Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@zuzu007 neviem z akeho si mesta a ci tam mate zdravu vyzivu alebo tam kde predavaju neera kuru, tu je link a pozri ci aj vo vasom meste 😉 http://www.neera.sk/kde-si-mozete-zakupit-madal...
@linda1984 jasne viem...ved 3 dni mam na to dostat sa do normlau kym pride ples....ale vdaka😀
No tak mam za sebou tri rodinne oslavy a ani kuuusok som nezjedla...vydrzala som....6 dni na sirupe a 5 kg dole...este par dni vydrzat...drzte palce...😀
@lenkavisna a máš origoš kúru, alebo si si kúpila z dm-ky javorový sirup? Inak super výsledky, gratulujem.
@babulik3 mam original sirup..ale mi lezie fajne krkom...este ze som ho dnes dopila...este 3 dni diety a sme nanormale 😎
@lenkavisna obdivujem ťa, že si to vydržala a tie tri dni budeš na akej diéte?
@luciferka080
Ahoj, ako si ty postupovala? ja si nemyslím, že vydržím bez jedla cele dni, a ked sa ti podarilo za 12 dni dat dole 3 kg, tak to je super...
@babulik3 dakujem babulik🙂 ja som nikdy nikdy pevnu volu nemala..neviem preco ale som sa akosi zasekla ze to musim spravit a hotovo...uz len za tie peniaze...manzel nadseny ze este usetrime lebo ze by som isto viacej prejedla ako stal sirup 😀 occh ti chlapi....no dnes mam niake pomarancove stavy a mixovala som si zeleninkovu polievocku...zajtra hadam niaku ryzu a dusenu zeleninu skusim...uvidime ako bude zaludok reagovat...ale hlavne ze uz jem🙂)))))))))))) aj Ty si drzala? ci ides drzat?
@lenkavisna rozmýšlam, že by som išla držať, zišlo by sa dať dole apoň 5 kg, no u mňa je to horšie s pevnou vôľou, no uvidím, ale celkom si ma motivovala, držím palce
Ahojte detoxikuje niekto???
ja som uz 2x mala tuto kuru a teraz som nanej treti krat.
prve dva razy som mala origos Neera sirup ale teraz som sa dala na javorovy sirup v kvalite B. vela som o tejto kure citala a nerra sa moze aj tym to nahradit, dokonca aj agavovym sirupom,
ahojte, toho nápoja mozem za den vypiť kolko chcem alebo iba tie 2 litre?
@pupavenka maximalne 2l
ale nestretla som sa este s clovekom, komu by to tak chutilo, ze by mal potrebu ho vypit viac 😉
mne skor vecer ostava napoj, ako by som ho mala malo. a ja si kazdy pohar este riedim vodou. mne je to uz dost sladke. ked som robilaprvy krat detox, tiez mi to velmi chutilo, ale teraz.....no.......musim to vypit a hotovo 😀
hallo nikto???,
Ahojte 🙂 Ja tiež držím tento detox, dnes mám 4 deň, sirup si robím z Javorového sirupu z DM-ka, zaujímave však je, že ma nepreháňa tak, ako píšete, že preháňa vás a to som skúšala aj piť rôzne čaje s týmto účinkom, dokonca aj tu vodu so solou som pila... neviete mi niečo poradiť? čo sa týka váhy, neviem či som nejako veľmi schudla, skôr to vidím na bruchu... ráno sa odvážim dam vedieť...
Ešte baby, ktoré ste to absolvovali, fakt vám po tých 10 - tich dnoch zmizol biely povlak z jazyka, ktorý sa urobi počas držania tohto detoxu?
@mary_janne Ahoj, mna velmi prehanalo pri origos Neera sirupe a to som ani senu nemusela pit.
ja nerobim solne vyplachy, ale davam si rano a vecer caj zo senny. ale nemam 100%sennu ale 50/50 s matou miesany
@mary_janne povlak je znak detoxu, vacsinou by do tych 10 dni mal jazyk zružoviet, pokial nie je to znak ze musis este par dni detox potiahnut. ja si veru vobec nepamatam aky som mala jazyk predchadzajuce kury, ale skoro vzdy mam ten 3_4_5 den jazyk najhorsi 😝 😝 😝 . aj teraz to tak je 😝 😝 😝
@cessy Ahoj 😅 Ďakujem za reakciu 🙂 Pôjdem do obchodu a skúsim pozrieť čaj zo senny, aj citróny mi došli, takže obchod budem musieť navštíviť tak či tak ... Čo sa toho jazyka týka, tak ja ho mám biely už od prvého dňa čo som diétu začala, dnes mám 5. deň :/ myslím, že pre mňa bol najkritickejší 4. deň už som aj uvažovala, že keď mi sirup dojde tak diétu skončím... Len potom som našla toto fórum, tak ma to trošku povzdbudilo... Veď koľko báb to vydržalo a malo potom super výsledky, musím to vydržať 🙂 Ja som na výške, kým som na intráku vôbec nemám chuť na jedlo ale včera som sa vrátila domov a tu som obklopená jedlom ( a samými fajnotkami ) tak sa mi odoláva ťažšie... Inak som vegetarián a aj pri normálnom stravovaní sa snažím stravovať čo najzdravšie... preto sa tomu jazyku celkom divým... no uvidíme 🙂 Tak držím palce 🙂
@mary_janne ja som tiez dnes piaty den a vcera vecer som mala aj zlu chut aj skaredy jazyk, aj zuby som si za den cistila ale 5xlebo mi to velmi vadilo. Dnes je to celkom v pohode, tak uvidim co bude do vecera.
samozrejme, potiahni aspom tych 10 dni, nech to ma ucinok 🙂

@linda1984 dnes skocim do DM.ky a kupim si ho 🙂 a to korenie, kde zozeniem prosim ta?