Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
Irichta ja to nerobim kvoli chudnutiu ale kvoli zdravotnym problemom aj ked kazdy cm dole potesi🙂
Cencula ja som napisala ze sa moze grapefruit a banan stale si necham 4dc napoja na vecer o 19 zjem grep a o 20tej vypijem drink🙂 na obed si dam banan🙂 skus to takto dobojovat🙂 drzim palce)
ale ja nepíšem, že kvôli čomu sa to drží a kvôli čomu nie! Každý, nech má na to svoj dôvod, detox nie je chudnutie, aj keď to ide ruka v ruke, je to práve o tom hlbšom.....ale veď, nech to každému prinesie to, čo očakáva a nech je človek spokojný.....papa 🙂
Irichta ja viem o com je detox nie je moj prvy ...!!!
no zaujímavá debata sa rozprúdila, ja som dnes 7 den, tak ako som písala drží sa mi to čoraz horšie, som každý chvílu hladná, pijem ten nápoj, lež je obed a ja už mám trištvrte vypité, tak si budem musieť rozrobiť další ked prídem o 14,00hod. domov, čím dlhšie to trvá tak tým sa mi to horšie drží, možno ideálne sú té 3 dni na prečistenie. Počas trvania môjho detoxu ma ani raz neprehnalo, na velkú som chodila normálne, potom ked som nejedla tuhú stravu, tak som na velkej ani nebola - ved nebolo z čoho. Neviem či skúsenosť máte všetky takúto, ale 10 dní asi nedobojujem, snažím sa to spraviť aspon tak, že dopijem to čo mám, aby mi nezostával v chladniške. KEd ho dopijem do soboty, tka od nedele začnem postupne papať, aby mi nebolo zle, aby som moc nezaťažila žalúdok. Držím vám palce. Každopádne sa k detoxu razačas vrátim. Je to dobrá vec
Cencula pijes prehanajuce caje? Ja som dost casto na wecku 😖 🙂
julieta81 áno pijem aj mätový čaj, žihlavový čaj, čaj na požieranie čajov
Cencula ja pijem caj senny list a po vypiti som do pol hodky na wecku..🙂 moja bilancia za 5dni 2,5 kg dole🙂
julieta81 super ti to ide, ja dnes končím, a zajtra sa tuším má začať ovocie zelenina však?
co som sa docitala na nete pomarancovy dzus zeleninove dzusy a varena zelenina k veceru 🙂 ja by som s tym uz plesla vysedim vajcia na wecku... Mam z toho dve pozitivne veci kila dole a prestal ma boliet vajecnik 🙂
julieta81 ja dnes končím , ale je pravda, že dnes som si dala trocha ovocia, trocha zeleniny, lebo zajtra budem ako odtrhnutá z reťaze, mám strašnnúúúúúúúúúúú chuť na sladkééééééé. Držali sme to spolu s mamou, ale je pravda, že 3-4 dni by nám stačili úplne 10 dní je pre nás moc.
Ja ani nie na sladke ako na chlieb🙂 a to ho tak casto nejedavam lebo rastie z neho brusko🙂 ja este pojdem na detox neera ale len 3dni to sa da 🙂
aj ja pôjdem na detox tiež len na spomínané 34 dni, julieta81 už si skončila? kolko si dala dole? ja sa odvážim v nedelu ráno a napíšem vám.
cavte kočenky, čítam, čítam...idem na 7 dnovy detox do Modry,ako je to s tou úžasnou bolesťou hlavy a ko mám vydať energiu na brutal.horské tury za pomoci ovocných štááv??? 😒
Ahojte baby, no ja som na seba taká nahnevaná. Dodnes som sa pekne držala, a dnes som sa dala zlákať na pivko-dve malé. No a kedže alk.povzbudzuje chuť do jedla,doma som to nevydržala a spapala jeden tuniakový šalát v konzerve a ovsené keksíky čok.No popritom som pila neeru aj. No nie som normálna,ja viem. Teraz neviem,že ak budem pokračovať zajtra už poctivo,či sa to bude rátať dalej,al.odznovu - od nuly ☹ ☹ . No ale aby som nebola iba negatívna,za 4dni mi šli dole 4kg.Dnes sa mi kilečko vrátilo späť ☹ . čo už,kto nemá v hlave,...tak mi treba 😝
Tak detox skončil a dole som dala 4,5kg, dúfam, že sa nevrátia 🙂 vy ste ako na tom? pokračujete či končíte?
Ja po včerajšom zlyhaní pokračujem ďalej. Dúfam,že to moc neovplyvní výsledok detoxu. Držím vám palce baby,ktoré pokračujete ďalej🙂 Dnes mám piaty deň, teda šiesty,ale včerajšok nerátam. Peknú nedeľu 😉
CAUTE KOCKY PORADTE MI AKO MAM ZACAT A AKO SA PRIPRAVUJE TEN DRINK?A AKO DLHO UZ HO MAM KUPENY 2 ROKY A ZAJTRA CHCEM ZACAT...DAKUJEM ZA RADY... 😀
@sportpark
http://www.neera.sk/priprava-napoja
a na tej stranke najdes vsetky info o tejto kure 😉
DAKUJEM SI ZLATA...SOM ZVEDAVA
Ja som sa rozhodla pokracovat zajtra zacinam osmy den🙂 vahou uz moc dole nejdem nejake gramy ale ved uz ani nema ist co von kedze neprijimam stravu🙂 sa tesim na poriadnu porciu jedla🙂
zdravím vás... pred veľkou nocou - Neera detox-3 dni-3kg dole... fajn..chcem znova... No momentálne.."už" 2deň...90 dňová diéta...🙂 držte palce... a myslím, že NEERA ma nakopla..a vodové dni nebudú prekážkou.-)
Ahojte, neviem kto tu píše iba tie kladné účinky. Ja osobne som to vyskúšala iba kôli tomu, ako to všetci chvália. Teraz moja skúsenosť , pred kúrou som cvičila 4xtýždenne, stravujem sa zdravo. Počas kúry mi bolo zle, bola som slabá, ale povedala som si vydržím 3 dni a potom bude super. 3 deň bol asi najhorší, točenie hlavy, hnačka. 4 deň šťavy, na večeru trochu ryže a cítila som sa ešte stále zle, 5 deň tiež nič lepšie, na cvičenie som iba spomínala lebo som bola unavená aj z obyčajnej prechádzky a samozrejme rozhádzaný žalúdok, neviem sa dať dokopy. Takže NEODPORUČAM !!!!. Zlaté časy môjho normálneho stravovania a pravidelného cvičenia. Dúfam, že sa dám čoskoro do formy. Moja rada nemíňajte peniaze za nápoj radšej ich dať za dobrú masáž, alebo pernamentku do fitka ☹ ☹
Prida sa niekto detoxovat?
@kukuc2
ahoj, ja začínam zajtra. Môžeme sa podporovať, idem 10 dní - aspoň by som rada.
@veronikarsy ja dnes tiez zacinam tiez by som chcela dat desat dni ale neverim ze to pojde lebo v nedelu mame u nas doma hostinu a znova budem pocuvat tie slova ze preco zase nejes,nevymyslaj somariny.atd.
@kukuc2 rodinne oslavy sú vždy zaberák, ja mám vyhodu, že mám tolko potravinových alergií, v kľude sa môžem vyhovoriť, že to nemôžem a oni sa ešte aj ospravedlnia 🙂. A keby si začala až v pondelok?
ahojte baby, som tu nova 🙂 ja som zacala vcera, celkom v pohode, nejako mi ani jedlo nechybalo, nie som hladna, akurat ze vcera som si dala na obed jeden grep /niekde tu som citala ze grepova stava sa moze a nemala som kde odstavit tak som ho zjedla cely 😀 a som zavisla na ciernom caji, kedze kavu nepijem, takze ten si musim rano dat lebo by som sa nerozkyvala 🙂 drzim palce vsetkym spoludetoxikacnym bojovnickam 🙂
@veronikarsy joj ja mam oslavu az buducu nedelu.a to je ten 10 den.ja vlastne aj budem rada ked zvladnem tych dajmetomu 8 dni lebo tak mi to vychadza s tym sirupom a potom sobotu tu stavicku z pomaranca a nedelu si mozno aj nieco dam.mama totizto vari perfektne takze by bolo hriech nedat si.

Baby, ja som teda nie ešte tak ďaleko, ale si myslím, že keď vám to nerobí radosť a nejde to bez problémov, tak má to význam? Ja som si povedala, ze možno vydržím 3 dni, možno 5 a uvidím ako sa budem cítiť ale rátať dni, aby som sa už najedla...???možno to nie je správna forma pre vás, že by to chcelo možno ten jeden deň v týždni a radšej dlhšiu dobu....ale psychika je silná vec vo všetkom a určite aj tu,......ale aj tak, nech sa vám daríííí!!!