icon

Nedarí sa mi zbaviť nadbytočných kilogramov

stastnablcha
20. máj 2016

ahojte.. niekde robim chybu, lebo nech robim co robim, nedari sa mi zbaviť sa tých prilepených kíl.. (a nieje ich málo)
obmedzila som sladké (na to ze predtým som dala velku čokoladu na posedenie skoro kazdý deň si sem tam dám malé kocku), obmedzila som pecivo ktore som nahradila ovocim (ja viem ze je sladke, ale na ranajky mi robi dobre), nejem medzi jedlami somariny... akurat som ešte nezvladla veceru.. to sa najem normalne.. viem ze by som mala salatiky, aj niekedy to dam, ale isto nie kazdy den... zacala som chodit do prace na kolobezke.. napriek tomu ze to trva uz mesiac sa nic na mne neprejavilo. na vahe som sice nebola, ale ocakavala som ze sa aspon trosicku zmensim...
kde nastala chyba ?
vdaka

timea7
24. jún 2016

@zuzaneckanr jasné a máš to aj overené, že to ide rýchlejšie....psina, čomu všetkému sú ľudia ochotní uveriť a vytrepať za to peniaze.

helulik
25. jún 2016

Babyyyy.... predsa as nehovori, ze chudnem... ale zdravo sa stravujem a zijem predsa 😊 ak mate zaujem, piste a viem poradit... taka moja malicka vyhra: za mesiac skoro 4kg dole a to jem fakt co chcem.... okeeeeej,strasne vela sladkosti... hanbim sa 😂 ale ide to dole aj tak...

maminka2013
25. jún 2016

@helulik som zvedavá, mne sa podarí vždy schudnúť iba ak pravidelnou stravou dlhodobejšie.. cvičenie nie je moja silná stránka :D

helulik
25. jún 2016

@maminka2013 spravne, lebo zaklad je 80% zdrava strava a 20% pohyb 😊
Takto... napisem to v skratke... sportujem od malicka... bezecke lyzovanie, cyklistika... sem tam beh, turistika... s vahou som nikdy nemala problem, ba mala... v 18- tke som sa dva roky trapila s anorexiou... prefackala by som sa najradsej... ok, je to za mnou 😊 a tak ako plynul cas, nasla som si priatela, teraz uz manzela, mam krasneho vysmiateho syna... dovtedy ziadne oroblemy... nic... zivot gombicka 😂 az po porode, kedy som fakt na nic nemala CA's to zacalo... zlata zila, stolica raz za tyzden ( mama moja ) ,pro velkej potrebe straaaasne vela krvi... unava neskutocna... a tak som isla... isla som hladat moznosti co s tym, lebo k dr v ziadnom pripade... a teraz to pride... herbalife... ano,beriem uz vyse mesuaca rano a vecer koktejl, k tomu aloe a vlakninu... plus som zaradila uz aj sportovu vyzivu... stolica kazdy den,krv nikde, zlata zila nikde... energie na rozdavanie... nechapem... fakt nechapem... ale som rada, ze som zacala... pekne sa mi spevnilo cele telo, co som ani neplanovala 😀 takze baby... ak chcete na trvalo schudnut a skvele as citit nevagajte... telo sa vycisti, nastartuje a vy nebudete stihat sa udivovat kam tie kila odleteli... to,ze sa niektore tu ohradite, prestala som to jest... mam to naspat... nie je dovod prestavat... je to zivotny styl sa tak stravovat... musite mat chut a ciel... sportovci tiez neprestanu,ked dosiahnu svoju kondicku... tiez musia neustale na sebe pracovat... ja vas nutit nemozem... ak mate naozaj zaujem sa o seba starat... ci uz na plet alebo postavu, kludne napiste... budem velmi rada, ak spolu toho dosiahneme co najviac... 😊😊💪

lucijja
26. jún 2016

Keď si dám na raňajky a na večeru iba pohár mlieka schudnem aj tak...a nemusím brať 300e z rodinného rozpočtu na herbalife. 🙄 A myslieť si, že to obsahuje všetky živiny? No nevieeem...chemicky upravené živiny, napachaté do prášku. Ale keby aj... Moje raňajky: plátok ražného chleba, maslo, tvrdý syr (alebo kvalitná šunka), kus zeleniny. Doba prípravy 2minúty. Zastúpené všetky potrebné živiny. Cena: keď poviem že 2eurá tak asi prestrelím. Raňajky herbalife: prášok, voda. Doba prípravy 2 minúty. Zastúpené všetky živiny (vraj) Cena: Keď poviem že 10eur tak asi neprestrelím. Kto nájde rozdiel ruku hore. 😉

maminecka2
26. jún 2016

@lucijja Asi tak.....
Vsetko co ponukaju firmy funguje, jasne, ale len na ich dealerov....
Tak nech si zaplatia za reklamu 😒

helulik
26. jún 2016

@lucijja netusim, kde si nabrala 300€,ale OK ☺ netusim, kde si nabrala 2€,tiez ok... ☺ ja nie som ziadny dealer... takze tiez neviem o tom tocite.. ja naoisala iba vlastnu skusenost... je to pre tych co chcu, a nie pre tych co okolo toho iba medituju 😀 kazdy mame vlastny nazor, skusenost... a chcela by som vidiet tu kvalitnu sunku 😁
@maminecka2 vyskusala si? Urcite nie... tak klud a nechaj si take reci iba pre seba... 😊

maminecka2
26. jún 2016

@helulik Vies co? Ty si tie reci nechaj pre seba. Tato diskusia nie je o zazrakoch na pockanie. Je toho okolo nas tolko ze ma to uz maximalne irituje. Vzdy chce niekto zarobit na nestasti inych.
A lucija to napisala dobre, po pohari mlieka namiesto jedla by schudol kazdy, ale takto to nebude fungovat donekonecna, nie je mozne tak zit dlhodobo a kamarat jojo sa dostavi. Ja neznasam ked sa toto stale ludom podsuva.
Ak to u Teba funguje, blahozelam, ozvi sa potom o rok-dva-pat co bude.

lucijja
27. jún 2016

@helulik nikto ťa neoznačil, čiže sme sa bávili o tom, čo si myslíme o Herbalife, nie o tebe ako o dealerovi ani nič podobné. Takže čo sa to hovorí o tej trafenej husi? a prečo by si maminecka svoj názor mala nechávať pre seba? Je to diskusné fórum? Je. A videla som aj v inej téme, že ponúkaš pomoc stačí ti len "poslať súkromnú správu". Ak je to pre tých čo chcú tak v pohode, ja nechcem. 🙂 Ale to neznamená, že na to nemám názor. 😉

helulik
27. jún 2016

@maminecka2 tebe sa urcite neozvem ☺ nechces pomoc od inych, tak sa furt nestazuj 😁
@lucijja ja som napisala, iba nech sa ozvu ludia co maju zaujem, nie the co len rypu... a,co ked ponukam pomoc... pomoct viem, len treba chciet a to nemusim byt hned dealer... ☺

maminecka2
27. jún 2016

@helulik Jasne, Matka Tereza! Urcite budes pomahat zadarmo a nezistne....
A nikto sa tu nestazuje, mne sa len nozik vo vrecku otvara, inak nic. Predpokladam ze sa Ti uz zastupy z tejto diskusie ozyvaju....

natalym
27. jún 2016

@maminecka2 A čo Ty vieš, však treba skúsiť. Ja by som potrebovala takého pomocníka, čo bude na mňa hučať: ,, Poď, poď, poď............. 😀

maminecka2
27. jún 2016

@natalym 😉 🙂 🙂
Teda to by pomohlo aj mne, nejaky nezainteresovany odbornik, pred ktorym by som sa hanbila keby neboli vysledky 😵
Len neviem ci by tuto ulohu zvladol nejaky koktejlicek.
A dnes som zacala opat pomalicky chudnut, bez vlastneho pricinenia, uz ani zazracny lektvar nepotrebujem! Totizto zacali mi po porode opat padat vlasy! Takze onedlho budem o dobrych 200 g lahsia 😀

zuzana378
27. jún 2016

@helulik prosim ta vedela by si mi vysvetlit preco sa mi po 3 mesiacoch uzivania herbalife zastavil proces chudnutia?Vobec som neschudla 4kg za mesiac,max tak 1,5-2kg,dakujem.

natalym
27. jún 2016

@maminecka2 No to nie je smiešne s tými vlasmi. Čo ešte nespíš?

maminecka2
27. jún 2016

@natalym To je len to hormonalne padanie vlasov, musi vypadnut vsetko co v tehotenstve prestalo vypadavat, takze je to OK.
No a nespim lebo si uzivam cas bez deti, indianov sa mi dnes podarilo zahnat do postele az po 9-tej, aj ked teda cica opat cickuje a este sa pred chvilou dototo 😅 Uzivam si hlavne to ticho, konecne pocujem vlastne slova 😉 , aj ked muz je na sluzobke tak ani nemam s kym to slovo prehodit. 😕

natalym
27. jún 2016

@maminecka2 Aha to poznám. Ja koľkorát sedím v obývke a by som aj spala, ale vychutnávam si tú samotu a ticho a niekedy môcť si prepnúť v telke čo ja chcem.

natalym
27. jún 2016

@maminecka2 Ja by som potrebovala takú kamošku na chudnutie, ale takú čo aj krémeše žerie ak je to potrebné.

maminecka2
27. jún 2016

@natalym 😀 😀
Presne! Prepnem si a nepocujem: toto nebavi! Alebo : mama daj tabuet (rozumej tablet 🙂 ) To krici ten dvojrocny 😵

maminecka2
27. jún 2016

@natalym Tak to ja som idealna 😀 A teda este radsej karamelovy veternik, aaaaach! 😎

natalym
27. jún 2016

@maminecka2 Ano.............. Odkiaľ si? Bože aj deti by som Ti pokočíkovala.

natalym
27. jún 2016

@maminecka2 Ja mám väčšie deti, tie zaujíma najviac chladnička a moja peňaženka. 😀

maminecka2
27. jún 2016

@natalym Z Blavy. To kocikovanie by som teda brala, mozno by sa mi podarilo aj si vlasy umyt skor ako po 10 dnoch ako dnes 😝 A ja zasa na toto obdobie cakam- ked uz nebudem riesit plienky, nocnik, kakuso, odreninky, skonci obdobie "preco" (inak kedy to skonci? Som myslela ze v takmer 5-tich rokoch uz bude pokoj a nic. Ten najstarsi je taky zvedavy a ukecany!)

natalym
27. jún 2016

@maminecka2 To je škoda, to by som mala na krémeš ďaleko.
Neviem, ale užívaj si to. Ja mám teraz vyčakúvanie do noci 18 násť ročnej. Idem si ľahnúť, aj tak prd spím.
A najväčšia sranda, že muž čo keď boli malé a revali v noci tak spal ako drevo a teraz vyčakúva so mnou čo nemôže spať.

maminecka2
27. jún 2016

@natalym A Ty si odkial?
No, tak toto Ti zasa nezavidim, kym sa dostanu z puberty, joj.
Moja svokra tak dlllho cakavala deti, aj mojho muza, min. do jeho 22 rokov 😵
Dobru noc.

natalym
27. jún 2016

@maminecka2 A ešte mám jednu.

maminecka2
27. jún 2016

@natalym Ojojoj! Pevne nervy! Mna to vsetko este caka

natalym
27. jún 2016

@maminecka2 No vidíš. A ešte budeme riešiť zaťkov......... No to bude.

maminecka2
27. jún 2016

@natalym 😅
A ja aj nevesty, to bude vesele, snad sa nenajdem v teme svokra mi nici zivot 😀

natalym
27. jún 2016

@maminecka2 stretneme sa tam. 😀