Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@zuzlicek44 ahoj, mozem ti predat asi 1,7 L za 40 eur aj s kayenskym korenim.
Ja som mala za sebou 8 dňový detox a chcem povedať bolo to fantastické.Nebola som ani unavená,proste celá fit.Odprúčam to každému kto chce schudnúť.Z čísla 40 som teraz na 36 a to len za pár dní.Kúru som robila cez najlepšie pokušenia cez Vianoce a verte my nemala som chuť ani odbočiť od toho.Návrat bol pomalý ani dodnes nejem cukry a váha je pekne dole.Skúsenosti hej jazyk som mala taký čudný žltý ale to sa prečisťovalo telo 🙂 Bolesť hlavy asi to je individuálne na každého ja som nemala.Uvažujem ešte raz spraviť takúto dlhú kúru ale to až v marci asi. Ked sa chcete spýtať niečo rada odpoviem na vaše otázky ale fakt a fakt netreba sa báť že budete hladovať,verte my pevná vôle to je prvé aby ste mali. Držím každému palce
@blond1 neda sa pritom jest nieco? aspon nejake suchare? 😀 😀 poznam sa a viem že nevydržim ani jeden den...tak potrebujem nejakú možnosť inu k tomu.-)
@martina020202 ahoj, ak ešte máš sirup na predaj, tak ja mám záujem... kúpila som si 1L a chcemešte pokračovať v kúre...
@catania ahoj napísala som ti IP
Ahojte, ja mam dnes 6. Den citim sa super... 🙂 neviem preco ale ten sirup mi cim dalej tym uz moc nechuti...ale sak vydrzim to...som rada ze som to vydrzaala bez jedla lebo moji spolubyvajuci kazdy den varia dobroty a ja len odolavam..je to super pocit..ale uz sa tesim ze si volaco dam ajj ja..len nech to skonci...za tych 5dni som shudla 4,7kg 🙂
@zuzlicek44 ahoj, kamoska to tak dodrziavala, ze pila neeru 1 liter denne, ale obedovala.
@1zuzka1 a výsledky? 🙂
Chudla aj tak, nepamatala si kolko, ale isli kila dole 😉
@zuzlicek44 a drzala to takto dva tyzdne
ahojte ja som bola na neera v juni 7 dni (kym som neminula tu pixlu), okrem toho som nejedla. druhy den mi bolo dost zle (ale to som aj utekala s malym doktorke a nepila som), piaty mi to zacalo ist hore krkom. ja som neschudla ("iba cca 2kg, ale z toho nieco boli urcite prazdne creva; ale ja som ani necakala ze nejako schudnem). ale som sa potom citila ovela lepsie, a este dlhe obdobie sa mi neziadalo jest a pit blbosti ako sladkosti ci kola. zlepsila sa mi aj celulitida. tolko moje skusenosti. drzim palce kazdemu. teraz chcem zas vo ferbuari, ale to chcem celych 10 dni.
@edva1992 :
dohdola som sa že mi preda nerru, včera jej niečo do toho prišlo, dnes mi neodpisuje ani nedviha telefon...:-/
ahoj dievčatá ja mám za sebou prvý pohár a neviem či nie aj posledný stalo sa Vám niektorej že vám to ale hrozne nechutilo a naťahovalo vás keď ste to dopili? Myslíte že si treba na tú chuť zvyknúť alebo??? nechcela by som to vzdať keďže sa mi naozaj zíde taká očistná kúra. Ďakujem za vaše skúsenosti 😉
ženy, ak by vám niečo ponúkala @edva1992, tak s anedajte zbytočne zlanáriť... chcela osm do nej tú nerru , čo mi sama ponúkla, hned na druhý den som si ju chcela prist zobrat, no že jej niečo do toho prislo. tak oka, ved s amože stať. Na druhý den píšem, či teda pplatí...a doteraz nič...a to som jej písala sms, volala a volalala a volalala...takže 😠
@zuzlicek44 akby si mala záujem môžem ti predať 8,5dcl za 25eur otvorené včera nakoľko ja to do seba nedostanem ☹
@lukaskam ahoj.-) dnes som si kupila pol litra, zajtra skusam, ak mi to zapasuje ozvem sa a mozeme sa dohodnut🙂 dakujem
@zuzlicek44 tak držím palce ja som bola odhodlaná tešila som sa na výsledok už po 10tich dňoch a nič z toho 😀
@lukaskam prečo? 🙂
no dnes sme s priatelom zacali, zatial celkom ok, davam si viac citrona este aj do pohara a tak je to celokom ok. Vlasstne to len skusame ze ako telo bude reagovat.
Pohravame sa aj s myslienkou ze napr. ranajky neera, obed strava a večera neera..čo myslite?malo by to zmysel?
Dik 🙂
@lukaskam skús si urobiť kombináciu napr. 1,5 dcl sirup, 2 dcl citronovej šťavy... tak je to znesitelnejšie... alebo som skúšala aj 1,5 dlc citron, 1 dcl neera...tiež som to prvý den nemohla dať do seba a bolo m z toho na vracanie, ale akonáhle som si zmenila pomer, tak je to v pohode... 1 dcl sirupu má takú jemnú chuť. 2 dcl citronu je omnoho výraznejšia chuť ale v pohode sa to dá zniesť... a účinok mali u mna obidve kombinácie... zatial som dala 3,5 kg dl a 9 cm z pása, ale pila som to dosť nepravidelne, medzi tým som si robila prestávky, pijem to cca týždeň, víkend pauza... a za tie dni, ked to nepijem tak som síce na váha pribrala, ale myslím,že to je zadržaná voda, lebo cm išli aj tak dole...
@zuzlicek44 pretože mi to ale hrozne nechutilo ale catania poradila iný pomer skúsiť tak vyskúšam ešte to keď už to je doma škoda nevyužiť 🙂
moze sa to miesat s jedlom?
neviem ale jedna kočka to tu spomínala že to pila ráno a večer a jedla obed normálne a vraj pomohlo
@zuzlicek44
ahojte, skúsiť teniný pomer kvôli tomu, že to nechutí som tiež našla niekde na fóre, takže som to aj ja vyskúšala... hej, dávam aj to korenie, tak štipku, ako je v návode, ale to som tam nejak moc necítila, skôr ten sirup mi robí problém, že je taký výrazný. môže sa to kombinovať aj s jedlom ale myslím, že potom nie sú až také výsledky... skúste si pozrieť aj na ich stránke aké možné kombinácie sú... ozaj baby, aké máte výsledky? inak ja sa priznám, že som tuším ešte nevydržala ani jeden total celý deň úplne iba na sirupe... minimálne som ráno zjedla pomaranč a vypila pomarančovú šťavu... ale ide to dole aj napriek tomu... tak sa teším
mozem sa opytat kde tu kuru kupujete?a kolko financne vyjde ta 10 dni ta kura?a este by ma zaujimalo ci ste nemali vratenie vahy,je mi jasne ze nieco trochu pojde naspat ale ze ci vsetko?
Ahojte baby, skusila som tu kuru ale nechutil mi vobec ten napoj. Bolo mi troska blbo z neho. Chcela som si dat 10 dnovu kuru. Mam na predaj 1,5L sirupu aj s kayenskym korenim, predam to za 50 eur. Ak by ste mali zaujem, ozvite sa mi.

@martina020202 Ahoj ja mám záujem🙂ďakujem.