icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

liaba
5. mar 2014

Píšem jak talian🙂 oprava..kurier volal,že medzi 10-11 hod. príde,hm....tak uvidím a to mi tu vonia chlebík čo pečiem a idem robiť parené buchty deckám,to bude dnes veru zaujímavé..

tina27111
5. mar 2014

no nezda sa mi ze by som nejak casto chodila na wc oproti inym dnom ,´🙂

liaba
5. mar 2014

No ja som hladnááá...mne tie zarobené dva litre veru stačiť nebudú a to pijem aj vodu.. Na večeru si ešte prirobím 😉 a ako sa cítiš @tina27111

tina27111
5. mar 2014

normalne 🙂 mne nerobi problem nejest cely den len som si musela dat jednu activiu lebo som dostala menstruaciu tak az mi neni este horsie inak pohodka 🙂 len sa mi minuli citrony 🙂 ja uz to mam vypite davno este na obed 🙂

liaba
5. mar 2014

@tina27111 no som zvedavá jak bude zajtra,keď už teraz som hladná,keby tá Neera tak vela nestála tak ju tuším vypijem behom dvoch dní 🙂 a to som si objednala tú sedemdňovú 🙂

tina27111
5. mar 2014

no ja neviem ci nieco schudnem ja pochybujem aj myslim ze nemam take stastie 🙂 potesilo by ma aj nieco 🙂

klaudialip
5. mar 2014

@tina27111 urcite schudnes ked nic nejes 😀

ja dnes koncim,nie ze by som to nevydrzala,ale uz sa mi castejsie toci hlava a je mi na odpadnutie a v nedelu nas nasi poslali na obed,maju narodeniny,tak nech stihnem jest dovtedy normalne,zajtra pridam kolko kilov islo dole a kolko cm

liaba
5. mar 2014

@tina27111 neboj,schudneš určite ,čítala som v letáku čo mi prišiel s tým sirupom že sa chudne vždy,akurát niekto 3-5 kíl a potom sú ludia čo im to ide lepšie a tí schudnú aj 10 kg. Uvidíme do ktorej skupiny sa zaradíme 🙂

liaba
5. mar 2014

@klaudialip a koľko dní si držala?

klaudialip
5. mar 2014

@liaba dnes je siesty den.takze sest dni som drzala,povodne som chcela do soboty,ale sme pozvani na obed,tak musim prestat.ale budem si davat jednu davku miesto vecere

tina27111
5. mar 2014

no baby uvidime ... len sa mi minuly citrony tak neviem ci to mozem aj bez toho ale mylsim si ze to nebude asi ziaden ucinok mat skusim este kuknut nejaky citrus ci nemam doma zeby som to zajtra zamenila ake mate pocity ? v com sa vam zdal iny den ked ste to pili ? lebo mne v nicom 🙂

liaba
5. mar 2014

@klaudialip tak si šikovná,asi nemám takú pevnú vôlu ☹

liaba
5. mar 2014

@tina27111 citróny sú dôležité,choď si požičať niekde ku kamoške 😉 moje pocity sú všelijaké,som hladná jak vlk..

tina27111
5. mar 2014

no ja tu nemam ziadnu kamosku totir to byvam tu len 4 mesiace a nikoho tu nepoznam 🙂 tak neviem co vymyslim 🙂

liaba
5. mar 2014

No nič,ráno nakúpiš,ja chcem zajtra kúpiť ten čistiaci čaj nejaký,vraj sa má aspoň jeden denne vypiť..

tina27111
5. mar 2014

no ja nemam ani kde nakupit pokial muz nepride z roboty piatok 🙂 ja to tu mam take zaujimave 🙂 no sak kuknem mozno najdem nejake zasoby a chodis castejsie na wc ci ako ? .. len som som pred tam jedla rano a na vecer pred jedlo pol hodky jablcny ocot v tabletkach a na obed zase pred obedom psyllium a myalsim si ze to mi viacej pomahalo

liaba
5. mar 2014

No @tina27111 chodím tak normálne,šak čo vypiješ musíš aj vyliať🙂 ale čítala som v tom letáku že je dobré piť k tomu preháňací čaj lebo črevo nemá s čoho vytvárať stolicu ale prečistiť sa musí..a to bývaš kde prosím ťa keď tam nemáš obchody?

tina27111
5. mar 2014

mam len mame tu skarede pocasie a nemam pri nikom nechat malu tak ju asi po tych dazdoch nebudem tahat so sebou

liaba
5. mar 2014

@tina27111 aha,no to hej,a ja zas mám keby niečo chýbalo chalanov veĺkých,to je trošku výhoda..no nejako si už poradíš..

klaudialip
6. mar 2014

takze pomaracovu stavu mam za sebou,asi ma z nej aj prezenie,pretoze caje som nepila a na velkej potrebe som nebola 🙂 inak by sla vaha aj rychlejsie dole
takze zaciatok detoxu 63,8 kila a po 6.dni cistenia vaha 59,5kila
ubytok v cm,po zratani vsetkych meranych casti(prsia,boky,nad pupkom,pod pupkom,paze,stehna,lytka,nad kolenami) je 22,5cm
najviac islo z pasa-3cm a z brucha 6cm,som spokojna i ked kebyze to nemusim ukoncit tak by to slo dalej dole 🙂 teraz ustrazit nech sa nevrati vsetko naspat

tina27111
6. mar 2014

klaudialip ... chratulujem aj tak krasne islo dole 🙂 ja som sa vratila teraz k mojej starej diete nemam citrony 🙂 ale od pondelka zase zacnem.. apson som si skusila jeden den a zistila som ze to v pohodke vydrzim 🙂

liaba
6. mar 2014

@klaudialip no super,gratulujem,si šikulka😉

klaudialip
6. mar 2014

@tina27111
@liaba dakujem,ale ved nemate za co gratulovat,ked nejete tak je jasne ze kila pojdu dole,gratulovat mi mozete ked nepriberiem naspat 😀
drzim vam palce,je to vsetko o psychike a po tretom dni ani nebudete citit hlad.tak pevne nervy prajem 😀

liaba
6. mar 2014

@klaudialip ale je k čomu, k tej pevnej vôli 😉tak dúfam,že a ja aspoň tak vydržím,len všetci okolo mňa stále mlaskajú :-/

ludka111
8. mar 2014

Ahojte dievcata, chcem sa spytat, ci si ten napoj zarabate naraz tie 2 litre, alebo si vzdy robite cerstvy, teda ci je to jedno. Dakujem.

liaba
8. mar 2014

@ludka111 ahoj,ja si vždy ráno zarobím do dvojlitrovky a potom si z toho len odlievam,už idem dnes štvrtý deň,kedy začínaš?

ludka111
8. mar 2014

@liaba dnes som zacala a tiez som si hned rano urobila 2 litre nech sa uz cez den nezdrziavam pripravou a len si hned ulejem ked pocitim hlad. Ale niekde som citala, ze si to robia vzdy cerstve, tak preto sa pytam, ci je v tom nejaky rozdiel. Uvidim kolko dni dam, ale chcela by som celych 10, ved uvidim ako sa budem citit. A ty sa ako citis na 4.den?

liaba
9. mar 2014

@ludka111 čauko,no neviem teda,ale určite v tom není rozdiel.. Dnes ťahám piaty deň a je veru ťažký,nie preto,žeby som bola nejako hladná,ale varila som nedelný obed,kurča v medovej marináde,hovädziu polievku a domácu šunku..no samé moje oblúbené jedlá a tá vôňa..ale držím sa,ešte zajtra a pomalinky prejdem na zdravšiu stravu,stačí mi sedem dní,ďalšie balenie už objednávať nebudem a ako to ide tebe? Držím palce 🙂

ludka111
10. mar 2014

@liaba no dnes mam za sebou 3 den a zatial v pohode. Je mi dokonca divne, ze vobec nie som hladna a zatial som ani nemala nejako detoxikacne prejavy ako bolest hlavy a tak, az na to, ze sa mi dnes zda, ze sa mi zhorsila plet. Aj ked mi to zatial nerobi problem, bola by som rada uz na konci, lebo som velmi zvedava na vysledok. A ty ako? Drzis sa? Verim ze ano a drzim palce do uspesneho konca.

liaba
11. mar 2014

@ludka111 ahoj,som rada že to dobre zvládaš. Ja som tiež nemala žiadne problémy,len raz ma bolela hlava celý deň,to bolo tuším ten druhý... No dnes idem siedmy,posledný (som sa pomýlila a myslela som si ,že už v pondelok končím🙂 ) cítim sa fajn,aj pekné počasie je a to slnko ma trošku povzbudí tak dnes finishujem. 🙂