icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

misiatko999
11. mar 2013

@kmg ja mam len prvy den a na nic nemyslim len na jedlo, stale obchadzam chladnicku, ale musim vydrzat. Tiez mi to akosi nezahana hlad ☹

manddy
11. mar 2013

@misiatko999 no tak silno drzim palce...ja som to dnes nevydrzala. najradsej by som sa odstrelila. ale pokracujem, sice dnes som zhresila, ale preto budem prisnejsia na seba 🙂 pijem len vodu...max, matovy caj.

manddy
11. mar 2013

@kmg no dnes sa hambim lebo som citila taky hlad ze som to porusila...ale priznavam sa dobrovolne. 🤐 hruza...ta moja pevna vola nieje ani trochu pevna... ☹

kmg
11. mar 2013

@manddy ja som prve tri dni to zakazdym porusovala, az stvrty den sa mi podarilo nic nejest, ale potom sa mi uz ani hlava netocila, ani zle mi nebolo, to som , myslim si, telo tak postupne na to pripravila🙂 a az potom to slo🙂

misiatko999
12. mar 2013

tak hlasim prvy den uspesne za sebou 🙂 dost som sa bala vecera, lebo vtedy ma prepadava najvacsi hlad, ale nebolo to take strasne, dalo sa to vydrzat. Dnes sa citim podstatne lepsie aj viac pripravena zvladnut tento den. Tak drzte palce 😉

misiatko999
12. mar 2013

@kmg@manddy baby, ja som sa uz niekolko dni pripravovala na tento detox, po 4tej som nejedla, vela som pila. Keby som len tak zacala tuto kuru, ani ja by som to nevydrzala a zhresila by som. Ale telo si zvykne po tych 2-3 dnoch a potom to pojde 😉

manddy
12. mar 2013

@kmg jaj to si ma potesila...fakt sa snazim, a dnes to bolo v pohode. dufam ze vydrzim tych 10dni

manddy
12. mar 2013

@misiatko999 no ta priprava ma svoj zmysel...ja som do toho vhupla taka dobre "rozozrana" a hned sa to ukazalo na druhy den....uz budem mudrejsia 🙂

manddy
12. mar 2013

baby tak pochvalte sa....ako to ide dolu...? ja zatial stojim na vahe.

kmg
12. mar 2013

@manddy ja som si dnes, osmy den, uz dala pomarancovu stavu a kusok duziny🙂 takze vlastne ukoncujem, lebo uz nemem neeru a javorovy sirup, co som vcera pila, to sa neda porovnat, ale rifle uz zapnem aj tie najmensie, co mam doma🙂)))

danka711
13. mar 2013

ja som si dala v pondelok jeden den a ze v utorok koncim lebo ma bolela hlava a nebolo mi fajn, na desiatu som si dala dzus a jablko a na obed s malym zeleninovu polievku a grahamovu palicku. Ked sa maly zobudil poobede tak som vstala bolela ma priserne hlava, zarobila som si teda sumivy acylpyrin a odpila som si aaaaaaaaaa hned som letela na zachod a az do vecera som v pol hodinovych intervaloch davala rozhovor so zachodovou misou.....
takze v nezelanej diete pokracujem aj dnes cierny caj a potom pridam mozno suchy rohlik

vanilka255
13. mar 2013

@kmg súhlasím,takže tento názor máme už dve,origoš neera sa dá zvládnuť,ale javorový sirup sa s tým veru nedá porovnať,aj chuťovo je slabší a veru ani tak nezasýti ,ale gratulujem,že si to zvládla ,skutočne sa to dá vydržať 😉

misiatko999
13. mar 2013

@kmg gratulujem k ukonceniu, to je super, ze si to vydrzala. Tiez by som chcela tych 7 dni vydrzat.

misiatko999
13. mar 2013

dnes mam 3 den, zatial sa drzim v pohode, hlava ma neboli a tiez nepocitujem unavu, comu som velmi rada. Zatial si verim, ze to zvladnem, kriticky bude pre mna vikend, sobota bude len moj 6 den a vtedy ideme na lyzovacku, kde mame polpenziu.

kmg
14. mar 2013

@misiatko999 dakujem🙂 obdivujem tie, co to 10 dni plnych zvladli, klobuk dole🙂 ze?

kmg
14. mar 2013

MOJE UKONCENIE NEERA DETOX🙂 po siedmych dnoch bez jedla, som si dopriala taketo "makke pristatie"- 1,DEN - doobeda som este pila pomarancovu stavu, navecer som si ukradla jednu sunku, kedze sa nic nedialo🙂 neodolala som potom este chrumkavej cerstvuckej zemli🙂 no, a potom som si dala Tatiana dezert a chipsy🙂), 2.DEN - k tomu vsetkemu som pridala bagetu- salam, slanina, sunka, majoneza aj teda zelenina...., kava... 3.DEN - az po predchadzajucom "vyzrati" vsetkeho, co som si 7 dni zakazovala, tak teraz nastupil ten restart, ktory tu viacere spominaju a zacala mi chutit pomarancova stava, vlocky a ostatne zdrave veci, prestali mi chutit parky a pod. Problemy som nemala ziadne aj pri tomto "neprechode", ja mam vseobecne taky silny zaludok🙂 nechcem ist, samozrejme, prikladom🙂 drzim palce vsetkym, co prave detoxuju, a obdivujem vsetky, co to dokazali prikladne🙂

manddy
14. mar 2013

@kmg dobraaaa....kolko si dala dole za ten cas....najmensie rifle....macherka 🙂

jenny69
18. mar 2013

ahojte baby 🙂 od zajtra zacinam aj ja.trošku sa bojím,lebo nie som momentalne v ps.pohode.nemám žiadnu partacku,ale dúfam,ze ma podrzite.asi hodim na papier preco to chcem vydrzat,aby som si to v slabej chvilke pripomenula.chcem vy drzat 10 dni,lebo mam aj znacnu nadvahu aj zdr.problemy.tak mi drzte palce 🙂 😉 😝 😝

denulka9
27. mar 2013

ahojte.... robí práve niekto túto kúru?? práve prežívam 1.deň:-)

katy55
29. mar 2013

Ja idem na to po Veľkej noci...potrebne veci nakupene, uz len aby bola ta pevna vôla, ktora ma doposial vždy sklamala.. 😎

denulka9
31. mar 2013

@katy55 -ja to už mám chválabohu za sebou.... ale chystam sa v tom "pokračovať" ... 😉

katy55
31. mar 2013

@denulka9 a da sa to zvladnut? ake su vysledky?

denulka9
2. apr 2013

@katy55 no...dá sa to zvládnuť... prvý deň som myslela že super...bola som v práci...pohoda...ale večer som bola slabá... druhý deň bol horší... a dala som si krajec chleba..viem že som nemala..ale očista prebiehala stokrát lepšie... tretí deň som si na obed zas dala krajec chleba a bolo ot fajn🙂 nemyslím si, že je dobré ak trpíš pri tejto očiste... viac by som ju nerobila...a tak som si ju vylepšila tými dvomi krajcami..a je to fajn.neľutujem.. chcem začať znova... 3 kg dole... cítim sa výborne..ale prejavil sa mi ekzém..tak ako viacerím.. 🙂 začala si už?

kinna
Odpoveď bola odstránená
denulka9
2. apr 2013

@kinna to robím...sem tam zatancujem...5 minút poriadne..s bokmi:P cvičím 20 minút a potom denne 30 brušákov..denne prejdem asi 3 km pešo...pijem dosť... mojmu telu to nestačí..váha dole nejde....

katy55
2. apr 2013

@denulka9 dnes prvy den, zatim fajn, uvidime vecer :D

denulka9
3. apr 2013

@katy55 daj vedieť ako pokračuješ🙂

cencula
3. apr 2013

ahojte baby prečítala som si vašu diskusiu a na neera detox sa chystám od pondelka aj s mamou, veľmi dobre sa čítalo, ked ste si pekne každá písali ako ste den s detoxom zvládli, ja mám v pláne vydržať dní - držím prvý krát, tak hádam to vydržím, a potom prejsť na delenú stravu, ak sa nájde niekto, kto začne od pondelka budem velmi rada, že si s niekým vymeníme denné skúsenosti. Tie ktoré držia - vydržte

sims9
5. apr 2013

@cencula ahoj cencula, tak ja som s tým začala práve dnes aj keď sa musím priznať, že som zhrešila kávou a dokonca s mliekom ☹ bolela ma hlava a píšem bakalárku, takže som sa musela nejak "vzpružiť". Od zajtra si už dávam závazok, že budem len o sirupe 😀 Napíšem ako sa darí a budem rada ak sa aj ty podelíš o svoje skúsenosti a pocity počas tejto kúry, aby sa nám držalo lepšie 😅

cencula
5. apr 2013

sims9 ahoj ja začínam zajtra dnes mám ísť ešte na ťah večer, som zvedavá, aj sa teším, aj mám obavu, tak som zvedavá čo bude. Som velmi rada, že si sa ozvala a prajem ti aby si vydržala, kolko ideš držať 10 dní? lebo ja mám kúpenú túto dávku a je dobrý ten sirup? som zvedavá akú bude mať chuť, kôli káve sa netráp, podla mna to nie je až taký prehrešok neboj nič, hlavne aby sme vydržali nejesť a si sa aj odvážila na začiatku?