icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

lumah
6. jan 2014
molky
7. jan 2014

Ahojte, ja sa tiež pridávam. Neera je od včera doma 🙂
Neterka vydržala pred vianocami 6 dní, je chudá a ešte schudla ďalších 5kg ...neviem z čoho 😲
Po Vianociach sa detox zíde a kilá dolu je ako bonus. Akurát bez kávy asi nevydržím.

babyboy
7. jan 2014

ahojte, ja som pred necelymi 2 rokmi absolvovala neera detox, vydrzala som celych 10 dni a nedam na to dopustit, citila som sa potom super. Aj vysledky krvi som mala vyborne a zakratko som aj otehotnela, co bol predtym problem, takze neeru ja velmi odporucam 🙂 je to tazke, ale treba to vydrzat!

lumah
7. jan 2014

Kočky dnes som si kupila ten sirup neera, zatial len 500ml, vyskušam, uvidím. Skusim začať zajtra, dufam, že hned aj neskončím. 😝 Keď som ho kupovala, vraj predo mnou dnes ho kupovali už traja, asi po vianociach sa chce každý prečistiť 😀. Ako sa darí Vám, dá sa to zvládnuť?

lumah
7. jan 2014

@molky tá káva bude chýbať aj mne, hlavne ráno.

lumah
7. jan 2014

@babyboy ja mám hroznu obavu, že nevydržím, zišlo by sa aj zhodiť nejaké to kilo, ja to však chcem hlavne kvôli prečisteniu a chcela by som sa začať lepšie stravovať potom.

lumah
8. jan 2014

Tak som dnes začala, je mi všelijako len dobre nie, vypila som už liter vody a liter toho nápoja, hlavu mi ide rozdrapiť, som strašne unavená, neviem či to je týmto počasím alebo detoxom, asi oboje, hlava ma pobolievala už včera večer. Hladná nie som, len nejaká slabá, ja závislák na 2 kávach denne a dnes nič, no uvidím, či to vydržím, zatiaĺ pocitovo teda nič moc.:(

1zuzka1
8. jan 2014

Kocky tak dva dni mam uspesne za sebou 🙂 len ma trochu boli hlava..

catania
9. jan 2014

ahojte, tiež by som sa k vám chcela pridať. S neera detoxom som začala včera. Strašne ma včera bolela hlava a bolo mi zima, dúfam, že dnes to bude už lepšie. Chcem potiahnuť 10 dní. Veľmi mi pomôže, keď sa tu budeme podporovať... držím palce, nech sa vám darí.

lumah
9. jan 2014

Dobré ránko, tak ja som skončila. Včera ma strašne bolela hlava a potom neskor poobede mi prišlo zle, trikrát som do večera vracala, akonáhle som si dala len glg vody, išlo to von, Večer som si zarobila smectu na ukludnenie žaludka, aj to išlo o chvílu von, celá som sa triasla, zimnica, prespala som od poobedia do rána-okrem toho vracania samozrejme. Pred chvílou som si uvarila matový čajík, myslela som že už je dobre- figu, po dvoch glgoch to išlo von. Takže ja končím, pri pomyslení že by som s i mala glgnúť toho neera nápoja ma napína. Držím palčeky, nech to dotiahnete do úspešného konca. Asi to nie je normálne, ale od včera ako som začala mám dole 3kg, aj preto s tým radšej sekám, mala som v podstate 1 deň prečisťovací, len dufam že dnes čo zjem a vypijem nepojde von. :(

petinka112318
9. jan 2014

ahojte 🙂 tak ja mam za sebou 7 dni 🙂 a ked Vam smiem poradit, ked vas boli hlava pite vela vela vela vody aj ked nasilu 🙂 na chvilu si lahnute ak mate moznost a prejde to 🙂 aj ja som zavislak na kave a vobec mi nechyba 🙂 len nech mi nikto nehovori, ze nie je hladny.... 🙂 drzim vsetkym palce 🙂 hlavne sebadisciplina a pojde to 😉

nrbea1
10. jan 2014

🙂 Ahojte baby, dnes som zacala brat sirup Neera, uz pocitujem trosku hlad ale snazim sa nato nemyslet. Dufam ze to rychlo nevzdam 🙂 dufam ze ma trosku podporite...bude to tazke 😒

lumah
10. jan 2014

@petinka112318 nemyslím si že som pila málo vody, práveže som pila každú chvíľu, takže to nebolo tým, od 9 ráno ako som vstala do cca 12tej som vypila liter a medzitým liter toho neera nápoja, mňa hlava pobolievala už večer predtým, keby sa nedostavilo to vracanie, tak v tom snáď pokračujem, ale nič som neudržala v sebe, tak preto som to vzdala.

lumah
10. jan 2014

@nrbea1 držím palce, ja som to nezvládla, ale skusim to inak, zdravšie sa stravovať a v menších dávkach. 🙂

petinka112318
10. jan 2014

no kazdy je iny 🙂 ale tak sa vravi, ze ked ta boli hlava malo pijes a tym padom mas hustu krv, treba to zriedit 🙂 no ja som velmi zvedava kolko schudnem dokopy, ale je to detox nie dieta 🙂 mne ucinkuje 🙂 jazyk biely ako od cukru :D no uvidime 🙂 dnes 8 den za sebou 🙂 uz len dva 🙂 neviem sa dockat 🙂 a dakujem 🙂

nrbea1
11. jan 2014

@lumah dakujem 😉 ked prejdes na zdravu stravu vsetko bude v pohode uvidis 🙂

nrbea1
11. jan 2014

Dnes je moj 2. den..citim sa trosku slabsia ale uz konecne nemyslim az tak na jedlo..po vcerajsku mi moc nechuti uz ten sirup Neera 🙂 za ten prvy den som schudla 1,4kg ...aspon jedna pozitivna sprava pre mna ...a chcem sa Vas opytat ze ja som si kupila 1l sirup a vychadza to na 7dni iba...takze staci ked to budem brat len tolko? 🙂

evka1523
11. jan 2014

Ahoj, ked som sa rozhodovala, ci tento sposob vyskusat, velmi mi pomohlo toto forum, preto pripajam svoje skusenosti. Moj prvy pokus v jeseni tri dni a na treti den som sa najedla pre vlci hlad, takze som vydrzala dost malo, ale nakolko mi bolo luto , sak ten sirup nestal malo, dala som si kazdy tyzden jeden den ocistny, to bolo v pohode a vysledny efekt 5 kg. dole 🙂 , ale prisli Vianoce a moja snaha vysla nazmar 😠
Preto som pokus zopakovala, dnes mam za sebou 7. den, 😀 citim sa vyborne, co je zaujimave, mam kopec energie a verim ze desat dni bude v pohode. Zatial -5 kg. A kedze potrebujem dat dole dost tak sa potom chystam este na ten jeden den v tyzdni ocistny. Tak uvidime dam vediet 😝 a vsetkym drzim palce.

lila55
12. jan 2014

Ahojteee no chcem sa pridat, ja som dnes zacala kuru z ovocnymi stavami a z vyvarom. Nerru som si zakupila 1l a chcem drzat tu 10dnovku aj viac ak sa podari. Zacala som dnes zo stavami preto aby to pre telo nebol sok a lahsie si zvykol na prechod hladovky.. 😝 Rano som vypila 0,75 stavu z cervenej repy bio a na obed cisty vyvar a do vecera este chcem si dat jeden dzus a mineralku popritom... Zatial ani nie som hladna ked do seba vkuse lejem tekutiny. No uvidime vecer...uff

lila55
12. jan 2014

Kuru zacinam zajtra. Rano sup po sirupcek a mozme ist na to ..kto sa pridaa??? 🙂 🙂 🙂

edva1992
12. jan 2014

Predam 1l neera detoxu. Za 30 eur aj s kayenskym korenim.

lila55
12. jan 2014

@lumah No mozno prave preto ti ta kura nesadla lebo rovno z tuhej potravy si skocila na tekutu stravu...ono niekto je citlivejsi a urcite len tak pre istotu treba aspon jeden den pred kurou zacat len stavy a polievky jest. Ja uz mam dnes za sebou stavovo polievkovy den a je mi fajn zaludok si zvyka...zajtra zacinam s neerou. Uvidime dam info...

lila55
12. jan 2014

Chcem sa opytat ma niekto skusenosti s tou solou morskou co sa ma pit rano? naco to je vlastne dobre aby sa clovek vyprazdnil alebo koli mineralom stratenym pitnym rezimom?

1zuzka1
12. jan 2014

Kocky drzim vam palce🙂 ja mam za sebou tri dni- daju sa zvladnut uplne v pohode. Musim kuru prerusit, ale o dva tyzdne zacinam znovu🙂 ja som tu morsku sol ani caj nepila 😝

nrbea1
12. jan 2014

@1zuzka1 dakujem aj ja drzim tebe palce 🙂 ja mam tiez 3dni uz za sebou..vsetko v poriadku len akurat dnes sa mi trosku tocila hlava ale uz je vpohode dufam ze zajtra bude lepsie 🙂 preco prerusujes kuru? 🙂

1zuzka1
13. jan 2014

@nrbea1 odchadzam na dovolenku 🙂 ked som zacinala s kurou, este som o nej nevedela 😉

nrbea1
13. jan 2014

@1zuzka1 jaj tak..tak to ti teda prajem peknu dovolenku 😉

zuzlicek44
13. jan 2014

ahojte🙂
uvažujem nad týmto, ale dostala somodporúčani, že sa ot môže piť, aj ako náhrada za večeru každí den..bolo by to pre mna asi prijatelnejsie (som baculka a neviem si predstavit nic nezjest, bolo by mi zle)..🙂

čo hovorite nato? mate s tým niekto skusenost?

dakovalaaaaaaaaaaa🙂

martina020202
13. jan 2014

Ahojte žienky ak by mala niektorá záujem predám 1,5 l Neeri za 40 eur plus kajanské korenie k tomu

1zuzka1
13. jan 2014

@nrbea1 dakujem 🙂