Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@snehulienka235 no takže dnes som skončila. Váha sa mi od včera rána vobec nepohla. za 6 dní 3,1kg dolu. Čakala som viac od toho.
Tvrdo driete v posilňovni a nevidíte zmenu? treba myslieť aj na toto!
Redukcia hmotnosti a formovanie tela nie je iba o pravidelnom pohybe. Strava a iné vedľajšie aktivity pomáhajú, alebo naopak spomaľujú účinky cvičenia.
Pri pravidelnom cvičení dbajte aj na tieto aspekty!
Jedlo nie je nepriateľ
Mnohé ženy majú mylnú predstavu o jedle. Keď začnú cviciť, myslia si, že jedlo je ich nepriateľ a tak sa jednoucho rozhodnú, že po tréningu jesť nebudú. „Je to veľká chyba, pretože telo potrebuje na regeneráciu dostatočné množstvo živín. Tým, že sa počas dňa alebo po tréningu nenajedia, iba spôsobia to, že telo nebude pracovať tak, ako má a výsledky ich snahy budú v nedohľadne,“ povedala exkluzívne pre Feminity osobná trénerka Kristína Kalinková.
Nedostatočné zaťaženie pri tréningoch
Jednou z najčastejších chýb, ktoré ženy pri cvičení robia je, že necvičia poriadne. Chodiť len tak od stroja k stroju a nevyužívať váhy, vám pri zmene postavy nijako nepomôže. „Neustále používanie strojov na ktorých ženy len sedia, rozprávajú sa a cvičia s minimálnou záťažou, je akoby iba hladkanie svalov. Pri tréningoch sa netreba báť aj záťaže a taktiež zvýšiť intenzitu tréningu. Po celom dni sedenia v práci, nemusíme predsa sedieť aj v posilňovni.“
Po tréningu vínko
Skutočný zdravotný štýl si, okrem cvičenia a zdravého jedálnička, vyžaduje aj zrieknutie sa alkoholu. Alkohol, aj keď iba pohár vína, má vysokú energetickú hodnotu. Ak si dáte príležitostne jeden pohár vína, vaše chudnutie to vo veľkej miere neovplyvní. Sú rôzne druhy a značky vína, ale v priemere obsahuje 2dcl bieleho moku až 200kalórií!
Kvalitný spánok
Dostatočný spánok je dôležitý nielen kvôli cvičeniu. Aj na to, aby ste zvládli „obyčajný“ deň, musíte dovoliť organizmu odpočívať. Ak vás čaká náročný tréning, je spánok o to dôležitejší. Cvičenie a spánok sú navzájom prepojené. "Svaly nerastú v posilňovni, ale v čase odpočinku."
Nesledovať neustále váhu
„Netreba sa vždy pozerať na čísla, ktoré ukazuje váha. Ak človek cvičí, rastie mu aj svalová hmota, tým pádom sa môže stať, že váha nám stojí, alebo dokonca aj rastie. Najlepšie je, ak si každé tri mesiace urobíte fotku. Alebo aj naše šaty a ľudia, ktorí nás dlho nevideli sú dobré ukazovatele.“
Cvičenie s prázdnym žalúdkom
„Človek by nemal nikdy trénovať úplne vyhladnutý, ale nemal by jesť ani mastné jedlá, pretože by mu mohlo prísť ťažko. Predtréningové jedlo by malo obsahovať aj sacharidy a bielkoviny a netreba sa báť ani rýchlych cukrov. To znamená, že ideálne sú napríklad ovsené vločky, proteín a banán. Počas tréningu totiž potrebujeme stály prísun sacharidov, aby sme mali dostatok energie. Treba dbať na to, aby nedošlo ku katabolizmu, čo práve hrozí pri cvičení na lačno.
Tvrdo driete v posilňovni a nevidíte zmenu? treba myslieť aj na toto! Redukcia hmotnosti a formovanie tela nie je iba o pravidelnom pohybe. Strava a iné vedľajšie aktivity pomáhajú, alebo naopak spomaľujú účinky cvičenia. Pri pravidelnom cvičení dbajte aj na tieto aspekty! Jedlo nie je nepriateľ Mnohé ženy majú mylnú predstavu o jedle. Keď začnú cviciť, myslia si, že jedlo je ich nepriateľ a tak sa jednoucho rozhodnú, že po tréningu jesť nebudú. „Je to veľká chyba, pretože telo potrebuje na regeneráciu dostatočné množstvo živín. Tým, že sa počas dňa alebo po tréningu nenajedia, iba spôsobia to, že telo nebude pracovať tak, ako má a výsledky ich snahy budú v nedohľadne,“ povedala exkluzívne pre Feminity osobná trénerka Kristína Kalinková. Nedostatočné zaťaženie pri tréningoch Jednou z najčastejších chýb, ktoré ženy pri cvičení robia je, že necvičia poriadne. Chodiť len tak od stroja k stroju a nevyužívať váhy, vám pri zmene postavy nijako nepomôže. „Neustále používanie strojov na ktorých ženy len sedia, rozprávajú sa a cvičia s minimálnou záťažou, je akoby iba hladkanie svalov. Pri tréningoch sa netreba báť aj záťaže a taktiež zvýšiť intenzitu tréningu. Po celom dni sedenia v práci, nemusíme predsa sedieť aj v posilňovni.“ Po tréningu vínko Skutočný zdravotný štýl si, okrem cvičenia a zdravého jedálnička, vyžaduje aj zrieknutie sa alkoholu. Alkohol, aj keď iba pohár vína, má vysokú energetickú hodnotu. Ak si dáte príležitostne jeden pohár vína, vaše chudnutie to vo veľkej miere neovplyvní. Sú rôzne druhy a značky vína, ale v priemere obsahuje 2dcl bieleho moku až 200kalórií! Kvalitný spánok Dostatočný spánok je dôležitý nielen kvôli cvičeniu. Aj na to, aby ste zvládli „obyčajný“ deň, musíte dovoliť organizmu odpočívať. Ak vás čaká náročný tréning, je spánok o to dôležitejší. Cvičenie a spánok sú navzájom prepojené. "Svaly nerastú v posilňovni, ale v čase odpočinku." Nesledovať neustále váhu „Netreba sa vždy pozerať na čísla, ktoré ukazuje váha. Ak človek cvičí, rastie mu aj svalová hmota, tým pádom sa môže stať, že váha nám stojí, alebo dokonca aj rastie. Najlepšie je, ak si každé tri mesiace urobíte fotku. Alebo aj naše šaty a ľudia, ktorí nás dlho nevideli sú dobré ukazovatele.“ Cvičenie s prázdnym žalúdkom „Človek by nemal nikdy trénovať úplne vyhladnutý, ale nemal by jesť ani mastné jedlá, pretože by mu mohlo prísť ťažko. Predtréningové jedlo by malo obsahovať aj sacharidy a bielkoviny a netreba sa báť ani rýchlych cukrov. To znamená, že ideálne sú napríklad ovsené vločky, proteín a banán. Počas tréningu totiž potrebujeme stály prísun sacharidov, aby sme mali dostatok energie. Treba dbať na to, aby nedošlo ku katabolizmu, čo práve hrozí pri cvičení na lačno.
ponúkam aj výživové doplnky na chudnutie čaje, koktejly, detox, 9 dnový Clean bližsie info IP
@kacena24 no okk, ze kg nešli dole, ale koľko cm šlo dole... a vydrž do konca... ja som dnes druhy den, včera to bolo hrozne, cely den som bola hladná, bolela ma hlava, čomu vdačím asi vyplavujúcim sa toxínom... tym že dotiahnes aspon 8 dní to nekončí, dalsi den ide len ovocie, potom len zel.polievka az potom postupne prechádas na tuhú stravu. takze si myslim že váha by sa mala sledovať az na konci...či???
Baby predam Neera sirup original z Bioparku vcera kupovany 😃 nezvladam tu chut 😃jedna davka bola s toho urobená to znamena ze z 1000ml je tam teraz 850€. Mne ta chut proste nesadla. Povodne dtal 48€ aj s kajanskym korenim teraz ho dam za 38€
Ahojte predám Neera sirup kúpený včera v Bioparku 😊 tá chuť mi vôbec nesadla . Bola z toho urobená jedna dávka . Čiže má momentálne obsah 850 ml. Pôvodne som ho kúpila za 48€ predám aj s korením za 35 € 😊. Kludne ak máte záujem napíšte aj email na sona.francisciova@gmail.com
Ahojte. Predám Neera sirup vrátane kajanského korenia za 35 eur ( velké balenie). Použila som len asi deci na jednu dávky, čiže je takmer plné. Predám z toho dôvodu, že mi nesadla chuť sirupa. Ak by mal niekto záujem kontaktujte ma na email veronika.sobotovicova@gmail.com
Ahojte dievčatá, ja ťahám dneska štvrtý deň, musím priznať, že je to ťažké troška, lebo každé jedlo a každá potravina mi neuveriteľne rozvoniava, ale raz som sa dala na boj tak ho dotiahnem do konca. Hlad nepociťujem, pijem liter čistej vody k tomu a šálku bylinkového čaju, prvý deň som mala strašnú krízu, únava, bolesti hlavy, oslabený organizmus, ale teraz je to už v pohode. Som na seba moc pyšná, cítim sa lepšie, a hlavne cítim že som už schudla. Detox podstupujem už druhý krát v mojom živote, a každému by som to vrelo odporučila. Je to pocit na nezaplatenie.Bývala som v poslednej dobe stále unavená, nafúknutá, plus kilá navyše, a teraz je to všetko preč. 😀
Ahoj Bandurka, prvý krát som držala detox, ale vôbec som k tomu nepoužila Neeru, bolo to oveľa viac drastickejšie ako Neera, ale vydržala som, ale musela som byť pod dohľadom lekára a vtedy som schudla za dní 11kíl, ale poviem ti, že nevyzeralo to najlepšie, ale nebol to ani žiadny jojo efekt, pekne pomaly som pribrala naspäť 5 kíl a váhu som si aj udržala, ten detox som podstúpila kvôli akné, ktorého som sa nijako nevedela zbaviť, tak som bola ochotná podstúpiť už takúto metódu, tak ti držím palce, ak si sa rozhodla podstúpiť tento krok 🙂
Baby ja mám dnes 4 deň a neskutočne bolesti hlavy myslíte že sa môžu tabletky od bolesti?☹
Ahojte, mám na predaj Celé neotvorené 1 l balenie Neera Detox, k tomu kayenské korenie. Cena 35 Eur, dakujem
Ahojte dievčatá, veľmi sa ospravedlňujem, ale túto informáciu žiaľ nemôžem zverejniť, ale viem že to vyskúšalo už desiatky Slovákov, lebo podľa mnohých ľudí, by to nebolo správne a mnohí z vás by nás asi odsúdili. Ale na internete a tak isto aj v knižnici máte veľa možností , ako držať detox. Počula som aj niečo o cesnaku, ale to nemám naštudované, tak treba len hľadať a skúšať a snáď vám niečo zapasuje. Držím vám všetkým moc palce, stojí to za to, len treba dokázať odolať vôni jedál a myšlienkam ako vám všetky tie chute počas detoxu chýbajú.
začala som v pondelok držať neeru len na 3dni, v utorok som dostala menštruáciu - neplánovane, ale tak že zo mna leje, máte s tým niekto skúsenosti? stalo sa to niekomu? dakujem za info
Tak..ja zacinam od zajtra na 10 dni
Ach aby, takto trapit svoje tela... 10 dni nic nejest, bolesti hlavy,.... Stoji vam to zato, ze MOZNO schudnete par kil ? Co tak radsej uprava jedalnicka, minimum cukru, tukov, kalorii a trochu pohybu ? Ked niekomu ide len o detox, tak je mnoho menej triznivych prirodnych produktov. Aj ked kura bude trvat o nieco dlhsie, ale mozte sa pri nej normalne stravovat, bude zdrava a mozte fungovat bez bolesti hlavy. 10 dni zit na sirupe, to musi byt velmi ,,zdrave"
rastlina NONI - Morinda citrifolia, vyborny detoxikant plny vitaminov, mineralov a dalsich zdravych latok
ovoccie Maqui berry- zdaleka najsilnejsi antioxidant medzi ovocim na svete
Lykopén- najsilnejší antioxidant rastlinného pôvodu, získavaný zo specialnych druhov paradajok
...a existuje mnoho dalsich skvelych a ZDRAVYCH detoxikantov
Ja som detoxikovala takto zdravo, prirodzene a prirodne. A schudla som dost tiez, aj ked to trvalo trochu dlhsie
A este ked tu citam tie extremy, ze za 3 dni schudnut 4 kg !?!? To je zdrave chudnutie podla vas ? Ved to je hazard so zdravim ! Asi si neuvedomujete, aky sok musia zazit vase oblicky a pecen. Kazdy dietolog alebo lekar vam povie, ze zdrave chudnutie je cca 3 kg za mesiac. A 10 dni nic nejest, k tomu sa uz nebudem ani vyjadrovat.
Na Spektre v programe ,,Co nam prospiva". Testovali par ludi, ktorym zobrali krv pred a po kure... Ake bolo ich prekvapenie, ked zistili, ze po tejto kure mali strasne zhorsene vysledky, pre ich organizmus to bol uplny sok a odniesli si to hlavne oblicky a pecen. Zdravy detox sa robi uplne inak a hlavne pomalsie
Monkabr.... nie kazdy to berie len kvoli chudnutiu ja som schudla zmenou stravy a cvicenim.... ale uz 3.rok mam kozny problem skusala som kopu veci ocistne kury maste lieky a nic nezabralo. Tak sa chytam uz vsetkeho a dufam ze uz aspon toto zaberie
Pocula si uz o kvapkach mms ? Je aj tu na konikovi tema https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/kvapky-mms-a-vase-skusenosti-s-nimi/
Na kozne problemy funguje fantasticky, poznam ludi, ktory mali kozne problemy 10 rokov a pomocou mms sa ich zbavili za par tyzdnov a navzdy. Mozno by stalo zato si o tom preciat aspon v linku co som ti poslala
Mamka ich brala zevraj je to dobre pri nadorovych ochoreniach. Tak asi skusim aj to lebo uz som z toho zufala
ja som z Neery schudol za 9 dni 11kg... co je hlavne,uz 2 mesiace ma nebolela hlava a nebol ziadny jojo efekt 🙂 .... dam este jednu...
@apocalypto Aha a registroval si sa sem dnes len preto, aby si nam povedal, aka je Neera uzastna. Dakujem, urcite vyskusam a budem dufat, ze si neznicim pecen, oblicky a metabolizmus
@monkabr tiež ste tu registrovaná ledva tak mesiac. My predávame Neeru už niekoľko rokov. Mnoho zákazníkov sa k nej celé roky vracia a robia si niekoľko krát do roka očistné kúry. Mnohí sa cítia oveľa lepšie, mnohým to dokonca odporúčil lekár, mnohí majú lepšie výsledky ako predtým. Samozrejme nájdu sa aj ľudia, ktorých bolí hlava, ktorí to nezvládnu atď.. Aj v príbalovej informácii je písané, že je dobré sa poradiť s lekárom ak to chce človek držať viac dní. Avšak denná či trojdenná očista nikomu nezaškodí. Mnohé ženy konzumujú Neeru večer, namiesto večere či neskôr na zahnanie hladu. Máme fakt oveľa viac spokojných zákazníkov ako tých nespokojných... za 4 roky to snáď už vieme posúdiť 🙂
baby myslite ze mi bude stacit pol litre tej neeri ?
Kočky, tak ja dnes ťahám 5 deň, ale vôbec nechodím na veľkú. Za celý čas som bola len 2x, čo sa mi zdá celkom málo... Máte niekto podobné skúsenosti? Je to normálne? Len na malú lietam...inak všetko v pohode. Žiadne vedľajšie účinky, ani hlava ma nebolela, ani hlad ma moc netrápi... Za tých 5 dní som dala dole 2,2 kg.
Ahojte baby, ja by som si chcela dať 10-dňový detox s neerou, ale asi by mi padlo dobre mať nejakú parťáčku, pridal by sa niekto? 🙂

baby ešte je v ponuke snehulienke by nestihol prísť. napíšte správu 😉