icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

kukuc2
17. máj 2013

@cukrovypampusik caj asi mozes v pohode ja som zacala az dnes ale uz na obed som olizovala malej lyzicku co som taka hladna.a inak boli ma aj hlava idem si troku lahnut.

veronikarsy
17. máj 2013

aj čierny čaj obsahuje kofein 🙂 ale ak nemôžeš vydržať tak si daj. Ja som v práci akosi nestíhala piť ten môj kokteil a mám neskutočný hlad teraz , musím sa polepšiť. Inak hlava bolí poctivo 🙂

nelly0405
17. máj 2013

ahojte babeny chcela by som tiež začať s detoxom len nemám s kým ísť do toho pridal by sa niekto?

kukuc2
17. máj 2013

no tak dnes som si dala na obed aj banan lebo hrozne mi bolo zle a poobede jednu kavu trosickou mliecka lebo ta hlava bolela priserne.

lucenecchata
17. máj 2013

@nelly0405 Ahoj! Ja už to robím 2mes. ...Ranajkujem a potom obed ,cez den aj večera iba ten koktejl.Schudla som 9kg 😉

lucenecchata
17. máj 2013

Baby ved nemusíte hladovat! Pekne pomaličky schudnite tak ze sa napapate na ranajky/ napr.dnes-celozrnny chlieb,paradajky,uhorky,sunka,syrokrem../ a potom vydržíte cely den s tym sirupom 😉

veronikarsy
17. máj 2013

@lucenecchata páni 2 mes? a to dávaš potom normálne celú dávku sirupu? to by moja peňaženka neprežila 🙂 ale máš pravdu- pomaly by bolo lepšie, ten bordel čo máme v tele sa tiež neukladal 10 dní.

kukuc2
18. máj 2013

@lucenecchata super ti o ide dole.

kukuc2
18. máj 2013

no dnes druhy den,tyrat sa urcite nebudem ked budem velmi hladna alebo ma bude boliet hlava tak si tu kavu alebo ovocie urcite dam.nemusim schudnut desat kil za desat dni. 😉 hlavne ze to pojde dole.a potom asi nabehne na rezim ako ma lucenecchata nech to ide pomaly este dole. 😉

tessa_
18. máj 2013

jeeej ahojte..konecne nejake aktualne forum 🙂 tak ja som sa tiez odhodlala na detox..trufam si na 10dni. teraz mam 3.den a mozem povedat ze zatial je to v pohode..ziadna bolest hlavy, ziadne tazkosti, stolica pravidelna akurat som trosku malatna ale to bude asi tym ze malo spim a pri detoxe treba oddychu venovat cas 🙂 za tie plne dva dni ktore ubehli som schudla takmer 2kg a citim sa fajn...pravda je taka ze ak som v praci (mam sedave monotonne zamestnanie) tak som unavena a vycerpana a ak sa niekam rozhodnem ist tak mam vela energie....necitim ani tak hlad ako skor nutkanie nieco jest..stale som mala po ruke oriesky alebo susene ovocie..ale cim dalej tym menej mi to chyba...a tiez som odhodlana po tychto 10 dnoch prejst na ten volny rezim ze koktail namiesto vecere a tam..vsetkym nam drzim palce aby sme to zvladli 🙂 🙂 🙂

tessa_
18. máj 2013

a co sa tyka kavy, citala som niekde ze v pripade nizkeho tlaku si kavu dat mozem lebo detox znizuje tlak...ja mam tlak mimo detoxu priemer 110 - 70 a napriklad dnes som mala 99-60...takze ked som v praci tak si kavu dam...malu, ciernu a bez mlieka a cukru..ale teraz cez vikend ju vynechavam...radsej si viac odpociniem...

kukuc2
19. máj 2013

no takze dnes je treti den a ja mam za dva dni 1,4 dole tak dufam ze to takym tempom pojde aj dalej.ja si dam jednu kavu denne s trochou nizkotucneho mlieka lebo bez mlieka ju neviem vypit a tiez sem tam nieco zobnem od malej napriklad piskotu alebo ked jej zohrievam jest tak ochutnavam ci je dost zohriate.ale inak celkom fajn som zvedava do kedy vdrzim a potom fakt bude stacit aj udrziavaci rezim na tie zvysne kila 😉

tessa_
19. máj 2013

je to super...ja mam po troch dnoch -2,4 kg a velmi sa tomu tesim 🙂 inak kavu bez mlieka som tiez nevedela vypit ale teraz som sa donutila..pijem ju tak ze kazdy glg zapijem hned cistou vodou 🙂 🙂

kikuska131
19. máj 2013

Ahojte kočky, tak rozhodla som sa, že od zajtra začínam aj ja 🙂. Mám trošku strach z tej bolesti hlavy, bo mávam migrény ale snáď to nebude až také hrozné. Chcem sa však spýtať aký čaj to pijete na to preháňanie??

kukuc2
19. máj 2013

@kikuska131 ja pijem cely den zihlavovy caj taky jemny v 1,7litra vody mam dva sacky.ale kazdy druhy si davam caj z listu senny ale davam si pozor kedy ho pijem lebo viem ze ma bude prehanat,takze nakupy prechazdky v tu chvilu nehrozia.

kukuc2
19. máj 2013

@tessa_ hned sa lepsie chudne ked vies ze je to aj vidiet vsak?

kukuc2
20. máj 2013

tak konstatovanie,vcera cele poobedie prehreskov,no nevadi.ale zase vela toho nebolo ale vaha hned ostala stat.ved jasne.uz to vidim ten jojoefekt.joj az mam z neho strach.

cukrovypampusik
20. máj 2013

@kukuc2 nestras so ziadnym jojom 🙂 ja som tak chudla minuly rok pred dovolenkou ked sa mi vaha zasekla a posledne kg nechceli ist dole ani za nic, a vratilo sa mi to akurat ked som sa cez vianoce objedala 🙂 ked som jedla normalne striedmo, ziadne prejedacky + aktivny pohyb tak sa kila nevracali spat 🙂 inak po dvoch dnoch tohoto detoxu som sa napratala do koktejlok ktore som nevedela este na zaciatku minuleho tyzdna zapnut 😀 v sobotu sme boli na svadbe tak som mala pauzu a teraz pokracujem 🙂

lucenecchata
20. máj 2013

@veronikarsy Dnes 11kg dole a cítim sa super! ja normalne papam ranajky a potom iba koktejl neera a vodu.Ano,drahe to je ale oplatí sa aby som schudla pomaličky a nie rychlo s jojo efektom... 😉 Držím vám palce!Vydržte baby! 🙂

lucenecchata
20. máj 2013

@tessa_ aj ja kavičkujem a cítim sa dobre 😵

lucenecchata
20. máj 2013

@kukuc2 kludne si daj aspon ovocie ked nepapas riadne ..ved potom musis začat aj tak papat normalne...aby si nezískala spat tie kilečká 😉

tessa_
20. máj 2013

ahojte...tak ja som dnes ostala sklamana lebo nastupila som do piateho dna a rano ked som sa vazila tak nesla som dole ani gram a nemala som vobec ziadny prehresok...trosku ma to demotivovalo lebo doteraz kazde rano isla vaha dole aspon o pol kila...a tiez mam dilemu lebo v sobotu idem na svadbu co bude presne 10.den...tak zvazujem ze urobim si 7dnovu kuru (teda do stredy) a po svadbe prejdem na 1den v tyzdni...co sa tyka tazkosti, nemam ziadne ale mam uz chut jest, nieco kusat :D ale tak do tej stredy budem musiet vydrzat...skvele je ze sice som schudla zatial 2,4 kg ale ludia si to zacali vsimat .. 🙂

tessa_
20. máj 2013

@lucenecchata a to ked takto fungujes 2 mesiace, este ti ten napoj chuti? lebo mne zo zaciatku velmi chutil ale som v piatom dni a uz ho velmi nemusim..fakt si neviem predstavit ze by som to pila 2 mesiace...a vypijes kazdy den 2litre alebo si pripravis vzdy pohar na obed a pohar na veceru?

kukuc2
21. máj 2013

takze po 4 dnoch detox s prehreskami a nebolo ich malo,mam dole 1,7 kg celkom fajn asi ked sa mi vaha zastavi tak na povzbudenie si ho dam znova 😉

13mamicka
21. máj 2013

@lucenecchata mozem poprosit aky koktail pijete?ja som s toho jelen?

tessa_
21. máj 2013

@kukuc2 pekne 🙂 ja po piatich dnoch bez prehreskov -3kg ... a uz koncis?

kukuc2
22. máj 2013

@tessa_ ano skoncila som lebo likvidujeme doma velke jazierko a vcera som sa onosila vela kamenov a tak a keby som bola len o sirupe tak urcite niekde odpadnem

tessa_
22. máj 2013

@kukuc2 no ja som dnes siedmy den a tiez dnes koncim..uz sa tesim ako si zajtra dam zeleninku 🙂 tak drzim palce aj pri jazierku aj pri dalsom detoxe 🙂

buburka
8. jún 2013

Ahojte. Vidim, ze sa tema asi zastavila, ale zaujalo ma to🙂 Ako vlastne tato kura funguje? To pijete 10 dni len vodu s tym sirupom a nic nejete?

tessa_
24. jún 2013

@buburka ahoj...ano podstatou kury je uplne vynechat pevnu stravu a dat organom priestor na ocistu a restartovanie 🙂 sirup zasyti pomerne dobre, mne osobne aj velmi chutil takze nejest nebol problem 🙂