icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

lrichta
12. apr 2013

Baby, ja som teda nie ešte tak ďaleko, ale si myslím, že keď vám to nerobí radosť a nejde to bez problémov, tak má to význam? Ja som si povedala, ze možno vydržím 3 dni, možno 5 a uvidím ako sa budem cítiť ale rátať dni, aby som sa už najedla...???možno to nie je správna forma pre vás, že by to chcelo možno ten jeden deň v týždni a radšej dlhšiu dobu....ale psychika je silná vec vo všetkom a určite aj tu,......ale aj tak, nech sa vám daríííí!!!

julieta81
12. apr 2013

Irichta ja to nerobim kvoli chudnutiu ale kvoli zdravotnym problemom aj ked kazdy cm dole potesi🙂

julieta81
12. apr 2013

Cencula ja som napisala ze sa moze grapefruit a banan stale si necham 4dc napoja na vecer o 19 zjem grep a o 20tej vypijem drink🙂 na obed si dam banan🙂 skus to takto dobojovat🙂 drzim palce)

lrichta
12. apr 2013

ale ja nepíšem, že kvôli čomu sa to drží a kvôli čomu nie! Každý, nech má na to svoj dôvod, detox nie je chudnutie, aj keď to ide ruka v ruke, je to práve o tom hlbšom.....ale veď, nech to každému prinesie to, čo očakáva a nech je človek spokojný.....papa 🙂

julieta81
12. apr 2013

Irichta ja viem o com je detox nie je moj prvy ...!!!

cencula
12. apr 2013

no zaujímavá debata sa rozprúdila, ja som dnes 7 den, tak ako som písala drží sa mi to čoraz horšie, som každý chvílu hladná, pijem ten nápoj, lež je obed a ja už mám trištvrte vypité, tak si budem musieť rozrobiť další ked prídem o 14,00hod. domov, čím dlhšie to trvá tak tým sa mi to horšie drží, možno ideálne sú té 3 dni na prečistenie. Počas trvania môjho detoxu ma ani raz neprehnalo, na velkú som chodila normálne, potom ked som nejedla tuhú stravu, tak som na velkej ani nebola - ved nebolo z čoho. Neviem či skúsenosť máte všetky takúto, ale 10 dní asi nedobojujem, snažím sa to spraviť aspon tak, že dopijem to čo mám, aby mi nezostával v chladniške. KEd ho dopijem do soboty, tka od nedele začnem postupne papať, aby mi nebolo zle, aby som moc nezaťažila žalúdok. Držím vám palce. Každopádne sa k detoxu razačas vrátim. Je to dobrá vec

julieta81
12. apr 2013

Cencula pijes prehanajuce caje? Ja som dost casto na wecku 😖 🙂

cencula
12. apr 2013

julieta81 áno pijem aj mätový čaj, žihlavový čaj, čaj na požieranie čajov

julieta81
13. apr 2013

Cencula ja pijem caj senny list a po vypiti som do pol hodky na wecku..🙂 moja bilancia za 5dni 2,5 kg dole🙂

cencula
13. apr 2013

julieta81 super ti to ide, ja dnes končím, a zajtra sa tuším má začať ovocie zelenina však?

julieta81
13. apr 2013

co som sa docitala na nete pomarancovy dzus zeleninove dzusy a varena zelenina k veceru 🙂 ja by som s tym uz plesla vysedim vajcia na wecku... Mam z toho dve pozitivne veci kila dole a prestal ma boliet vajecnik 🙂

cencula
13. apr 2013

julieta81 ja dnes končím , ale je pravda, že dnes som si dala trocha ovocia, trocha zeleniny, lebo zajtra budem ako odtrhnutá z reťaze, mám strašnnúúúúúúúúúúú chuť na sladkééééééé. Držali sme to spolu s mamou, ale je pravda, že 3-4 dni by nám stačili úplne 10 dní je pre nás moc.

julieta81
13. apr 2013

Ja ani nie na sladke ako na chlieb🙂 a to ho tak casto nejedavam lebo rastie z neho brusko🙂 ja este pojdem na detox neera ale len 3dni to sa da 🙂

cencula
13. apr 2013

aj ja pôjdem na detox tiež len na spomínané 34 dni, julieta81 už si skončila? kolko si dala dole? ja sa odvážim v nedelu ráno a napíšem vám.

krtikcertik
13. apr 2013

cavte kočenky, čítam, čítam...idem na 7 dnovy detox do Modry,ako je to s tou úžasnou bolesťou hlavy a ko mám vydať energiu na brutal.horské tury za pomoci ovocných štááv??? 😒

zuzu29779
13. apr 2013

Ahojte baby, no ja som na seba taká nahnevaná. Dodnes som sa pekne držala, a dnes som sa dala zlákať na pivko-dve malé. No a kedže alk.povzbudzuje chuť do jedla,doma som to nevydržala a spapala jeden tuniakový šalát v konzerve a ovsené keksíky čok.No popritom som pila neeru aj. No nie som normálna,ja viem. Teraz neviem,že ak budem pokračovať zajtra už poctivo,či sa to bude rátať dalej,al.odznovu - od nuly ☹ ☹ . No ale aby som nebola iba negatívna,za 4dni mi šli dole 4kg.Dnes sa mi kilečko vrátilo späť ☹ . čo už,kto nemá v hlave,...tak mi treba 😝

cencula
14. apr 2013

Tak detox skončil a dole som dala 4,5kg, dúfam, že sa nevrátia 🙂 vy ste ako na tom? pokračujete či končíte?

zuzu29779
14. apr 2013

Ja po včerajšom zlyhaní pokračujem ďalej. Dúfam,že to moc neovplyvní výsledok detoxu. Držím vám palce baby,ktoré pokračujete ďalej🙂 Dnes mám piaty deň, teda šiesty,ale včerajšok nerátam. Peknú nedeľu 😉

sportpark
14. apr 2013

CAUTE KOCKY PORADTE MI AKO MAM ZACAT A AKO SA PRIPRAVUJE TEN DRINK?A AKO DLHO UZ HO MAM KUPENY 2 ROKY A ZAJTRA CHCEM ZACAT...DAKUJEM ZA RADY... 😀

grimaska4
14. apr 2013

@sportpark
http://www.neera.sk/priprava-napoja

a na tej stranke najdes vsetky info o tejto kure 😉

sportpark
14. apr 2013

DAKUJEM SI ZLATA...SOM ZVEDAVA

julieta81
14. apr 2013

Ja som sa rozhodla pokracovat zajtra zacinam osmy den🙂 vahou uz moc dole nejdem nejake gramy ale ved uz ani nema ist co von kedze neprijimam stravu🙂 sa tesim na poriadnu porciu jedla🙂

denulka9
18. apr 2013

zdravím vás... pred veľkou nocou - Neera detox-3 dni-3kg dole... fajn..chcem znova... No momentálne.."už" 2deň...90 dňová diéta...🙂 držte palce... a myslím, že NEERA ma nakopla..a vodové dni nebudú prekážkou.-)

zilinka
11. máj 2013

Ahojte, neviem kto tu píše iba tie kladné účinky. Ja osobne som to vyskúšala iba kôli tomu, ako to všetci chvália. Teraz moja skúsenosť , pred kúrou som cvičila 4xtýždenne, stravujem sa zdravo. Počas kúry mi bolo zle, bola som slabá, ale povedala som si vydržím 3 dni a potom bude super. 3 deň bol asi najhorší, točenie hlavy, hnačka. 4 deň šťavy, na večeru trochu ryže a cítila som sa ešte stále zle, 5 deň tiež nič lepšie, na cvičenie som iba spomínala lebo som bola unavená aj z obyčajnej prechádzky a samozrejme rozhádzaný žalúdok, neviem sa dať dokopy. Takže NEODPORUČAM !!!!. Zlaté časy môjho normálneho stravovania a pravidelného cvičenia. Dúfam, že sa dám čoskoro do formy. Moja rada nemíňajte peniaze za nápoj radšej ich dať za dobrú masáž, alebo pernamentku do fitka ☹ ☹

kukuc2
16. máj 2013

Prida sa niekto detoxovat?

veronikarsy
16. máj 2013

@kukuc2
ahoj, ja začínam zajtra. Môžeme sa podporovať, idem 10 dní - aspoň by som rada.

kukuc2
17. máj 2013

@veronikarsy ja dnes tiez zacinam tiez by som chcela dat desat dni ale neverim ze to pojde lebo v nedelu mame u nas doma hostinu a znova budem pocuvat tie slova ze preco zase nejes,nevymyslaj somariny.atd.

veronikarsy
17. máj 2013

@kukuc2 rodinne oslavy sú vždy zaberák, ja mám vyhodu, že mám tolko potravinových alergií, v kľude sa môžem vyhovoriť, že to nemôžem a oni sa ešte aj ospravedlnia 🙂. A keby si začala až v pondelok?

cukrovypampusik
17. máj 2013

ahojte baby, som tu nova 🙂 ja som zacala vcera, celkom v pohode, nejako mi ani jedlo nechybalo, nie som hladna, akurat ze vcera som si dala na obed jeden grep /niekde tu som citala ze grepova stava sa moze a nemala som kde odstavit tak som ho zjedla cely 😀 a som zavisla na ciernom caji, kedze kavu nepijem, takze ten si musim rano dat lebo by som sa nerozkyvala 🙂 drzim palce vsetkym spoludetoxikacnym bojovnickam 🙂

kukuc2
17. máj 2013

@veronikarsy joj ja mam oslavu az buducu nedelu.a to je ten 10 den.ja vlastne aj budem rada ked zvladnem tych dajmetomu 8 dni lebo tak mi to vychadza s tym sirupom a potom sobotu tu stavicku z pomaranca a nedelu si mozno aj nieco dam.mama totizto vari perfektne takze by bolo hriech nedat si.