icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

1zuzka1
4. feb 2014

@88summer88 ide to celkom dobre, ale uz sa tesim ked to skonci 🙂 najhorsie je to varenie pre rodinu. Vcera som si kupila dalsi liter, aj ja chcem potom raz do tyzdna pit neeru hlavne na udrzanie hmotnosti 😉

88summer88
4. feb 2014

@1zuzka1 presne, varit je utrpenie a ked to clovek nemoze ani ochutnat, ci dobre dochutil a ci je uz napr ryza hotova a podobne 😀

1zuzka1
4. feb 2014

@88summer88 polievky som ochutnavala a na ostatne sa nestazovali, tak hadam bolo dobre 🙂

88summer88
4. feb 2014

@1zuzka1 ja som neochutnala nic, ale nikto sa nestazoval - zatial 😀

88summer88
6. feb 2014

tak ja uz mam 10 dni za sebou, ani sa mi to nechce verit, lebo nie som clovek s pevnou volou 😀 dalo sa to vydrzat a citim sa super, schudla som 3kg ale hlavne na cm to vidno, akoby som sa "sfukla" - brusko, nohy, zadok - som spokojna a neera kuru odporucam vsetkym + zlepsila sa mi plet 😀

klaudialip
6. feb 2014

@88summer88 a z akej vahy si isla?blahozelam k vydrzi,ja sa chcem na to spustit koncom marca,ked bude po oslave a bude trochu viac peniazkov,ale chcem to robit s javorovym sirupom.najviac dufam ze sa mi vyhladi aj celulitida,nie je velka ale trochu tam je

88summer88
6. feb 2014

@klaudialip ja som zacinala na 58,3 a teraz mam 54,8 🙂 a je to paradne na celulitidu - ja mam naozaj hroznu a pomohlo mi to ju aspon kus zmiernit. drzim palce 🙂 a niekde som citala ze tento neera je vhodnejsi ako cisty javorovy sirup, lebo neera aj zasyti a ma viac vitaminov.. ale nechcem ho tu propagovat, podstata je vsade rovnaka - vydrzat bez jedla a ocistit sa 😀

klaudialip
6. feb 2014

@88summer88 ved hej,len ta neera je cenovo dost draha ☹

88summer88
6. feb 2014

@klaudialip no, ale ked si vezmes, ze na 10 dni Ta to vyjde okolo 70 e, tak to mas 7 e na den. ked sa stravujes bezne, tak urcite minies na celodenne papanie viac ako 7 e, ked si zratas, ranajky, obed, vecera + nejake napoje. tak to mas to iste. 😉 ale suhlasim, ze by to mohlo byt lacnejsie 😀

summer32
6. feb 2014

Ahojte,
ja mam dnes 8 dní detoxu, hlad nepociťujem asi od 3 dňa, cítim sa super, zlepšila sa mi pleť, prestali mi padať vlasy a mam -5 kg dole... Ja pijem javorovym sirup grade B... Povodne som chcela detoxikovat 10 dni, ale asi budem viac 🙂
Je tu niekto, kto ma tiez 8 dni za sebou?

1zuzka1
6. feb 2014

Ahojte, 10 dni mam tiez za sebou 🙂 zhodila som 5 kg a citim sa vyborne. Da sa to zvladnut, drzim vam palce

klaudialip
6. feb 2014

@summer32 mozem sa opytat kde kupujes javorovy sirup,kolko ml a aka je cena?chcem si teraz kupit a davat si na zaciatok na veceru a potom si dam 10-dnovku

inak som citala o tom clanky,o detoxikacii,ze treba to sledovat podla jazyka,najprv ma jazyk povlak na sebe a ked ostane znova ruzovy,tak to znamena,ze je telo bez toxinov.

ja si teraz davam jeden den v tyzdni ocistny,ze som cely den len o vode a caji

janulabedula
7. feb 2014

ahojte baby, ja som to drzala pred rokom 14 dni a schudla som 8kg, kedze som to striktne nedodrziavala, ale mama, co zasadne neporusila, dala dole 12kg, drzali sme to v septembri a tu vahu sme si zazrakom udrzali aj cez vianoce,,,ale dali sme kopu penazi za napoj, tak sme si kupili klasicky javorovy sirup za 6e v DM drogeriia drzali na jar ocistnu kuru a ma to take iste vysledky a zazraky,,,no dnes som po porede a mam 106kg, co pri mojej vyske 172cm je strasne, tak sa idem od dnes pridat kj vam a znovu zacat pit akoze,, Neeru,, kupila som si javorovy sirup, citrony a zazvor, kedze u nas v dedine sa neda kupit kajanske,,, :D

evil15
8. feb 2014

Ahojte nejako blbou náhodou som sa dostal sem a som rada lebo včera som si kupila &javorový sirup na palacinky ale vidím že sa dá využiť aj inak 😉 zajtra dokupim Kajanské korenie a idem nato od pondelka :D

tufan
8. feb 2014

@evil15 ahoj, prosim ta co vsetko mi treba okrem javoroveho sirupu? v akom pomere sa sirup zaraba a ako casto za den to treba pit? Chcem ist do toho tiez len neviem co a ako... dakujem !

evil15
8. feb 2014

@tufan júúúúj ja som to našla tu http://www.neera.sk/dlzka-kury

tufan
8. feb 2014

@evil15 prestudovala som celu stranku.... az som to spravne pochopila, neera obsahuje aj vela vitaminov a je to tekuta nahrada stravy.... da sa to povedat aj o javorovom sirupe ? mozem si kludne namiesto neery zarabat javorovy sirup s citronom a korenim ?

evil15
9. feb 2014

@tufan to neviem až tak presne ale ja to skusim s ním a potom skusim aj neeru a uvidím rozdiel lebo tento sirup som našla na jednej anglickej stránke s javorovým sirupom ale postup ten istý

monitta23
9. feb 2014

@klaudialip neviem, či to nie je škodlivé, ale myslím si, že po dvoch týždňoch tri dni len tak na dočistenie tela neuškodia...ja som schudla za tých 10 dní 5 kg a je to vidieť poriadne...okrem toho sa mi vyčistila koža na tvári...držím palčeky všetkým, ktoré ste sa na to dali 🙂

klaudialip
9. feb 2014

@evil15
@tufan ja som tiez pozerala vselijake stranky na detox,a nasla som s javorovym sirupom,v podstate je zlozenie rovnake,neera ma o nieco naviac ale tak cena je dost rozdielna

klaudialip
9. feb 2014

@monitta23 no ja to chcem tiez kvoli vahe a dufam ze sa mi trochu vcucne brucho,neviem sa teraz dokopat do cvicenia,takze ked v marci zacnem s kurou potom sa aj do cvicenia dokopem po kure 😀
ja chcem teraz ked pridu peniaze kupit sirup a davat si na veceru-aspon nebudem musiet vymyslat co budem jest 🙂 a potom po kure chcem s tym jedenim vecernym pokracovat

klaudialip
9. feb 2014

este by ma zaujimalo,tie ktore ste to skusali s javorovym sirupom,kde ho kupujete?aka je priblizne cena a kolko ml?a tie ci ste tu nove robili kuru,pili ste rano aj tu slanu vodu a prehanacie caje?

summer32
9. feb 2014

@klaudialip Klaudi, ja žijem v UK, takze ho kupujem tu... Ale našla som neho na nete 1liter za super cenu, teda ked tu cenu porovnávam s UK cenou 🙂 tu je link http://www.javorovysirup.sk/obchod/javorovy-sir...
Neviem či je niekde aj lacnejší, popozeraj na nete... papa

summer32
9. feb 2014

@klaudialip
Ja mam dnes 11 den, prvých 6 dni som pila ráno slanu vodu a vecer čaj, potom som pila len vecer čaj, vyprázdnila som sa ráno bezproblemov aj po ňom...
Ja pijem nápoj 6-7 krat za den, teplý aj studený, popri tom môžeš piť aj matový čaj a cistu vodu, nie z vodovodu...
Tu máš o tom viac http://www.javorovysirup.sk/dieta-podla-burroug.... pa

klaudialip
9. feb 2014

@summer32 a preco nemoze byt z vodovodu?a ako si to zarobis?vzdy ked si hladna do pohara ci do flase na cely den?

alzbeta125
9. feb 2014

kolko stoji priblizne javorovi sirup z dmky???

mmiminka
10. feb 2014

Ahojte,dnes som začala 1 deň s detoxom,tak dúfam,že to vydržím 🙂. Javorový sirup Bio som si kúpila v Bille.

organicshop
Odpoveď bola odstránená
tufan
10. feb 2014

Cafte , dnes zacinam s neerou.... moja vyska 172cm, vaha 67.8kg, obvod brucha 89cm....
Nemam pocit hladu ale co sa tyka chuti neery - blek... tak snad vydrzim aspon 7dni....

monitta23
10. feb 2014

@klaudialip ja som nepila nijaké preháňacie čaje, nemala som nijaký problém...teraz som začala chodiť do fitka, lebo potrebujem spevniť 🙂