icon

Nedokážem zhodiť 6 kg

lucia006
30. aug 2015

ahojte.už dlhšie sa pokušam schudnúť a spevniť ,chodila som skoro rok na jumping teraz chodím na crosfit a skoro denne behať 4km.nejem pečivo a snažim sa nejesť vypr,sladke a pod....no ani kilo nejde dole.už ma nemá čo motivovať nechápem to.spím málo može to mať vpliv na moje nechudnutie ? 😒 dakujem

kali23
30. aug 2015

Chlieb si vylucila, zacala si s fyz.aktivitou... A prestala si aj s tymi sladenymi napojmi? Zacala si jest 5x denne? Lebo ak nie, tak len cvicenie ti nepomoze :-/
A nezmenili sa ti ani cm? Pri fyz.aktivite ti mozu rast svaly, preto to nemusi byt vidiet na vahe. Po cca roku musi byt aspon telo spevnene..,

worker_falcon
30. aug 2015

@lucia006 minule to ktosi s vaznou tvarou odporucal na pribratie malo spanku, takze mozno na tom nieco bude. No a pokial nejes dostatocne, tak si telo robi zasoby. skus si vyratat napr. podla kaloricketabulky.cz, ako na tom si so stravovanim. Nedostatocny prijem kcal je problem velkej casti populacie, ktora nemoze schudnut.

gabyvt
30. aug 2015

@lucia006 skús Dukanovu diétu, ja som schudla 10 kíl za 2 mesiace a samozrejme neprestávaj cvičiť, predtým žiadne iné diéty nezaberali a samostatným cvičením som tiež nedokázala zhodiť z nadváhy, len kombinácia diéty a cvičenia.

timea7
30. aug 2015

@lucia006 áno ´, môže to byť tým, že málo spíš, ale paradoxne aj tým, že prijímaš málo potravy. Keď sa chudnutie zastaví, paradoxne pomôže zvýšiť príjem, ale musíš vedieť, koľko a čoho máš denne prijať, potom s tým môžeš trochu čarovať. Ak sa smiem spýta, prečo práve šesť kg? Neupla si sa ty príliš na nejaké číslo na váhe? Aj psychika robí veľa. A nie je 55kg, ako 55kg. Svaly sú ťažšie ako tuk, aj pri menej kg môžeš pôsobiť robustnejšie, čo cm? Ak idú dolu tie, vtedy chudneš správne, Okolie číslo na váhe nevidí, ale vníma to, ako vyzeráš. Skús za každú cenu dlhšie spať a viac oddychovať. Ja som vždy schudla na každej dovolenke, čo som spočiatku nechápala, zase až takú zúrivú pohybovú aktivitu som tam nemala, ale mala som dostatok spánku a oddychu.

matkakovacova
30. aug 2015
Používateľ matkakovacova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matkakovacova.

@lucia006 ja osobne ti odporúčam upraviť si jedálniček a začať jesť pravidelne 5 - 6 krát do dňa (radšej menšie porcie ale fakt pravidelne) ... toto je základ, ktorý ak dodržíš tak máš z polovice vyhrané ... ak si nedokážeš zostaviť jedálniček sama, tak navštív odborníka ... ja som mala napríklad problém s pomalým metabolizmom, tak som si na to kúpila tabletky a celkom mi to pomohlo, nejaké porovnanie nájdeš sem: http://www.mojavyziva.sk/tabletky-na-chudnutie-porovnanie-a-recenzie/ ... avšak netreba čakať, že to vybavia za teba, slúžia len ako podpora metabolizmu, pohybu máš dosť očividne, takže problém je v strave a v pomalom metabolizme ... metabolizmus je dosť rozsiahla téma, možno pomôže aj http://www.mojavyziva.sk/metabolicky-vek-ako-ho-zistit/ .... drž sa! 🙂

reni1512
30. aug 2015

@lucia006 ja si skor myslim ze je to v tvojej hlave...tak velmi sa snazis, ze mas pocit, mozno aj je to tak, ze nechudnes...ja by som sa upokojila a nemyslela na to neustale ze potrebujes schudnut tych 6kg...preco prave 6kg? radsej si daj ciel bez kg, len o pocite pohody. Na nete je vela zien co maju jedalnicky kadejake, myslim ze najdes aj tu na MK. Len do toho nechod upato, lebo vtedy to zvykne na potvoru nezaberat! 🙂

wewerkatka
30. aug 2015

V tvojom pripade, kedze dost cvicis sa skor ako na vahu, zameraj na centrimetre... bola som pred otehotnenim na tom podobne.. rucicka na vahe neklesala, ale postava sa mi ocividne zmenila, aj vyformovala... a to tak, ze mi nikto neveril, ze mam tolko kilov... nezabudaj, ze svalstvo je tazsie ako tuk.. vaha by v tvojom pripade preto nemusela byt smerodajna 😉