Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@klaudialip sú dva druhy balenia..menšia je na 3 dni a tá väčšia asi na 7...píšu 10,ale čo viem,tak to vychádza na 7.PRVé DNI..HLAVNE DRUHý DEň Veľmi BOLí HLAVA OD DETOXU,ALE Dá SA VYDRžAť.
@kinna no ja som citala o tom javorovom sirupe ze to nie je dobre,pretoze nemas dostatocne mnozstvo zivin,ale mozno si kupim to jedno velke balenie a ked to je na tych 7 dni tak tie zvysne dni dam aj s javorovym sirupom,dakujem velmi pekne,ja som tiez schudla od maja ale chcem precistit a este viac znizit vahu ak pojde
@klaudialip javorový sirup neobsahuje tie výťažky z palmových listov ako tá neera..nie je tam toľko živín,ktoré zabraňujú hladu.
skusali ste niektora ze dat namiesto vecere? rozmyslam ze zacnem najprv stym bo vecere su pre mna problem,ale ze to dam s javorovym sirupom,hlavne kvoli financiam.
Ahojte ja mam 3 den a zatial to zvladam na chut som si už zvykla ake mate vysledky citite sa lepšie dakujem
Ahojte,
rada by som sa k vam pridala ;) Rozhodla som sa vyskusat 10 dnovy detox... Suroviny mam vsetky nakupene, len cakam kedy mi skonci menzes..
Chcem sa spytat, jedli ste nieco specialne par dni pred detoxom? napr. pili len stavy.... viem ze po skoceni sa pre
adza na normalnu stravu postupne s pomarancovym dzusom ...Dakujem
.
Ahojte, zajtra zacinam 10 dnovu 🙂
pili ste aj tie prehanacie caje a rano tu slanu vodu?
@klaudialip ja nie, pijem len neeru a vodu
Prvy den za mnou🙂 celkom v pohode🙂
Ja už idem piaty....a cítim sa dobre 🙂
baby, ja sa na to odhodlavam uz asi druhy mesiac, vsetko mam kupene, len citrony stale pouzijem stale na nieco ine 🙂 a hlavne mam pocit, ze som stale hladna 🙂)) takze si neviem predstavit, ze si vazne odopriem jedloooo :( och, ako to vy robite :(
ahojte, aj ja som sa na to dala 🙂 dnes este len druhy den ale citim sa dobre. vcera ma bolela hlava, ale tesila som sa z toho, ze sa detoxikujem 😀 😀 😀 dnes ma uz hlava vobec nebolela. drink je vyborny 😉 uvidim ako dlho vydrzim, ale motivovalo ma ze ked som zacala mala som 58,3 kg rano a dnes (2.den) 56,7 kg, takze 1,5 kg dole 😀
Ja vôbec nepociťujem hlad, nie je to nijaká drastická diéta, pretože živiny do tela dostaneš z toho sirupu...Tak coralee_wiley, kľudne sa daj na to...držím palce 😎
@monitta23 my by sme chceli buduci mesiac zacat pracovat na babatku a kedze vsade citam, ze detox pre tehotenstvom je skvela vec, tak sa chcem do toho dat 🙂 a tiez dat dole nejake to kilo 🙂 kazdopadne dakujem velmi pekne za povzbudive slova 🙂 zajtra vecer s tym zacnem, dokupim citrony a idem na to 🙂
Držím Ti palce 🙂 aj s bábätkom 🙂
Druhy den za mnou...dnes treti...oci by jedli ale hlava je zatial v pohode🙂
Treti den za mnou, uz len 7 😅
tak baby, ja uz mam aj tie chybajuce citrony 🙂)) dnes som jedla tak striedmo 🙂 nech to nie je sok pre telo 🙂 a zajtra idem na toooooo, ach jaj, uz teraz mam paniku 🙂
ešte ma čakajú tri dni...normálne sa mi to aj zapáčilo :D a naviac mi to aj chutí...ešte tak o dva týždne si dám takú trojdňovú...
@monitta23 a to mozes po takej kratkej dobe znova davat ocistu?nie je to uz risk so zdravim?
tak ja som vydrzala dva, a vcera na mna prisla bolest hrdla, teplota:( a tak si dam polievku a nejaky ten paralen :( a v pondelok s tym opat zacnem 🙂 inak musim povedat, ze som cakala ze je to horsie, ale vela caju, a napoja mi uplne stacilo 🙂
Ahojte no dnes uz 4 den. A zacinam byt unavena a hlava ma boli. Stale mam chut nieco zjest a len tak tak odolavam jedlu. Dokonca sa mi aj sniva ze jem. 🙂 . Zatial to nevzdavam tak uvidime... 😉
ahojte, ja mam dnes uz osmy den 😉 vcera som mala hroznu krizu, nedela, mali sme doma fajny obed + to, ze stale musim aj tak varit a nemozem ani len ochutnat ci je to dobre 😀 to robi este tazsim.. ale drzim sa zatial, snad to dotiahnem do konca 😉
Ahoj, ja mám zlé skúsenosti a ani nechcem vidiet flasu . ak niekto chce ja by som rada predala 1l za 30 eur.Ozvite sa okina@centrum.sk
@88summer88 ahoj, tak to sme rovnako zacali🙂 uz len necele dva dni🙂
@1zuzka1 no, ako sa drzis? ja celkom dobre aj ked obcas mam hroznu krizu 🙂 ale vydrzim hadam 🙂 potom planujem jeden den do tyzdna to "udrziavat"

@kinna aku detox-dietu myslis s ktorou si schudla 8 kilov?ved to je ta neera kura nie?som nepochopila,ja to chcem tiez skusit ked budu peniaze,a kolko ml napoj treba na tych 10 dni?