Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
Ahojte. Aj ja chcem s neera zacat v pondelok. Ale mam jednu otazku: mozem si dat pri tom kazde rano aspon jednu kavu?
@qwerty81 Ja co som sa docitala, tak je tam, ze si mozes rano jednu dat kavu bez cukru a mlieka.. 😉
@monnika90 Supeer, tak to sa tesim, ze nas je viac 🙂 Ja idem do toho s kamaratkou, prave dnes nam kurier priniesol sirupy, zacala by som uz aj od zajtra, ale to uz mame naplanovane, ze ideme von, tak sme sa rozhodli, ze zacneme v pondelok.. A potom uz len vydrzat tych 10dni, snad sa podari 😉
tak zienky, dnes uz 6ty den a celkom parada...dufam, ze sa telo precisti ( uz sa zda ze sa aj tak deje) a aj nejedno kilecko zislo dole. zajtra posledny den, co mam sirup, skoda, ze toho nemam vviac...skusila by som aj ist dalej.
Ahojte baby 🙂. Ja som si urobila nápoj ... ráno že parádička, na obed už mi nejako nechutil a večer sa mi z neho obracal žalúdok. Na druhý deň som to vzdala. Zlepší sa to, ako človek vydrží napr. prvé dva dni? A aký úbytok váhy je napr. za týždeň? Ďakujem.
@monnika90 Ahoj, tak ja blba som myslela, ze doma este citrony na dnes mame a nekupila som si.. Dnes si idem robit napoj a mali sme jeden a z neho som vytlacila ledva pol deci 😀 Tak dnes kupim citrony a mam taky lahky den, papam uplne malo, aby sa mi trocha scvrkol zaludok na zajtra a od zajtra idem na to.. Ty si zacala? Ako to ide tebe? 🙂
Baby, kdesi som citala, ze by sa popritom mal pit caj, ktory ma mierne laxativne ucinky... Viete o nejakom takom caji? Aby to nebol caj, ze 2 dni nevstanem zo zachoda...
@didi13k Ja som včera začala, ale nemám neeru, ale ten javorový sirup som si robila. No čo ti poviem, cez víkend som bola na chate, tak vieš ako mi bolo asi v pondleok, tak nebol najlepšeí nápad asi začínať práve v pondelok. Držala som sa celý deň, chuť som mala na všetko na svete asi, ale vydržala som, dokým som neprišla domov a nezačala robiť polievku chorému priateľovi. Tak smaozrjeme som ju zjedla ako nič. Nuž, neštatstná som z toho. Asi som si to v hlave neurovnala a nepripravali sa dostattošne nato a slabá voľa. Juj ☹ Dúfam, že Ty s kamoškou sa držíte! Ako Vám to ide?
@qwerty81 kedysi som mala tráviace problémy a veľmi mi pomohol čaj Figuran. Je určený na chudnutie podľa názvu, ale tak chudneš že utekáš na wc 😀 neni ten "klasický" spalovač tukov ale laxatívny. Kúpiš ho v hocijakej lekárni, sotjí do 2 €. Hlavne si ale nedaj 4 sáčky ako je odporúčané, lebo potom radšej ani z domu nevychádzaj 😀 alebo potm čaj z lekárne ktorý s avola "Lietajúca lastovička" a to hovorí samo za seba :D
@qwerty81 Ahoj,tak my s kamaratkou sme si kúpili čaj Senna,stojí pár centov a bol odporúčaný aj v letáku,ktorý sme dostali k sirupu. Rastie nám doma mäta, takže ja si budem raz denne robiť aj mätový čaj.. Ja som začala až dnes,ale kamarátka už včera. Čaj si dala dvakrát a vraj bola sedemkrát má záchode :D ale ja s týmto čajom začnem až zajtra,dám si jednu šálku,ale nenechám to luhovat veľmi dlho a budem si ho dávať Niekedy okolo obeda,vraj potom by som mala ist na WC vecer,tak uvidíme 🙂
@monnika90 Tak dnes som začala aj ja.. Bála som sa tej chuti,ale na moje prekvapenie mi nápoj veľmi chutí.. Dala som si 1,5dcl citróna a 1dcl sirupu a je to super,ani moc sladké,ani moc kyslé.. Kamarátka už začala včera a vraj to bolo ok 🙂 ja som vstavala o ôsmej, zarobila som si nápoj a vypila som 2pohare,akoze raňajky :D ale som trocha hladna,len teraz cestujem,tak hneď ako prídem do školy,dám si ďalšie dva poháre.. Teraz nechcem,lebo sa mi z neho chce "cikat ", doma som bola trikrát tak aby som vydržala :D :D :D vecer napisem čo a ako.. Ja proste musim vydržať lebo 40eur som za to dala,keby som to nevydržala,tak 40eur v keli,asi by ma porazilo :D ;) taj držte palce,kočky 🙂
No baby, tak ja som dnes zacala.... Ten napoj - vyzera hnusne, vonia hnusne a chuti este hnusnejsie. Neviem, neviem, ci zvladnem 10 dni... bude to boj ☹ 😠
@kinna dik za povzbudenie 😉 ale je mi celkom kvalitne blbo, dnes doobeda sa mi normalne od hladu roztriasli kolena a prislo mi zle. tak som si lahla a este sa mi aj snivalo ze som na mori, kolisem sa na lodi a mame stedru veceru... 😀 no haluska.
kolko si zhodila kg?
A ako casto sa moze ta kura opakovat?
Ahojte,
mne pomohol pripravok od firmy MEDICUM, DETOX Booster - zmes zelených čajov juhovýchodnej Ázie.
http://www.medicum.sk/kategoria/vseobecne-zdrav...
@kinna Ahoj, tak ja som zacala v utorok.. Prve tri dni boli hrozne, krutila sa mi hlava, bolela ma, skriabe ma v krku, mam zapchaty nos.. Neviem, ci aj to mozu byt priznaky detoxu alebo na mna nieco lezie, ale dufam, ze nie 😀 No a tie tri dni som chodila do skoly, do prace, takze to bolo tazke v tom, ze stale okolo mna niekto jedol, tie vone atd, islo ma porazit 😀 Ja ani nie, ze by som bola hladna, to vobec, ten napoj fakt zasyti, ale skor "pazrava" alebo ako by som to povedala 😀 Som prosila kolegynu, ktora jedla wifonku (co ja vobec nemusim), nech mi da ovonat a opise mi, ako chuti 😀 Vsetko som len vonala, pozerala v mobile, co mam pofotene jedlo atd, no proste ciste psycho 😀 Bala som sa chuti toho napoja, ale je to celkom fajn, nic hrozne, cakala som, ze to bude horsie 😀 Pijem okrem napoja aj cistu vodu a kazdy den aj salku matoveho caju. Na ten precistujuci caj som sa este neodhodlala, kedze som chodila do prace a skoly a cely den som nebola doma.. Bala som sa po tom, co mi kamaratka povedala, ze od pondelka ako si dala 2 salky caju za den, ma este stale hnacku.. 😅 No a dnes mam volno a aj cely vikend som doma, takze dnes si dam precistujuci caj aj ja, teraz mam tri dni volna, takze to bude ok 🙂 No a vahu doma nemame, takze som sa ani nevazila, ale dnes sa idem pomerat a uvidime 🙂 Po vikende ma budu cakat este styri dni, tak snad este tych 7zvladnem a budem s vysledkom spokojna 😉
Jaaaaaj @kinna ako ti zavidim, ze uz dnes koncis a od zajtra zacinas normalne jest, to je super, aj ja chcem nech uz je takto o tyzden a mozem si dat minimalne tie ovocne a zeleninove stavy a potom nejaku polievku 😀 Ale cakala som,ze to bude horsie a je to naozaj celkom ok.. Len teda ta moja "pazravost" 😀
Caute baby. Tak ja dnes bojujem 6ty den. Celkom som si zvykla uz aj na tu chut. V crevach sa mi deju prapodivne veci, este cudnejsie zvuky, ale ze by som pocitovala nejake ine priznaky detoxikacie sa neda povedat... Ani ten povlak na jazyku, ani sa mi nezda, ze by som nieco zhodila na vahe alebo cm.. Zatial som sa nevazila, lebo sa bojim ze budem sklamana a vzdam to. Snad uz tie 4 dni vydrzim, ale chut mam uz na vsetko na svete, dnes som u susedy "fetovala" kuracie rezne a zemiakovy salat... 😀
@s8 Zlty povlak na jazyku je sprievodny jav detoxikacie. Ale nezdravej detoxikacie. Znamena poruseny metabolizmus, poruchu pecene alebo zaludka. Alebo velky nedostatok vitaminov, mineralov v tele. Bezna vec pri takejto ,,zdravej" detoxikacii, ked clovek 10 dni funguje na nejakom sirupe. Ale svoj nazor na takuto drasticku kuru som uz vyjadrila, nebudem sa opakovat.
Ved myslim, ze nie je problem si napisat do googlu, co znamena zlty jazyk 🙂
Predám Neeru 1l aj s kajanským korením. Cena 30 Eur.
ja som v pondelok začala a hneď som aj skončila :D nemám dosť pevnú vôľu na to, aby som nič nejedla... je to megabrutál ťažké! :D takže môj obdiv patrí všetkým vám, ktoré ste to zvládli 🙂

@kinna A mohla by som sa, prosim ta spytat.. Kolko si dala za tych 10dni dole? 🙂 A bolo vidno, ze dole ide tuk? Dakujeem 😉 Ja od pondelka zacinam, tak som zvedava, snad to zvladnem 😉