Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@buburka no v podstate na tu 10 dnovu kuru to vychadza 60 eur co podla mna nie je az take strasne lebo nekupujes nic ine na jedenie...ked si nie si ista odporucam 3 dnovu kuru ale z tej vela neschudnes a pravdepodobne priberies vsetko spat ak nie viac...ak ti teda ide aj o chudnutie...a ocista je velmi uzasna vec...mesiac po absolvovani kury som bola v egypte, bola som jedina z 13clennej partie ktora nemala ziadne zdravotne problemy 🙂 uz sa tesim na jesen ako si ju zopakujem 🙂
Ahojte🙂 máte niekto na predaj neeru? Kupovať zatial v obchode neplánu ale ak niekto predáva tu,možno by sme sa dohodli🙂🙂ďakujem
Ahojte, ja chcem zacat s detoxom od zajtra , mam zatial kupeny len 500ml sirup a uvidim ako to pojde, ak dobre dokupim si este jeden ....kto sa ku mne prida?
ja som na treti den vecer odpadla..moja chyba, vedela som ze mam velmi nizky tlak a nemala by som drzat taketo detoxy kde sa neje, ale myslela som ze to dam.. da sa to, ale ja mam velmi nizky tlak takze uz po prvom dni som citila unavu, tocenie hlavy, plus k tomu celodenne behanie okolo maleho, takze ja som to nedala 🙂
takze moj prvy den bol celkom v pohode, napoj mi chuti , nic ma neboli , len teraz trosku zacina hlad ale napijem sa este a pojdem si skor lahnut ...
čaute... ja som vydržala 3 dni a dala som dole 6 kg! ... potom som sa ale vrátila jakk zvyčajne do starých kolají a mám to naspäť. dnes začínam znovu. najlepšie je začať v deň splnu. držím vam palce... a ešte aby som vas podporila, u nas stoji velké balenie v obchode 28 eur. a davam si ovela menej než je písané. ušetrím a stále dobre mi to chutí.
ahoj ahoj , tak druhy den za sebou 🙂 jupiii ...ide mi to v pohode celkom , ani nejake vedlajsie priznaky sa nedostavili, dokonca som bola aj behat ale len v takom lahsom tempe ...na veceru som ale zdzamzla jedno kolecko paradajky s pestom 😲 😀 ...viem ze by sa nemalo ale potom behu som to potrebovala ...
roxerka super blahozelam , ja pochybujem ze dam dole 6kg ale zas mne ide hlavne o tu ocistu tela a kika ty si ako natom po prvom dni 🙂 dufam ze vsetko okey
@myslienka Ja mam za sebou prvy den, dnes taham druhy 🙂 Priznam sa ze sa musim velmi prekonavat aby som to zmakla, ale zatial sa drzim. Vcera som bola cely den hladna tak som pila okrem Neery aj bylinkove caje a vodu. Dnes sa mi zda ze je to s tym hladom trosku lepsie, ale v mojom pripade to chce velky kusisko sebazaprenia aby som si nieco nedzobla 🙂 Najhorsie je ked robim synovi jest, to sa radsej rychlo napijem 😀 Ale chcem to vydrzat uz len kvoli tomu ze som velmi zvedava co to s telom spraví. Uvidim ci dam 3, alebo 7 dni. Podla toho ako sa budem zajtra citit. Ty chces vydrzat 7? Drzim palce!!! A ako zatial prebieha dnesny den?
Tak ja som dnes zacala ale ma odvahu ist iba na 3dni, ak sa budem dobre citit pojdem na dlhsie ale ako sa dobre poznam 3dni bude asi pre mna max co vydrzim 😀
@tessa_ kde si kupovala tak vyhodne Neera ja mam 0.5Litra za 25Eur a na 10dni pootrebujem 1 1/2 litra
Ahojte, chcela by som to aj ja skúsiť. Chcem sa vás opýtať, preháňalo vás počas tých dní? 🙂
ahojte , chcem sa podelit s mojou skusenostou s touto kurou.....ja som ju pred rokmi drzala, vydrzala som to 14 dni, najhorsie boli prve dva dni, potom som si zvykla, lepsie som sa citila....schudla som vyse 10 kil, bolo to na mne super vidiet, hlavne tvar mi opeknela/omladla 😎 , velmi tazke bol uz posledny tyzden ale iba kvoli tomu, ze z toho kayenskeho korenia ma straaaaaaaaaaaaasne ....pardooooooon 😀 , ale stipala ritula....to sa nedalo vydrzat....musela som si ju natierat vazelinou.........a tiez hrdlo som mala uplne vystipane, to bola proste hroza.....keby nebol tento problem, tak asi este aspon tyzden vydrzim.....no, kazdopadne som sa ocistila, schudla som a vydrzalo mi to vyse roka...potom som to bohuzial nabrala naspat,ale to je cisto moja vina ☹
@santamonica ahoj🙂 ja som zacala vcera s kurou....zatial sa mam uplne dobre🙂 len som Sa chcela spytat ...si pisala ze ta stipe ritulaaaa 🙂 cize Ty chodis normalne na velku?? Lebo ja zatial vobec, nechapem tomu... A to Kolko si si davala korenia?
@sklamana70 napriklad tu v Rakusku som kupple Sirup za 15 EUR, az mam strach ci je to Ten spravny 🙂)
@kacicka44 ahoj, no zo zaciatku ani ja, ale potom ked sa mi ocistili creva, tak vsetko co som vypila som bud vycurala, ci uz cez predok, ci cez zadok 😀 😀 , kazdopadne to brutalne stipalo, hehe......ale 14 dni je dost dlho, chystam sa urobit si len taku 3-4 dnovu kuru na nastartovanie........korenia som davala podla receptu ale ku koncu uz teda menej.....
@santamonica aach tak, tak to aj ja, rychlo to prejde cezo mna....dnes som ukoncila treti den, zajtra som postavim na vahu, som riadne zvedava 🙂)) Ale citim Sa vazne super, ziadna unava, bolesti hlavy, nic🙂 Takze si Sa rozhodla znova do toho ist? Super🙂 ja by som brala takych 5kg keby zo mna ubudlo🙂)
@kacicka44 ahoj, ano chcem par dni, taka ocista a potom zdravsia strava, je mam alergiu na niektore potraviny a prestala som brat lieky, lebo sa chcem zbavit chemie, no trochu zase zacinam opuchat, tak sa chcem vycistit....to vzdy pomoze......inak, som zvedava, ci sa ti to az tak ukaze na vahe, ja som tusim zacala chudnut prave az taky 3.,4. den, dovtedy nic a potom to uz islo......kde si kupila sirup? na internete su dost velke rozdiely v cenach a nechcem kupit nejaku napodobeninu......inak ale ja som predtym mala normalne len javorovy 100% sirup trade A+/alebo C+, musim pohladat ten povodny recept a mozno si kupim len ten zas.....
drzim ti palce 😀
@santamonica No ja som zatial schudla 2kg za 3 dni🙂 ak to pojde takto aj dalej budem spokojna 🙂 ja som kupila Sirup v rakuskom Bio obchode tak dufam ze je to Ten spravny🙂) cize Ty si tak krasne schudla len s klasickym javorovym? A Ten ta kolko vysiel?
@kinna
na neera.sk najdes siet predajni po slovensku,kde ten sirup zozenies 🙂 http://www.neera.sk/kde-si-mozete-zakupit-madal...
Najde sa tu niekto kto to so mnou začne od útorka? 🙂
Ahojte. Vo Februari som si dal 10 dnovu lebo ma zaujala informacia ze vraj budem lepsie citit chute 🙂 Prvych 5 dni ubehlo ani som nevedel ako. Za prve 3 dni 4 kila dole (ked som zacal mal som idealnu vahu 64 kg) 🙂 🙂 🙂 Potom trocha kriza lebo sa doma varilo . Ochutnaval som tak, ze som si vlozil lyzicu do ust premiesil-vyplul-vyplachol usta vodou (ta bolonska bola uzasna) 🙂 Drink mi strasne chutil, vypil by som ho aj dvakrat viac. Zarabla som si vzdy cerstvu davku a cayenskeho korenia som si daval niekolkonasobne viac, mnam stiplave. Zistil som ze je lepsie pit drink po davkach ako mat pri sebe flasu a napit sa hocikedy ked vam pride na um (telo tak lepsie vyuzije dodane latky). K tomu som este trocha cvicil a saunoval asi 4x.
Uzival som aj Sennu. Malicku porciu som dal uvarit a vypil pred spanim a normalnu davku na 12 h vo vlaznej vode vyluhovat a vypit po zobudeni. Je to preto lebo varenim sa uvolnuje zivica kt moze sposobovat krce v bruchu
Vysledky: 10 dni - 7 kg dole. 64kg-57kg
Este znama mi poslala fotku blocka z nakupu Neera sirupu v jednej z lekarni v Spisskej Novej Vsi. Keby som to nevidel tak ani neverim. 36,24 eur za 1L!
@kacicka44
Senna ti pomoze s vyprazdnovanim, kedze telo neprijima ziadnu vlakninu a pevnu stravu.
napr.: http://www.najlekaren.eu/bylinne-caje/432-senna...

@tessa_ este som sa k tomu nedopracovala, aj kvoli cene vaham, ale asi sa na to dam 🙂