Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
Dnes koncim 5 den a zatial sa to celkom da zvladnut 🙂
@rjanuska01 nemas pocit sucha v ustach? ci to tak ma byt aby ma som pila viac a viac? ja som doteraz dala iba 4 dni. pocit super. chut na jedlo nebola. ... to len odolat ked spolubyvajuci konzumuje :o)))
drzim prstiky. vydrz. som zvedava co povies na 10ty den
@saschaa niekedy mam ale idem sa napit a da sa to vydrzat, ja tiez hlad nemam len ta chut ale odolavam🙂
tiez kazdy den varim pre manzela tak sa musim drzat 😀 , no hadam to dam dnes uz skrtam 6 den 😀 aj ja drzim palceky tebe🙂
@pinkneve ja som tiež takto niekedy nasilu vypila, ale dalo sa to, ja som skončila pri 8 dni, ešte by sa dalo ďalej, ale zlenivela som, ale zistila som, že pri nápoji som dokázala mať viac energie ako teraz, vtedy som vládala aj behať, žiadne bolesti brucha a teraz.... už to nie je ono. Akonáhle som začala piť polievku, už som dostávala chute, takže ja som veľmi rýchlo rozbehla jedenie. Teraz príde domov manžel, ale akonáhle odíde do práce, ešte si zopakujem pár dní, super som sa cítila, brucho rýchlo klesalo...., a najlepšie sa mi drží teraz cez prázdniny, keď som trochu v kľude, medzitým aj pracujem /som síce živnost., takže pracovný čas si prispôsobujem/ nie som v zhone ako keď je školský rok
@lubina121 tak to si dala super, ked si vydrzala 8 dni...uvidim ako to pojde mne...ci nepride bolest hlavy...lebo ja ak doobeda nic nezjem poobede mi ide roztrhnut hlavu (tieto problemy mam odkedy mi zistlili problemy so stitnou zlazou), preto som prekvapena, ze prvý den bol v pohode...a tiez ocakavam MS...moj prvy ciel bol dat 5 dni, ak to bude viac budem len rada 🙂 No ja som este na materskej...urcite je to lahsie ako pre baby, ktore chodia do prace...inak ja mam chut aj teraz, najma ke varim pre malu...tak radsej ani nepokusam ochutnat 😀
@pinkneve ja chodím do práce a poviem Ti že je to určite lepšie ako byť doma. Doma striehne príliš veľa nástrah :o) či samotné jedlo, príprava jedla pre MM, príprava jedla pre dieťa, čas raňajok, obeda či večere... ja som bývalý fajčiar... už dávnejšie som skončila s fajčením, no doteraz mi chýba ciga ráno po zobudení, ku káve a po dobrom jedle :o)) a s jedlom je to troška podobné, aj keď si myslím že oveľa náročnejšie. Ja som dnes 3.deň v detoxe a včera na záhradke som našla spadnutý plod physalis, tak som sa tešila že už dozrel že som ho strčila hneď do úst aby som zistila ako chutí... a už som urobila kiks. idem v detoxe ďalej a obdivujem baby čo dali 10 dní (resp všetky, ktoré dali viac ako 4 ).
Ahojte baby... od pondelka - utorka sa chcem dat aj na NEERA, ale tak, ze sirupom nahradim ranajky a veceru... obed musim mat . ja som schudla zaciatkom roka 8kg ktoré si drzím dodnes - zdrava strava a beh, no rada by som si nastartovala metabolizmus prave tymto a je pre mna motivujúce vidiet vysledky - v rodine mam priatelovu sestru kt. to drzala ale tak ako ja, ze jedno hlavne jedno mala cez den a schudla paradne a teraz sa len zdravo stravuje a sportuje - bike, korcule, turistika a vahu si drzi.. je tu niekto kto sa somnou pridá od buduceho tyzdna ?? v januari som mala 75kg, teraz mam 67 a rada by som sla na 60kg to je moj ciel ktory chcem dosiahnut.. pekný den
@7babenka23 ja mam neeru kupenu ale len pol litra, na tri dni, takze sa pridam urcite. a ked to pojde tak si kupim tu velku flasu aspon na tyzden.. tiez mam 74 teraz.. a potrebujem sa nastartovat ..
@sonka138 ja som teraz zaciatkom jula pila 10 dni javorovy sirup, teda nahradila za neeru, ja som neeru nemohla ani citit, proste pila som ju so zapchatym nosom, nechutilo mi to...kupovala som litrovy javorovy sirup, original z Canady, grade C, to je ten najtmavsi...denne som si davala 1 dcl, nepotrebovala som mat sladsi.
Kupila som u nas v drogerii, ale daju sa aj v obchodoch so zdravou vyzivou.
Ahojte, som tu nova a dnes som zacala. Je tu niekto co tiez zacal?Mozeme sa povzbudzovat a vymienat si skusenosti 🙂
@xanada popri neere pijem caj, cca 1 l a pol...a este aj vodu, ono mna z neera napoja velmi smadi, mam komplet vyschnute pery aj usta, to ma nuti veeela pit...inak som dostala so sirupom aj letacik a tam sa odporuca v priebehu dna vypit 2-3 l neera a cca 1,5 l vody...minimalne 3 l tekutin denne
Ahojte, dnes rano som zacala s neerou.. prvy pohar zamnou, celkom chutne, len to korenie som dala asi viac trosku. Neviem si predstavit den bez jedla.. dufam ze to vydrzim... ale mam pred sebou len 3 dni.. na viac som si netrufla.. ked toto zvladnem potom pojdem na 10 dnovku.. ale nepredbiehajme.. 😉
Prida sa niekto dnes?
Tak ja dnes koncim 10 den 😀 , uslo to celkom fajn, na moje velke prekvapenie nebola ani ziadna bolest hlavy a citim sa lepsie ako pred detoxom🙂 drzim palce vsetkym co sa do toho pustia 🙂 🙂 🙂
Tak ja mam dnes 2 den a zatial pohoda, ale vcera som mala krizu, poobede asi o 16.hod. som uzila psyllium a potom asi o 2 hod. za tym neeru. Okolo 19.hod. mi zacalo byt nevolno, a stale sa to stupnovalo. Citila som aj mierny tlak v hlave, aj trochu triaska, ale to nebolo najhorsie...bala som sa, ze budem vracat a budem nutena ukoncit detox. Okolo 21.hod. som uz bola velmi unavena, tak som si lahla a zaspala. Na pocudovanie, ked som sa v noci zobudila a isla na WC, po nevolnosti nebolo ani stopy...a tak to zostalo az doteraz. Mam dovolenku cely tyzden, obavala som sa ze by som to v praci nezvladla. Rano som sa citila tak pri sile, ze som sa rozhodla ist do mesta na bicykli. Byvam na dost strmom kopci, pri navrate som sa musela riadne zapriet do pedalov,ale bolo to v pohode 🙂 Sirup mi chuti od prvej chvile, vobec sa nemusim premahat na pitie, tak ked moj zaludok nebude protestovat, snad to dam, aj tych 10 dni, ako som si naplanovala...
ahojte no ja mam dnes 4den hlava ma hrozne boli a som neskutocne unavena a ktomu chodim este rano behat 🙂

@pinkneve no aj ja by som mala dostat ms ale nejako to zvladneme 🙂 ja som si vybrala lacnejsiu verziu tohto "detoxu" namiesto neeri som si kupila iba javorovy sirup