icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

vanilka255
1. mar 2013

@danka711 ešte k tomu nejedeniu, ak sa držíš návodu,máš to tam /teda čo sa týka origoš neery/ napísané,že tento madal bal sirup je vlastne tekutá strava a máš pravdu,prvé 4dní boli najťažšie zvyknúť si nedať do úst vôbec nič tuhé,len tekutiny ale potom to ide v pohode,ja som denne doma deťom varila všetko ako predtým,,piekla palacinky,langoše,buchty, chodila na nákupy a nič to so mnou nerobilo,keď prišla kríza,napila som sa "džúsiku",jednoducho som sa zaťala a ani nie kôli okoliu, ale sebe som týmto dokázala,že to dokážem.

danka711
1. mar 2013

@vanilka255 ved ja som tiez dobre fungovala, normalne som varila, ibaze vecer ma chyta strasne zrava nalada - take nervove jedenie vsetkeho a kedze byvam dlho hore tak som stale myslela vtedy iba na jedlo......tak to dopadlo ako to dopadlo. Musim v sebe najst zase pevnu volu a nepoddat sa.

vanilka255
2. mar 2013

@danka711 držím palce 😉 a potom sa nám pochváľ.

kmg
7. mar 2013

ja som prve tri dni nezvladla, na obed a veceru som musela nieco zjest, bez jedla sa mi tocila hlava, az na stvrty den som vydrzala nejest, teraz mam treti den uplne bez jedla, ale sirup nedokazem vypit cely za jeden den, je mi zle uz len ked sa nan pozriem, a pritom mi chutil, aj pri pomysleni na vodu je mi zle🙂 este sedem dni...............obdivujem, ked pisete, ze vpohode varite, ja tiez musim varit ale vobec nie v pohode🙂

kmg
7. mar 2013

@vanilka255 toto obdivujem, ja som si to tak predstavovala, ze napijem sa neery , ked budem hladna, ale potom som hladna este viac a tak ju radsej obchadzam🙂 takze az postvrtom dni budem v pohode? myslela som, ze uz dnes po tretom🙂

kmg
7. mar 2013

@vanilka255 tiez to takto planujem, ked nebudem mat neeru, dokoncim len sirupom, ale mne ani neera original nezazenie hlad, je to krute....")

manddy
8. mar 2013

caute baby...ja od zajtra zacinam...kto sa prida? idem do toho prvy krat tak vobec neviem co ma caka , aj ked tu je vselico popisane...ale na kazdeho to asi posobi inak. Tak drzte palce 🙂

kmg
9. mar 2013

@manddy ja mam dnes piaty den, a silno rozmyslam, ci pojdem dalej, vsetko mi vonia...")

cessy
9. mar 2013

@kmg urcite pokracuj, da sa to zvladnut, ked si zvladla prvych 5 dni, teraz to uz bude jednoduchsie

cessy
9. mar 2013

@manddy dezim palce, nedaj sa odradit bolestou hlavy, lebo ta byva prve dni dost casta a dost vela ludi to odradi

manddy
10. mar 2013

@kmg piaty den? ...to je super.... 🙂 ked si tak daleko skus este potiahnut .... ja estelen zacinam 5den nedozijem 😀

manddy
10. mar 2013

@cessy ani nie nejaka bolest hlavy...ale citim sa tak cudne...akoby mi chybal cukor,aj ked je to dost sladke...taku slabost citim, dufam ze to prejde. 😠 musim vydrzat ,ono to je len o pevnej voli...a to nieje bohvieco v mojom pripade 😝

kmg
11. mar 2013

@manddy neviem dokedy, lebo hladna som stale🙂

misiatko999
11. mar 2013

@manddy ahoj, ja som dnes zacala 1 den s Neerou, tiez to mam 1 krat a som velmi zvedava, mam 1l balenie, citala som, ze to vydzri tak na 7 dni. Ako sa citis? Co pijes okrem tej Neery? Len cistu vodu alebo aj nejake caje?

vanilka255
11. mar 2013

Ahojte bojovníčky,vydržte,je to ozaj len o pevnej vôli,mne to išlo tiež ťažko ale teraz som na seba hrdá,že som to zvládla,sama tomu doteraz neverím,/výdrž tiež nebola moja silná stránka /bolesti hlavy som síce žiadne nemala,našťastie,teraz sa cítim úplne inak,ľahšie,čistejšie,odvtedy sa mi zmenil aj názor na jedlo,vôbec som sa nevrátila k prejedaniu,nejem chlieb,nejem sladké a nepijem kávu,len zelený čaj, matový čaj a čistú vodu,ba čo viac odvtedy som ešte schudla 3 kilá.

kmg
11. mar 2013

@cessy toto potrebujem pocut🙂) ale stale neviem, ci sa to da 🙂 vela ludi tu pisalo, ze im nechuti jest a jedlo nevonia, mne vsetko chuti a neera mi vobec nazahanala hlad🙂mam teda siedmy den uz len teraz sirup z dm, toho tiez 1,5 pridat ako neery, nevies?

misiatko999
11. mar 2013

@vanilka255 dakujeme za povzbudenie 🙂 Mna osobne velmi motivovalii tvoje prispevky, ktore si sem napisala po skonceni kury, dufam, ze aj ja to zvladnem. Este som sa chcela spytat, ci tu Neeru si pila len ked si pocitila hlad? Mimo toho si pila len cistu vodu? Dakujem. A ked pises, ze si prestala pit kavu, nemala si na nu chut pocas detoxu? Lebo ja som pila aj 3-4 kavicky denne.

vanilka255
11. mar 2013

@misiatko999 neeru som si rozdelila na celý deň, vždy ako som pocítila hlad,napila som sa ho, ale okrem toho som liala do seba čistú vodu a 1x denne som si dopriala aspoň matový čaj,/ je dobré mať aj niečo teplé v sebe/,ale mne neera sirup ozaj zahnal hlad,je pravda že prvé 3-4dni boli najhoršie,kým si organizmus zvykol na dni bez tuhej stravy,ale potom to šlo v pohode,len som všade musela brať so sebou fľašku neery ,aby bola vždy po ruke 😵,ale káva mi odvtedy nechýba,iba keď náhodou príde návšteva,tak si zo solidarity spravím CARO od nestlé, tú náhradu kávy.

kmg
11. mar 2013

@vanilka255 tak toto naozaj obdivujem, mam 7 den a kazdy den uvazujem, ze skoncim🙂) bojim sa aj toho, ze po tych 10 dnoch vlastne dalsie tri dni , co este normalne nemozem jest....vcera som robila fasirky, nezjedla som len preto, ze uz asi by som aj tak len tak tuhu stravu nemohla🙂))

kmg
11. mar 2013

@manddy ako sa ti dari? necitis hlad? ja som hladna stale, to som tu asi jedina🙂)

kmg
11. mar 2013

@misiatko999 ja som pila aj osem, kava mi pocas detoxu vobec nechyba, energie mam dost, aj cvicit by som mohla, ale necvicim, lebo potom som este viac hladne, ja som stale hladna🙂

kmg
11. mar 2013

@vanilka255 prosim ta, ten javorovy sirup si potom zarabala v takom pomere ako neeru?

vanilka255
11. mar 2013

@kmg javorový sirup som pila od 8eho dňa a zarábala som ho presne ako neeru 150ml sirup+150ml citronovej šťavy a 1,7l vody ale oproti neere je tento dzúsik o dosť svetlejší,chuťovo menej intenzívny a aj dosť slabší na zahnanie hladu,určite by som 10 dní len s javorovým sirupom nezvládla,ako dokončenie kúry to ešte šlo,ale neera je ozaj ako tekutá strava ok,

vanilka255
11. mar 2013

@kmg po skončení kúry je ešte ťažkých pár dní, prvý deň som tlačila do seba len pomarančovú šťavu,druhý deň som si rozmixovala zeleninovú polievku,ale na tretí deň som mala zeleninku ,ale do tuhých jedál som sa dávala opatrne,bála som sa ,aby môj žalúdok nedostal šok

evitka82
11. mar 2013

Ahojte dievcata Neera vam je fakt dobra vec nezabudnite ze sa do toho dava cayanske korenie.ak chcete vediet viac pytajte sa.My to s mamou predávame u nás v obchode.ide to na dračku hlavne teraz na jar ked sa treba čistiť.ja osobne som vela nevydrzahla...kysla smotana s grankom u mna vyhrala..😀 drzíííííím vam palce!!!

kmg
11. mar 2013

dakujem, co myslis, mohla by som aj dvakrat tolko vypit, lebo uz mi dochadza flasa s tym dm sirupom a do vecera daleko......🙂 naozaj, neera mi tak rychlo nedosla...

kmg
11. mar 2013

@vanilka255 fakt obdivujem, lebo ja strasne zvazujem, ze skoncim🙂 ako si to vydrzala? to ja som si o sebe myslela pretym, ze mam pevnu volu...")

vanilka255
11. mar 2013

@kmg no netvrdím,že to bolo ľahké,ale vždy som si večer hovorila : no a ďalší deň máš za sebou,ideme ďalej.
Neera je teraz ozaj v kurze,mne chuťovo nevadila,s citronom a kayenským korením to vytvorilo celkom dobrý mix,čo sa dá vypiť,len tých 10 dní sa vtedy zdá ako nekonečný príbeh,to verím,ja som bola na tom rovnako,ale ako som písala,javorový sirup je len slabý odvar origoš neery,s tým sa mi to dokončovalo ťažšie.

kmg
11. mar 2013

ludia, ja mam 7, den a obrovsku krizu🙂 neviem, ci do 10 dojdem, ale budem zo seba sklamana.......🙂

vanilka255
11. mar 2013

@evitka82 ja som neeru objednala z netu,dodali k tomu už aj korenie, už len citrony som kupovala ako divá,dennne 150ml citronu = 5,6 kúskov podľa toho,koľko šťavy pustili.Ale ešte si plánujem neeru kúpiť a mienim 3 dňové kúry z času na čas opakovať,mne strašne dobre padlo,že sa mi črevá poriadne vyprázdnili,bez drastických preháňadiel .