icon

Nedarí sa mi zbaviť nadbytočných kilogramov

stastnablcha
20. máj 2016

ahojte.. niekde robim chybu, lebo nech robim co robim, nedari sa mi zbaviť sa tých prilepených kíl.. (a nieje ich málo)
obmedzila som sladké (na to ze predtým som dala velku čokoladu na posedenie skoro kazdý deň si sem tam dám malé kocku), obmedzila som pecivo ktore som nahradila ovocim (ja viem ze je sladke, ale na ranajky mi robi dobre), nejem medzi jedlami somariny... akurat som ešte nezvladla veceru.. to sa najem normalne.. viem ze by som mala salatiky, aj niekedy to dam, ale isto nie kazdy den... zacala som chodit do prace na kolobezke.. napriek tomu ze to trva uz mesiac sa nic na mne neprejavilo. na vahe som sice nebola, ale ocakavala som ze sa aspon trosicku zmensim...
kde nastala chyba ?
vdaka

maminecka2
27. jún 2016

@natalym 😀 😀 😀

maminecka2
27. jún 2016

@natalym 😀 😀 😀

natalym
27. jún 2016

Hádam ideme spať čo povieš?

maminecka2
27. jún 2016

@natalym Postupne hadam aj hej, len si este davam svacinku- marhulky, no a este sa na mna usmieva cokolada, no, hadam si stihnem ist umyt zuby skor ako ma ukeca, potvora jedna 😝 A potom si davaj zdravu veceru, ked ta hlad neskor dobehne...
Dobru noc 🙂

helulik
28. jún 2016

@maminecka2 vobec by som ti nemusela odpovedat, ale na tvoje prekvapenie... ano, ozyvaju... nie len s cuelom chudnutia, ale aj zdr.problemov... ☺

maminecka2
28. jún 2016

@helulik Nuz, drzim palce
Ja som hlavne co sa tyka zdravotnych problemov prilis konzervativna. Ak ich ma na svedomi obezita rozhodne si nemyslim ze liekom budu koktejly, ale kazdy si je strojcom svojho stastia

rumcas
28. jún 2016

Bohužial musím konštatovať, že sa mi nedarí zbaviť nadytočné kilogrami. Osobne si myslím, že problém je v tom že manželka výborne varí, pripravuje obedy. Keby som mal zlú kuchárku, ako niektorí muži, podstatne by som schudol. nebudem menovať slabé kuchárky aby sa neurazili a nezačali mi vulgárne nadávať. Lebo som skonštatoval, že niektoré mamičky na Modrom koníku milujú vulgarizmus a hrubé nadávky.

zuzaneckanr
29. jún 2016

@timea7 ano mam to overene kedze to testujem na sebe a vidim co sa deje ake su zmeny na vahe ci aj vizualne ;)

maminecka2
29. jún 2016

Jaaaj, dalsie zazraky... Skoda ze mi zostala aka-taka sudnost a neviem tomu akosi uverit 😀
Co uz, budem musiet na to ist klasika po starom, nizsi prijem ako vydaj 😨

zuzaneckanr
29. jún 2016

neboj sa nic tak to mam aj ja nastavene ja len pisem ze piperine forte mi pomaha rychlejsie sa zbavit tuku a kilogramov ako nejake spalovace tukov plne chemie

lucijja
29. jún 2016

mno neviem, žeby piperin forte bol čistý a spaľovače tukov plné chémie... Tak pre porovnanie.
Piperin:
Zloženie:
•Extrakt z čierneho korenia (95% piperín) 300 mg (285 mg piperín)!!!
•Extrakt z guarany 100 mg
•extrakt zo zeleného čaju 30 mg
Ostatné zloženie: želatína, mikrokryštalická celulóza, silikón dioxid, magnézium stearát, oxid titaničitý

L-Carnitín:
Zloženie
L-karnitín tartrát, oxid kremičitý, želatína.

Osobne si mylím, že už ten l-carnitín je menej chemický.
Ale je to v podstate fuk, L-Carnitín používam - nie preto, že by mi pomáhal páliť tuky, že by som od neho chudla 😀 užívam ho len pred športovaním, lebo sa po ňom rýchlejšie zahrejem, toť vsjo. 🙂

timea7
29. jún 2016

@zuzaneckanr a testuješ to súčasne s ťým aj bez toho? Ako sa dá toto porovnať? Jedine na jednovaječných dvojčatách s rovnakou váhou, rovnakou stravou a rovnakým výdajom energie..... 😎

evittam
29. jún 2016

@zuzaneckanr No lebo ten Piperine Forte je taký zázračný a nechemický prípravok..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Som sa dobre pobavila.

eeffka
29. jún 2016

@evittam tak rozmyslam ze kupim zeleny caj a fajne ho popeprim... hmm este majland zarobim 😀 😀 😀

timea7
29. jún 2016

@rumcas nevyhováraj sa!!! 😉 😉 😉 😉 Aj ja výborne varím, aj pečiem, (veď čo sa nepochválim? )ale môj partner je štíhly,lebo si nenaloží ako drevorubač, keďže fyzicky nepracuje, ale týždenne venuje minimálne šesť hodín športu. Jasné, že je v tom aj genetika, mala som kolegyňu, ktorá milovala sladkosti, zalievala ich colou, jej jediná pohybová aktivita bola cesta do práce - myslím od domu po auto, od auta po pracovisko a späť a je stále štíhla. Na obed zládovala takú porciu, ako ja na obed aj na večeru dokopy. Skrátka šťastná osoba, my ostatní si to musíme strážiť, čo už...

evittam
29. jún 2016

@eeffka To je nápad - "čeče" poďme do toho spolu - možno sa ešte nájde pár sprostých a zúfalých ľudí čo to kúpi a ešte aj zarobíme... 😉

buckovak
29. jún 2016

@zuzaneckanr aha to mi niečo pripomína, toto isté tu už písali vždy takí čo sa registrovali len kvôli piperínu na MK, a Ty si sa tiež registrovala len kvôli tomu, takže je to fakt uveriteľné 🙂
@lucijja to sú len naučené frázy, začne pozvoľna, že treba vraj nejaký doplnok stravy a na ďalšej strane to už vybalí konkrétne, že to má byť piperine 🙂

timea7
29. jún 2016

@evittam všetko je predsa na prírodnej báze, bezkonkurenčné a zaručuje, že nepríde jojo efekt..... 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

timea7
29. jún 2016

@eeffka
@evittam baby vy sa smejete, ale poznám inteligentného človeka, ktorý pochodil kus sveta, ale na takéto capoviny skočiť dokáže. Akosi má však stále vyše 100kg....určite by ste na tom trhli viacej, ako keby ste predávali čokoľvek iné. Najlepšie sa obchoduje s ľudskou naivitou a strachom.

evittam
29. jún 2016

@timea7 No veď čo spravíš a najhoršie na tom je, že ľudia aj vyskúšajú prídu na to, že to nefunguje ale znovu sa nechajú oklamať a kúpia iný výrobok - lebo ten je určite "zaručený". No ľudskej hlúposti a naivite nerozkážeš.....

timea7
29. jún 2016

@evittam už som to tu niekde písala, že známa chudla známou diétou, ktorú si nakrabičkujú a privezú až domov, dala za to nekresťanské prachy, za ktoré si mohla kúpiť kvalitné potraviny a zaplatiť trénera, alebo chodiť plávať. Schudla za veľmi krátku dobu, myslím že to bolo z 82 na 61, až sme sa divili, že tak veľa. Túto diétu podporila ešte zaručenými prostriedkami na podporu chudnutia, za necelý rok a pol bola tam,kde predtým a dnes má ešte viac. Lenže videla, že to funguje u susedky, u kolegyne, lebo ich pozorovala vo fáze chudnutia, tak poďho na to. Ju zase určite pozorovali ďalšie ženy, ktoré sa tým dali zblbnúť a o to predsa ide, nie? Že nebude celý život na krabičkách, je jasné, ak priberie, tak to výrobca bude zvaľovať na prejedanie sa. Opak nikto nedokáže...

timea7
29. jún 2016

@helulik hlavne reklamovať a predať Herbalife, vari nebudeš písať, že je to blbosť, nie? jasné, že nie si dealer, ale nesmierne ti leží na srdci každý kg navyše u neznámych žien 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucijja
29. jún 2016

@timea7
@evittam
@buckovak
@eeffka ja poznám aj takú dealerku Herbalife, ktorá už X rokov predáva koktejly na "zaručené" chudnutie, prezentuje aké sú zdravé štýlom - sama ich pijem každé ráno a každý večer...len...tá pani má akosi tých X rokov stále značnú nadváhu. 😀 😀 😀
a áno!!! má aj nejakých klientov...(smajlík šúlajúci sa od smiechu)

rumcas
29. jún 2016

Ked nedarí, tak nedarí, zbaviť sa nadbytočných kíl. Taký je život.

timea7
30. jún 2016

@rumcas tak dá sa uspokojiť s konštatovaním, že sa nedarí a dajú sa aj hľadať spôsoby, ako by to išlo.

zuzaneckanr
30. jún 2016

ak si vsimnes pisala som aj inde 🙂 to ze ty nemozes schudnut neznamena ze ine zeny ci aj muzi neschudnu 🙂

18lenussa
30. jún 2016

@stastnablcha nerieš vahu...ta je nepodstatná....meraj si cm pás,boky,zadok !!!

zuzaneckanr
30. jún 2016

@lucijja to skus nieco ine ked ti to nepomaha tak naco to pijes? 🙂

buckovak
30. jún 2016

@zuzaneckanr neviem síce komu to bolo adresované, ale ja som si všimla, že si písala aj inde : o piperíne 🙂
a skús si prečítať ešte raz príspevok od @lucijja , nie ona to pije ale tá pani čo predáva Herbalife

stastnablcha
autor
30. jún 2016

@18lenussa 🙂 tie cisla su tak alarmujuce ze na to este nemam odvahu 🙂