icon

Nedarí sa mi schudnúť

marcusko293
17. feb 2017

Ahoj, chcem poradiť ohľadom chudnutia ..Viem že každá napíšete určite nejesť cvičiť no niektorým ľuďom to ide ťažšie a preto chcem poradiť s nejakým prípravkom,liekom na chudnutie keď aj na predpis potrebujem schudnúť mám 175 cm a vyše 100 kíl nedarí sa mi to zhodiť skúšam cvičenie diétu a nič nemám pevnú vôľu tak niekedy to pokaslem a dám si aj sladké a kašlem na cvičenie pár dní a potom zase .. :( čítala som o reductil,lindaxa, adipex atď jediné čo som sa dočítala že fungujú ale už sú stiahnuté s predaja a zakázané ..Prosím ak máte neaka skúsenosť s nejakým liekom ktorý pomohol alebo vás naštartoval poraďte čítala som aj o lipoxile presne neviem ...Či aj ten sa dá ešte zakúpiť a či pomáha? Ďakujem vopred za vašu pomoc ..Pekný večer prajem

Strana
z2
marcusko293
autor
24. feb 2017

Takže zdravím žienky ... 17 februára som písala príspevok odvtedy som tu nebola a to preto že 18 februára som si povedala dosť mám v rodine fitnes trénera tak mi aj on ale samozrejme aj vy dosť pomohli 🙂 začala som stým že som úplne obmedzila sladkosti cukor úplne , kávu nepijem a nikdy som nepila takže stým nemam problém vynechala som úplne pecivo, začala som jesť ryžové chlebicky a plátky, sójové kocky, hydinové šunka , kuracie mäso varene, prestala som soliť a nejem ani zemiaky cestoviny ani ryzu, jem veľa jabĺk ,jem asi 5 krát denne v malých množstvách a po 6 hodine už nejem vôbec denne vypijem 2,5 litra citrónovej vody až 3 litre robím si paličky na papier koľko som vypila za deň v 0,5L pohári a začala som ráno večer cvičiť brušáky vždy 20 minút minimálne zozaciatku prvé dva dni mi to išlo hnusne ťažko ale teraz mi to ide úplne ľahúčko som rada 🙂 vôbec nemám chuť na sladké mám pocit že odkedy pijem toľko vody čelí deň mám plný žalúdok predtým som vipila iba pol litra Max liter za celý deň je to rozdiel mala som aj akné všetko je preč mám čistú pleť neviem či je to s tej zmeny tak rýchlo či si to namyslam ale aj tukové bodky pod očami mala som ich plno sú preč ..A odkedy nejem sladké je mi fajn cítim sa viac energická ako predtým a vôbec mi to nechýba aj keď vydim syna alebo priateľa jesť sladké nedám si ... Dúfam a modlím sa nech to takto vydržím !! 🙂 Vazila som sa 18 februára a mala som 106 kg no ešte som sa odvtedy na váhu nepostavila hcem ešte počkať cca dva týždne aspoň ale celkovo je mi lepšie oveľa lepšie takže ďakujem za názory všetkým 🙂 a dám vedieť ako ďalej pokracujem 🙂 prajem vám krásny dník a držte mi palce 🙂

marcusko293
autor
24. feb 2017

@minnie55 ahoj 🙂 múku som úplne vyradila cukor už denne pijem veľa vody a za deň zjem o dosť menej no viac krát ako predtým ako napríklad sójové kocky alebo varené kuracie mäsko bez prílohy alebo zo zeleninou, ráno biely jogurt a ešte aj domáce zeleninové polievky som začala variť nedochucujem moc a na večer jablko ... 🙂

tiper24
24. feb 2017

@marcusko293 no jablko dost travi, clovek by potom len jedol 🙂

minnie55
24. feb 2017

@marcusko293 jablko by som už večer nejedla, najneskôr okolo 17,00 hod. Ale inak všetko, čo si napísala, znie super. Vydrž, určite to pôjde dole 🙂

dvojickychalani
4. mar 2017

Maminky, venujem sa upravovanim stravy . cize jedalnicek na mieru a vypracuvavam aj cvicebny plan. Ak by mal niekto zaujem, napiste mi spravu. Jedalnicek na mieru robim podla vysky a vahy. Ja sama som schudla za jeden mesiac necelych 10kg, ale kg nie su az take podstatne ako cm. Vazit sa treba raz do tyzdna a merat raz mesacne. Samozrejme ak sa meni strava, treba pridat cvicenie lebo bez cvicenia su minimalne vysledky. Pre viac info mi kludne napiste, rada Vam poradim. Lucka😘

haka75
11. jan 2020

Dobrý deň chcela by som poradiť meriam 170 vážim 92 držím diétu a k tomu aj cvičím a nedarí sa mi

Strana
z2