icon

Názor na 100 kg ženy vo fitku

6. jún 2025

Aký máte názor na také

Strana
z2
libusak
6. jún 2025

👏👏👏👏👏
Spravne miesto a spravny cas. Tesila by som sa.

Dnesna doba je divna. Ked niekto vidi na ulici alebo v kauflande vysportovanu postavu tak pozeraju ako na zazrak a obezita je brana ako nieco normalne. 🤷

cukroska
6. jún 2025

Nie je fitko pre všetkých ? Veď je to pre všetkých.Velmi nešťastná téma 🙈

balerina2025
6. jún 2025
@libusak

👏👏👏👏👏
Spravne miesto a spravny cas. Tesila by som sa.

Dnesna doba je divna. Ked niekto vidi na ulici alebo v kauflande vysportovanu postavu tak pozeraju ako na zazrak a obezita je brana ako nieco normalne. 🤷

@libusak a tento nazor je k comu?

any_soj
6. jún 2025

Choooooooď 🙂 Mala som jeden rok aj 113. Pred tehotenstvami. Teraz mám 78, po 3 tehotenstvach. Ale odporúčam pýtať si trénera. Alebo cvičiť podľa YouTube videí aspoň. Ak začínaš, tak recovery cardio workout. Môžeš dodať aj no jumps pre začiatok 🙂 Cardio aspoň 3-4x týždenne pol hoďku, a k tomu aspoň raz silový tréning. Mne viac vyhovuje doma podľa videí, lebo popri deťoch a iných veciach by som sa nedostala takmer každý deň do fitka, plus cesta, ... Aj teraz idem práve doma cvičiť, uspala som decká, pozerám koňa :D A idem cvičiť.

cimage
6. jún 2025

Nikto si nic nemysli, je to jej vec. Nikto to neriesi, len ta dotycna osoba. Aj keby mala 150kg, tak len dobre urobi, ze sa chce hybat.

bielasovicka
7. jún 2025

No nič, co by som povedala. (Len nech na sebe nemá legíny, prosim🙏) 🤣🤣

dkethe
7. jún 2025

Ze parada!!! Co maju byt, na gauci s cipsami? 😊

obleckodogymu
7. jún 2025

Ja osobne sa vzdy usmejem keď tam takú ženu vidím, lebo vidím že má aspoň záujem niečo so sebou robiť.
Keď sa nám stretnú pohľady, tiež sa na ňu usmejem aby som ju aspoň trochu povzbudila lebo verím že sa tam necíti úplne komfortne.
Škoda len, že každú z nich som tam videla chodiť len chvíľku a potom sa po nich zlahne zem 😔..ale tak možno chodia inam alebo sa venujú inému športu 😊

akika722
7. jún 2025
@bielasovicka

Nemám žiaden názor na ludi vo fitku
Či má 30kg alebo 130kg,kazdy tam pre niečo chodí

@bielasovicka v rifliach sa cvici ale blbo 😃
Čo má mať na sebe vo fitku ,nieje to jedno?
Hlavne nech jej je pohodlne

bielasovicka
7. jún 2025
@akika722

Nemám žiaden názor na ludi vo fitku
Či má 30kg alebo 130kg,kazdy tam pre niečo chodí

@bielasovicka v rifliach sa cvici ale blbo 😃
Čo má mať na sebe vo fitku ,nieje to jedno?
Hlavne nech jej je pohodlne

@akika722 tepláky 😄

blaazi
7. jún 2025
@bielasovicka

@bielasovicka tak podla mna pri cviceni je to praveze adekvatny odev.

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
denkabemommy
7. jún 2025

Do fitka chodím ráno, tam chodia väčšinou len starší ľudia 😅. Ale keď behávam stretávam rôznych ľudí a neraz som si dala highfive so slovami “ide ti to super” s niekým, kto rozhodne práve začínal, aby vedeli, že sú skvelí a nik sa im nesmeje 😊. Vždy to obom stranám vyčaruje úsmev na tvári.

estellas
8. jún 2025

Super, že robia niečo pre seba. Fitko je otvorené pre každého nie len pre chudých. Neviem prečo by to mal mať niekto zlý názor na to.

subartic
8. jún 2025

ja behám už určitý čas ( viac ako 2 roky ) a tiež som začala s vyššou váhou a mizivou kondíciou a teda musím povedať že mi bolo všelijak keď som sa mala stretnúť s niekým v protismere obzvlášť s mužom . Stretávame sa dodnes , ja som chudšia o 25 kg a výraz tváre majú rovnakí , pozdravíme sa , usmejeme na seba. Tak ak nikto neriešil moju nadváhu , tak nikto neriešil ani teraz mojich 50 vybehaných kg. Teraz stretávam ženu v pásme riadnej obezity , nebehá , chodí s palicami , vidím na nej ako sa hanbí , stačilo jej povedať nebojte , to bude dobré a verím že sa dostavia zmeny. Do fitka ja nechodím , nemám rada to uzatvorené prostredie , ale chodí tam syn aj dcéra, a ako mi povedali nikto nikoho tam nerieši , skôr poradí a pomôže. Ani ženy ktoré sa snažia nabrať svalovú hmotu , ani ženy ktoré sa snažia schudnúť.

any_soj
10. jún 2025

Čauko 🙂 bola si?

autor
10. jún 2025
@any_soj

Čauko 🙂 bola si?

@any_soj áno dnes

any_soj
10. jún 2025

😍 A ako bolo?

autor
10. jún 2025
@any_soj

😍 A ako bolo?

@any_soj celkom fajn pol h som bola rýchlu chôdzu na páse a pol h som cvičila tam na strojoch na nohy 😁

any_soj
10. jún 2025

Super 🙂 teším sa, že si sa odhodlala napriek stresu že čo kto...

Strana
z2