icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

rjanuska01
23. júl 2015

@lubina121 no tak to držím palce až vydržíš 😉 a necítiš sa zle, lebo všade čítam že prvé dni bolí dosť hlava tak toho sa trocha obávam, v sobotu ti potom napíšem 🙂

lubina121
23. júl 2015

@rjanuska01 som prekvapená, že veľmi ani nie, predtým ako som skúšala, tiež ma bolela hlava ale tak na tretí deň, takže uvidím ako dne to dopadne 😉

rjanuska01
24. júl 2015

@lubina121 ahojky, všetko naj k narodeninkám 😉 a ako pokračuješ s detoxom, darí sa? 😉

lubina121
24. júl 2015

Ďakujem veľmi pekne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 , pokračujem ďalej, darí sa dobre, dnes štvrtý deň, budem odolávať narodeninovým lákadlám, ale verím, že to zvládnem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 keď som to už doteraz vydržala.....

hugsi
24. júl 2015

Ahojte, ja mám deň piaty a zatiaľ všetko fajn zle mi nebolo, tretí deň som si dala na vyprazdnenie senny čaj. Chcem dať tých desať dni. Dúfam ze nepríde uz kríza. Pre mna bol najhorší tretí deň. Postava sa mení však nevážim sa. Nepokladám to za dôležité. Držím všetkým palce nech sa Vám darí a nech je každá z nás so sebou spoko 😘

lubina121
24. júl 2015

@hugsi super, že si tu, tiež mi je fajn, až som prekvapená.... ja pijem len neera nápoj + vodu k tomu, zatiaľ som nepotrebovala čaj. Chcem dokončiť litrové balenie, rada by som to potiahla 10 dní, avšak uvidím, keďže budúcu sobotu máme rodinné stretnutie a aby to nebolo veľmi náročné na žalúdok, budem musieť v stredu začať piť šťavy....., je pravda, postava sa mení, sama to cítim, bruchlo splaslo super, ja sa aj sem-tam zvážim, ide to trošku tiež dole..... držím palce, zvládneme to 🙂 🙂 🙂 🙂

rjanuska01
24. júl 2015

@lubina121 tak to je super 🙂 🙂 🙂 ja som sa nakoniec rozhodla začať už dnes keď prídem z práce 😉 tak dúfam že mi to pôjde tak dobre ako tebe 😉

lubina121
24. júl 2015

Mňa to nakopilo vtedy keď bola akcia v obchode na citrony, nakúpila a začala som. Rozrobeny nápoj dávam do chladničky, lepšie to chutí a dám si viac citronu aby to nebolo sladké. Prvý pohár možno treba prekonat a potom to už ide. Držím palce 🙂

hugsi
24. júl 2015

Ja som si to v tých teplách aj zmrazila a bolo to super ako taká drť 😀 inak ja som cely čas v práci a hneď prvý deň som to povedala v práci a úprimne hanbila by som sa pred nimi ak by som zlyhala takze má podporili aspoň tak ze jedli v kuchynke cez môj krízový druhý den a nenukaju mi nič 😉 ja v stredu večer mám skončiť a do soboty byt na polievkach a v nedeľu ráno ideme na dovolenku tak to bude tažké ale plánujem salatikovat a ked zhrešil tak jedine cez den a máličko. Ľahko sa to však dopredu hovorí tak uvidíme realitu 🙂 inak dnes chystám grilovačku pre šest ľudí takze ďalšia skúška .

lubina121
24. júl 2015

Mňa to nakopilo vtedy keď bola akcia v obchode na citrony, nakúpila a začala som. Rozrobeny nápoj dávam do chladničky, lepšie to chutí a dám si viac citronu aby to nebolo sladké. Prvý pohár možno treba prekonat a potom to už ide. Držím palce 🙂

lubina121
24. júl 2015

@hugsi tak sa držme 🙂 🙂 🙂 🙂 , ja som bola dnes s rodinkou na obede, ja som si dala len minerálku a moja mama až pozerala, že či si predsa niečo nedám. Následne som dostala dezert, ale tiež som mu odolala.

lubina121
24. júl 2015

takže sa opäť hlásim, štvrtý deň úspešne za mnou, len nápoj a voda, bola som trošku aj na plavárni s deťmi, kde som si troška zaplávala a na záver som si opäť bola zabehať na školskom ihrisku 6 kolečka. Sama som prekvapená, že dá sa to zvládnuť, takže hrrrr zajtra na piaty deň.
A hlavne , cítim sa super

lubina121
26. júl 2015

@rjanuska01 tak ako si na tom, začala si ?

lubina121
26. júl 2015

dnes mám za sebou 6-ty deň, bez porušenia, cítim sa super, odolala som lákadlám, ktoré som včera chystala - chlebíčky, sladkosti, víno, pivo, atď......, je to až čudné, že dá sa toľko dní zvládnuť len s neerou....

hugsi
26. júl 2015

@lubina121 ahoj super sa drzis! 😊 Ja mam teda siedmy den za sebou ale nebolo to bohvie co. Prišla menstruacia a migréna a vypila som asi len pól litra sirupu. Idem spať a dúfať ze zajtra bude kríza preč. Každopádne 5kg dole a neskutočne centimetre. Stojí to za to ale iba vtedy ak aj potom tie co chcú schudnúť to aj udržia. Ja dúfam ze sa mi stiahne môj nenažraný žalúdok a nebudem jesť po 18. Pečivo som stopla uz dávnejšie

lubina121
26. júl 2015

@hugsi super, blahoželám 🙂 k cm a k váhe; ja tiež niekedy nestíham vypiť dennú dávku sirupu, ale tiež dúfam, že po tomto detoxe nenabehnem na starý systém, až sa asi budem báť začať niečo jesť. Ja k dnešnému dňu mám 3 kg dole a cm som nemerala, lebo som už bola z toho nervózna, ale cítim to aj na bruchu.
držme si palce 🙂 🙂 🙂

rjanuska01
27. júl 2015

@lubina121 ahojky 😉 hej začala som v piatok poobede, cez víkend som sa akosi nedostala za pc 😒 ,takže už mám za sebou dva dni, zatiaľ to ide celkom dobre 🙂 zo začiatku mi síce ten sirup nechutil ale už som si zvykla. 😀 ako čítam tak ty sa držíš perfektne, palec hore 🙂 🙂 🙂

lubina121
27. júl 2015

@rjanuska01 Ďakujem, určite to tiež dáš, dá sa na to zvyknúť, aj keď spočiatku to veľmi nechutí, ráno keď pijem prvý pohár tak sa tiež zatínam, ale dám to hneď do chladničky a studené to chutí lepšie. Aj som si všimla, že viac riedím s vodou a citrónom - ako je to napísané, takto mi to lepšie chutí, takže litrové balenie mi vydrží viac ako sedem dní. Zajtra ešte posledný deň - teda ôsmy a začnem sa rozbiehať, lebo v sobotu máme rodinné stretnutie a samozrejme musím si dávať pozor, ale do soboty chcem začať šťavy, polievky + večer si dám ešte neeru - aj sa bojím začať normálne fungovať, aby som to náhodou nepokašlala. K dnešnému dňu 3,5 kg dole - som spokojná, lebo to cítim aj na tele, že je to super....

shelly666
27. júl 2015

takze sirup pol litrovy uz kupeny, len zajtra mam dostat menzes.. Radsej az ked skonci nie? Skusali ste to aj pocas svojich dni? Dakujem.. jaaaaj...

lubina121
27. júl 2015

@shelly666 držím palce, ja Ti osobne neviem povedať, či je to lepšie začať teraz alebo potom..... ,

maminalenka
27. júl 2015

@shelly666 z mojej skusenosti, odporucam az po menzese...ja som bola velmi slaba a este aj nervozna.
Detox som drzala uz tri krat po 10dni, viem to porovnat a naozaj je to neporovnatelne, ked je to pocas, alebo az po.

shelly666
27. júl 2015

@maminalenka aj ja som si to myslela.. plus pocas menzesu beriem lieky proti bolesti.. a to by sa nemalo..

hugsi
28. júl 2015

Ja mam deviaty den a všetko super schudla som o jedno číslo asi. A dnes mam zároveň aj končiaci menštruáciu takze dá sa to. Odporúčam to každému a nenormálne sa teším na štvrtok na polievku😜 držte sa.

hugsi
28. júl 2015

Inak ja som to dala s pollitrovou neerou a dnes a zajtra javorovým . Uz som nechcela kupovať neeru

bobo27
29. júl 2015

Ahojte ja zacinam v sobotu kedze v piatok je spln a chcem vydrzat 10 dni 🙂 snad od hladu nikomu neublizim a nebudem nervozna 🙂 drzte palce

saschaa
29. júl 2015

ahojte, ja zacinam dnes. doteraz sa mi podarilo vydrzat 3 - 4 dni. pokusim sa dat 10 :o)

bobo27
29. júl 2015

@saschaa zacni v sobotu v piatok je spln zevraj je to lepsie ked ubuda mesiac aj s kilami to ide viac dole 🙂

saschaa
29. júl 2015

@ bobo27 tiez som na to myslela. ja sa zo zaciatku drzim a potom mi ta faza pomoze ked mi zacne "psychicka" kriza.

bobo27
29. júl 2015

@saschaa tak sa budeme vzajomne podporovat....ja to idem skusit prvykrat tak uvidim priatel mi povedal ze som trafena ze 10 dni nejest no som zvedava ako dlho vydrzim

pinkneve
29. júl 2015

@bobo27 @saschaa kočky ja začínam tiež zajtra, zásoby neery mám už dlhšie, pôvodne som chcela začať skôr ale ostala som sama s malou dcérkou doma a bála som sa že niekde odkvecnem 😀 ja sa bojím hlavne MS, ktorú v najbližšej dobe očakávam