icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

princeznatn
20. feb 2015

ak by mal niekto záujem, predám litrové balenie /1x použité/ za polovičnú cenu s poštovným 🙂

ingagrad
21. feb 2015

@adkaaa21 Ahoj, kedze na 1 den potrebujes 1,5 dcl sirupu, tak to matematicky vychadza na 3 dni, pricom sa ti zvysi 0,5 dcl. Pokial si to rozumne rozdelis na 1,25 dcl, tak potiahnes 4 dni. Ja mam dnes 10 den a minula som iba 1 l sirupu, mne uplne stacil ten 1 dcl na den, pekny den ...

ingagrad
21. feb 2015

@princeznatn Zdravim, taaak, uz 10. den, ani sa mi verit nechce. Vaha ukazala 53,5 kg. Vcera bol narocny den, lebo som mala vela vybavovaciek v meste a menej som pila (ta zavislost od zachodov je nevyhodou) a vecer som pocitila unavu a trosku bolest hlavy, tak som isla zavcasu spat. Uf, neviem, ci sa na to este niekedy odhodlam, asi uz iba na par dni, je to tazke na psychiku.
Ako ste daleko s domom? My tiez stavame (viacmenej svojpomocne), prave sa chystame na vnutro - kurenie, krb, obklady ... Prajem prijemny vikend, u nas je nadherne slniecko, deti sa uz obliekaju, tak sup von, Inga 🙂

princeznatn
21. feb 2015

ingagrad@ ahoj no suuuuuper, tak ta váha za to stála, teda vlaste asi skôr ten dobrý pocit. S domom sme na tom tak, že máme hrubú stavbu. Teraz som si dala vypočítať kúrenie, voda, plyn s kotlom. A v najbližšej dobe idem dať spraviť okná, aby som to uzavrela a pomaličky sa hrať s vnútrom. Tiež svojpomocne robíme, ale dôležité veci dávame robiť majstrom. Pekný slnečný deň 🙂

matkalepisova
21. feb 2015

@adkaaa21 na 3dni

nickye
26. feb 2015

Žienky predám neeru na 9 dní súrne za super cenu

quaqua050
27. feb 2015

ahojte, ja som práve 3 deň na sirupe a okrem neho pijem prevarenú vodu so zázvorom a kávy som sa nevzdala...hlad necítim ale strašne vŕzgajú črevá 🙂

quaqua050
27. feb 2015

ahojte, ja som práve 3 deň na sirupe a okrem neho pijem prevarenú vodu so zázvorom a kávy som sa nevzdala...hlad necítim ale strašne vŕzgajú črevá 🙂

gombicka
1. mar 2015

ja si davam neeru raz do tyzdna, na jeden den. najblizsie dobe uz asi nedam 7 dni, no aspon takto.

dhabaida
1. mar 2015

@nickye ahoj . aka je cena?

dhabaida
1. mar 2015

@princeznatn ahoj. Aká je cena?

quaqua050
2. mar 2015

no ja to pijem prvý krát a chcem vydržať čo najdlhšie...teraz som šiesty deň, ale 1l balenie mi vydržalo len na 5 dní, lebo tie prvé 3 dni som si zarábala dvakrát , som si dokúpila dnes 0,5 l balenie a to dopijem a uvidím

princeznatn
2. mar 2015

@dhabaida už je to predané

nickye
2. mar 2015

@dhabaida napisala som spraavu ;)

dhabaida
3. mar 2015

@nickye dakujem. Ale aj takje to dosť.

nickye
3. mar 2015

@dhabaida no maximálne sa eštee viem dohodnúť na 35 s poštovným, čo si myslím, že na 9 dní je až príliš super cena 🙂

princeznatn
3. mar 2015

Dhabaida ja som to kupila v obchode za 39 eur litrove balenie a pouzila iba raz. Tu som to predala za 20 eur aj s postovnym. Postaa je ale drahsia, lebo je to tazke, ale za 35 to uz si clovek s istotou kupi v obchode.

dhabaida
3. mar 2015

@princeznatn ved práve to. Tiez som nasla litrové za 40 a je to z obchodu.... a posta az taaaaaak drahá zase neni. Ty si mala super cenu. Dik za radu.

nickye
3. mar 2015

@princeznatn v pohode ale podotykam je to velke balenie neotvorene a z maleho chyba jedna davka, takze...

luciakucekova
3. mar 2015

@nickye Môžem sa opýtať aké veľké balenie predávate?

nickye
3. mar 2015

@luciakucekova 1l balenie neotvorene + 0,5l balenie, z ktoreho je pouzita jedna denna davka 1,5dcl

luciakucekova
3. mar 2015

@nickye a teda cena za to je aká?

anomis93
10. mar 2015

uzivala som kuru 3 dni... 4 kg dole 🙂 je to teda zaberak kedze to chce vela pevnej vole ale islo to... chcela som kuru zopakovat asi tri mesiace na to no bohuzial som hned ochorela a na dalsi krat zasa... neviem ci mi to oslabilo imunitu ked som neprijímala nic ine do tela a bolo chripkove obdobie ale stalo sa... osobne uvazujem nad este jedným pokusom to vyskusat ale tento raz len nahrada vecere... 🙂

quaqua050
10. mar 2015

ja som dala za 8 dní dole 4kg ale potom keď som začala jesť sa hneď 2 kg vrátili, ale jem oveľa menej a myslím, že pomaly to dám dole aj bez neery...celý čas mi strašne škŕkalo v bruchu a to bolo veľmi nepríjemné ☹

deniskavecicky111
11. mar 2015

Ja pijem Neeru pravidelne a naozaj sa citim lepsie, niesom vobec hladna als mam na vsetko chut 🙂)
Musite mat pevnu volu inak ani carovny napoj nepomoze. 🙂

nituss
26. mar 2015

@nickye
Ahoj, uz si predala neera sirup? Dakujem 🙂

nickye
26. mar 2015

@nituss aahoj áno už je predaný

tatamata1
30. mar 2015

Kde si to baby kupujete? Kolko stoji jedno balenie a ako dlhi vydrzi? Staci jedno balenie ci rovno dve 🙂 dakujem pekne za odpovede

princeznatn
30. mar 2015

Ahojte, tak ja som sa dnes dala opäť dotoho. Dnes je môj prvý deň, ale zvládam to fajn, všetko v pohodičke, možno skôr pôjdem spať 🙂 no teším sa už na tretí deň, ako to tu každý píše, že prvé dva dni sú najhoršie. /i keď u mňa dnes naozaj pohodička/.
@tatamata1 ja som ho kúpila v MadalBal za 39eur veľké balenie a chcem ho mať na tých 10 dní. /teda nedávam si silnú dávku 1,5dcl ale len 1dcl na deň/.