icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

grimaska4
8. dec 2012

@lucia2105
asi momentalne nikto 😉 ,ja som zvladla tu kuru v maji dala som 10 dni,bolo to super,mala som plno energie aj som schudla co som uz velmi nechcela,lebo som ju drzala kvoli ociste,chcem ju zopakovat,ale asi az v januari,teraz pred vianocami u mna nema zmysel,bo same jarmoky,punc kolace a vianoce 🙂 ,ale drzim ti palce a daj vediet ako si dopadla

lucia2105
8. dec 2012

@grimaska4 aj ja ju drzim hlavne koli ociste a potom mam v plane nabehnut na zdravsiu stravu 🙂 dnes je 3 den a zatial je to super,vobec nie som hladna,len ta bolest hlavy trosku zavadzia 😅 uvidim ako mi bude rano a ak v pohode taham dalej do 5 dni a ak dam aj tie,potiahnem to do 10 dni 🙂 sranda je,ze clovek naozaj vobec neciti hlad. 🙂

grimaska4
8. dec 2012

@lucia2105
inak to su dobre priznaky co mas,to znamena ze sa telo cisti 😉
ja som tiez nebola hladna,az som sa cudovala,lebo predtym som ocistne dni uplne bez jedla drzala 24 hodin,potom niekedy 3 dni,tak som sa celkom bala tych 10 dni,ale dalo sa,asi je tam nejaky zazrak v tom sirupe ze ani jest nam netreba 🙂 ,ale ku koncu uz ta chut tej stavy ide na nervy

lucia2105
9. dec 2012

@grimaska4 ja detox drzim prvy krat v zivote,ale po tejto skusenosti sa na to dam jeden krat do tyzdna a dva krat do roka chcem vydrzat tento dlhsi detox.clovek sa naozaj citi super a ma omnoho viac energie 🙂 zatial mi ten "elixir" chuti,uvidim ako to bude nasledujuce dni 🙂

luciferka080
10. dec 2012

No baby tak ja som na vecernom detoxe uz 12den, azatial len 3-4 kg dolu. A prve dni to islo rychlo. Teraz akosi stojim na tych istych kilach uz par dni. Inak robim si srandu ci to neni nejaka droga bo vecer sa uz normlane tesim na tu chut 🙂

grimaska4
10. dec 2012

@luciferka080
zatial "len" 4 kg dolu 😢 ,bud rada,ved ten detox je v prvom rade na ocistu nie na chudnutuie,ale samozrejme ked sa neprijima strava tak sa aj chudne 😉 ,ja som drzala 10 dni,ale tiez som 4 kila dala dole,sice ja som uz mala idealnu vahu

luciferka080
10. dec 2012

@grimaska4 TAkze mozem byt rada cooo. No ja som to hlavne na chudnutie davala, no ked som sa docitala ze aj na ocistenie a ze clovek bude mat viacej energie potom, tak to sa mi tiez pacilo. Lebo to potrebujem! Ale zase ja ked to davam iba po veceroch, tak neverim tomu ze ma to tak dobre ocisti, ked cez den jem.

danka711
21. dec 2012

@baambulka ahoj uz je ta zvysna kura predana, alebo si ju vyhodila?

grimaska4
31. dec 2012

baby nechysta sa dakto na 10 dnovu kuru? Chcem ju znova urobit,od 2.januara zacinam 🙂

honey225
1. jan 2013

grimaska4 ja sa na to od zajtra dam... 😉

grimaska4
2. jan 2013

@honey225
pod ,budeme sa on-line "tahat" navzajom 😀 ,ja uz mam prvy pohar roztoku v sebe.
V maji som robila s kamoskou,ale ona do toho teraz nejde :( ,ale verim ze zvladnem to,lebo chcem

honey225
2. jan 2013

idem 🙂 ja som to raz drzala, ale vydrzala som len 4 dni. Teraz by som chcela dlhsie....Ja soms a este len teraz zobudila - ved su prazdniny, takze idem si aj ja spravit ranajocky 🙂 A ohladom toho zvladnutia....pokial clovek chce, tak vydrzi cokolvek...ono ked ta chyti najvacsi hlad, treba si povedat, ze v zivote som tu danu vec ktora ti chuti jedla uz vela vela krat a este ju budem mat moznost vela krat papat a vacsinou to prechadhza 🙂

zuzu007
16. jan 2013

Baby je tu niekto, kto tu kuru vydrzal aspon 3 dni, ale nahradil sirup javorovym z DM-ky??? mne ide o ocistu, ani nie tak chudnutie, lebo po tehu (uz 1,5 roka) mam stale vyhadzanu plet a dufam, ze toto pomoze, som citala ze niektorym aj na ´kozne problemy, ekzem pomohla, tak snaaad ;)

perla200
16. jan 2013

ja som dnes začala.....javorový sirup neni taký účinný, ja som bola od neho hladná..... ved neera je na očistenie a chudnutie je vedlajší efekt .....

perla200
16. jan 2013
zuzu007
16. jan 2013

@perla200 lenže financie ma nepustia do originálnej kury..je mi jasne, ale vela zien to bralo ako chudnutie..a kolko ta vysla original kura? teda sirup?

perla200
16. jan 2013

@zuzu007 23 eur na tri dni - ja si to dávam aj dvakrát ročne....lebo to mi uplne stačí byt tri dni na tej vode....teda sirupe.....no možno tebe to bude dobré, mna z toho strasne bolela hlava

zuzu007
16. jan 2013

@perla200 a mas nejaky problem, ktory chces tym vyliecit, vyriesit, ci len pre ocistu organizmu to robis?a kde kupim original este prosim ta?

lenkavisna
16. jan 2013

Dievcence ja dnes zacinam...mam taku divnu pachut na ustach...hlad zatial citim ale slabsi ako keby som nejedla...uvidime vecer doma....drzte palce...neprida sa niekto? 😀

perla200
16. jan 2013

@zuzu007 mam problém - PAZRAVOST🙂 som po sviatkoch taká plná fujjjj....musím sa vyčistiť.... ale to potom mam viac energie a celá som taká happy....

@lenkavisna ja začínam dnes🙂

zuzu007
16. jan 2013

@lenkavisna
@perla200 tak ja v pondelok, lebo v sobotu sa ideme kupat na cely den a to by sa nedalo..som zvedava 🙂
@perla200 a kde to kupim prosim ta?

perla200
16. jan 2013

@zuzu007 v bioobchodoch a pozri neera.sk tam je to kde v ktorom meste to kúpis

grimaska4
16. jan 2013

@zuzu007
S javorovym sirupom to nie je celkom ok,lebo ten neera sirup tam je zaklad stromovy sirup z madal bal,a te n v javorovom sirupe nenajdes,v tom napoji nerra je javorovy sirup ako pridavok,kvoli sacharidom hlavne,ktore telo potrebuje.
Inak info precitas na www.neera.sk a siete predajni najdes aj tu napr. http://www.neera.sk/kde-si-mozete-zakupit-madal...

lenkavisna
16. jan 2013

@perla200 my mame zase 25.teho ples...tak davam 10 dnovu....zajtra sa pripravujem na bolenie hlavy...ze na druhy den to byva...uvidime

perla200
17. jan 2013

@lenkavisna my mame teraz v sobotu ples tak až tam sa nažeriem ako prasiatko🙂 no ale ja napr. kavu pijem lebo bez nej by som zdochla....ako viem, že by sa tonemalo, ale zatial sa držím......ale tu sennu čaj sinedavam - raz som skoro zdochla na wc ked som si to dala......pijem len čaje a čistú vodu......ale ani som sa nevážila na začiatku ale brusko mi po jednom dni viditelne padlo...... aj sa lepsie cítim..... a ty vydržíš 10dnovku????? to kolkokg das dole?

lenkavisna
17. jan 2013

@perla200 ale mne by taketo 3 dnove prd pomohli..musim s tym urobit kratky proces...teda surovo na 10 dni..zatial som ok...drzim sa ako tak...uvidime cez vikend, mame niake oslavy planovane..ale kedze nebudem pit alkohol tak mi hadam ani chutit nebude....este som sa nevazila...ale tiez som mooooc zvedava...moju dietu zakoncim 25.1. na plese ze sa asi tiez riadne nahutam....😀 ako ti je?

perla200
18. jan 2013

@lenkavisna no ja som dostala mrchu tak som si musela dať kaleráb lebo mi bolo vážne zle:( ale dnes končím konečne......ja bysom 10 dní asi nedala:( to je velmi vela........tieto tri dni stačia aj tak je to dosť podla mn a tolko nejesť!

lenkavisna
18. jan 2013

@perla200 No zdravim...tak uspesne gratulujem k ukonceniu...😀 mne v noci tak skvrrrkalo brucho ze sa aj manzel na to zobudil...3 kg mam dole som sa rano vazila...zatial odolavam...😀

linda1984
18. jan 2013

@zuzu007 ja som vydrzala 7 dni a mala som len jedno male balenie co mi vyslo na 4 dni a ostatne som dokoncila s javorovym sirupom, tiez kupujem v DM, ten BIO stupen C....inak ja som v tom rozdiel nevidela, neera sirup je podla mna len o peniazoch....zalezi na tebe kolko chces do toho dat, ale vela ludi drzi tu povodnu kuru s javorovym sirupom 😉

linda1984
18. jan 2013

@lenkavisna po kure by si nemala zacat jest hned normalne 😒 moze ti to uskodit a pre telo to bude sok...mala by si si dat aspon ten jeden den ovocny a stavy ked uz nie 3 dni ako sa doporucuje 😉