný jedalnicek a potom majú take “nárazové” diéty,že aspoň 1-2krat do týždňa máš jedlá s uhorkou,jahodami alebo ryby atd. Ale mna sa napr. ta poradkyňa vždy pýtala,či s niečim nemám problém,keď áno,navrhla mi niečo iné. Takisto to bolo s ich produktami. Áno,ponúkala mi,ale nikde nie je napísané,že si ich musíš kúpiť. Ja som si od nich pravidelne brala suchare,ktoré som jedavala na raňajky,potom take sušienky,vlákninu..občas mi nasadila nejakú kúru na stiahnutie tukov,odvodnenie,ale vravím,určite nebolo to pod nátlakom ani nič take. Mna práveže motivovalo,keď som videla,že len ta úprava stravy naozaj zaberá a nebolo to nič nerealizovateľné. Ja ich odporúčam,minimálne na take naštartovanie..

bona
8. apr 2021

@lila8686 ešte si sa pýtala,že za aký čas,prvýkrát som tam bola v apríli 2018,posledné váženie som mala v auguste,kedy som zistila,že som tehotná😊 po pôrode som sa dostala naspäť na schudnutu váhu,po nejakom čase som zaradila aj cvičenie,takze to šlo ešte nižšie. V tomto obdobi som pribrala,ale chystám sa zas si chcem upraviť jedalnicek,nech sa dám znovu do väčšieho poriadku😁
A napadlo mi,že čo sa týka cien, napr. tie suchare stali okolo 6€,ak si dobre pamätám,vydržali mi zakazdym cca 2tyzdne,lebo za deň môžeš zjesť len dva na raňajky,vláknina 9€,ta je tiez na dlhšie,lebo ta sa užíva po obede a večeri (s trochou jogurtu alebo kysleho mlieka), cenu susienok si už nepamätám..takze niekedy som tam platila okolo 20€,niekedy 30-40,ak som mala nejakú tu kúru. Ale pokiaľ videla,že pri každom vážení mi idu dolu aj tuky, nenútila ma ich užívať.

lasona
9. apr 2021

Jednu dobu som pre nich pracovala.oni ti povedia že je to zadarmo, ale bez toho aby si si nekúpila ich produkty, ti jedálniček nedajú. Jedálniček dávajú rovnaký ,takmer každému..je to nízkokalorická dieťa, čiže ak ju dodržiavas, jednoducho schudnes, aj bez tých produktov. Len oni musia z niečoho žiť. A aj sonduju ako si na Tom finančne, keď vidia že máš peňazí, tak ti napíšu drahšie produkty, keď nemáš na to napíšu lacnejšie, ale proste vždy keď klient odchádzal, "musel" kúpiť..aspoň u nás to tak fungovalo. Klient sa chodil každý týždeň merať a samozrejme keď videl že kilá idú dole( najprv voda, a tá ide rýchlo) tak sa potešil že to naozaj funguje a pokračoval ďalej...a väčšinov chodili veľmi tuční ľudia, čiže ti chudli najlepšie...

ambu
27. aug 2021

@lila8686 ahoj aj si schudla dalo sa to vydržať?