Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@linea22 ahoj ja sa chystám ale musim kúpiť, takze uz ta asi nestihnem, neva. Ja som uz tento Detox skúšala a vydržala som cca 12 dni ale nebol to Detox na 100% pretoze som pila kávu a nemala som originál Nerra sirup ale kúpila som si kvalitnejší javorovým sirup. Teraz by som to chcela spravit tak ako sa ma 😉.
Ahote neerujete teraz niekto ja som dnes druhy den chcem vydržat minimalne do piatka zatial vsetko v pohode ani hladna niesom 😉
Ahojte dievčatá, moja susedka mala tento detox. Ja som držala cambridge. Fungujú obidve, schudnete, len to treba držať poctivo. Človek je ale hladný a vyžaduje to veľmi pevnú vôľu. Obidve sme užívali Magne B6 z dr,maxa, pretože jej trhalo okom a ja som mala večer také búšenie srdca. Mne to poradila moja poradkyňa, že by sme mali doplniť magnezium. Ono je pri detoxoch organizmus v strese, aj keď sa človek cíti dobre. Netreba to podceňovať.
Zajtra pekný dátum 16.6.2016 - idem si dať 10 dní neera 🙂 Nepridá sa niekto pre podporu?
@domorodkyna ja mam dnes tiez zaciatok ale drzala som pred mesiacom 10 dni tak si dam teraz bud 3 dni, alebo jeden den do tyzdna 🙂
michaela2310@ a aké si mala výsledky?
@ michaela2310 mala si aj krízu?
@michaela2301 ako to napísať aby si bola zvýraznena a že píšem Tebe?
@ michaela2301 aha 🙂 dala som Ti zlé číslo - teraz je to už správne 😉
@ nájde sa tu ešte niekto kto v blízkej minulosti úspešne absolvoval neera kúru 10 dní?
@domorodkyna ahoj, ja som velmi krizu nemala take chute na kadeco hej ale nic strasne. schudla som cca 7kg,asi 3 sa mi vratili naspat. myslim ze sa to v pohode da,ale zalezi od toho aky si typ lebo my sme to drzali viacere kamosky, dve vydrzali 3 dni, jedna 4 dni ale pola aj kavu s miekom aj dzus a jedna myslim ze ani tie tri dni nie. asi to zaleziod viacero faktorov. drzim palce aby si to dala ;))
@michaela2301 mozem vediet viac aky je to sirup itd dakujem
@kristinka28 http://www.neera.sk/napoj-neera - na tejto stranke sa docitas vsetko co treba, o co ide, kolko coho davat, kde to kupit... 🙂
@ michaela2301 ja som to už držala v roku 2011 - rok po pôrode, tiež som dala dole tuším 7kg, ale vzápätí som otehotnela znovu 🙂 A teraz som mala pokusy, ale nie a nie to vydržať - tak dúfam, že teraz dám 10 dní+ postupný prechod na zdravú stravu 🙂 Lebo krásne ovládam teóriu, len do praxe je to ťažké zaviesť 😉
@michaela2301 a koľko dní ideš teraz? Už vieš? Daj aspoň tri -nech mám partacku 😉
@michaela2301 dakujem no dufam,ze aj v zahranici to kupim
Ja som to skúšala a vydržala som 10 dní, 5 kg išlo dolu. Potom som mala viac pokusov, ale uz som nevydrzala, max 3 dni 🤐
@ katkapoli aj si tých 5 kíl udržala? Či sa niečo vrátilo? Prečo je to tak ťažké opäť vydržať keď sme to už raz dali?!!
@domorodkyna nooo presne aj moj pripad teoriu krasne ovladam prax je trosku horsia :D:D nejako sa nejdem odhodlat to vydrzat, vcera som sa najedla vecer a dnes rano tiez, sice len ovocie ale jedla som:D miesto obeda si zase dam a vecer tiez ak zvladnem :D no ja uz som trosku v strese o tyzden mame svadbu a neviem sa tak koncetrovat na to aby som to vydrzala :D:D ale na jesen dam znovu 10 dufam🙂 Tebe sa ako dari? drzis?🙂
@michaela2301 no včera mi bolo ľúto morčacích pŕs na smotane tak som zjedla poslednú porciu /manžel ani deti už nechceli/😢 Ale dnes som odhodlaná to vydržať - otváram novú 1l krabicu neera sirupu a už neporušim!!!😣 Zajtra ideme k svokrovcom - svokra má narodeniny tak to bude ťažké, ale zase nebudem musieť variť "len" odolávať 😛 Majú nastúpiť 30'C teplá - vtedy sa to ľahšie drží, lebo nechutí jesť 😫 Som sa trošku potešila, že si sa včera aj Ty večer najedla 😉 Ale dnes to už DAM # keď vydržím dnes tak to ZVLADNEM # Svadbu máš Ty či idete ako hostia? 🙂
@domorodkyna nie,pribrala som to. Ale ja dom sa prezierala, myslim si,ze sa to da udrzat. Len ja som sa nevedela dojest tak to islo postupne hore
Tak konečne dnes za mnou prvý deň úspešne 🙂 Neeru som ani nedopila (mala som zo včera trochu), pila som viac vody... Ak prežijem víkend tak to určite DAM 😜
domorodkyna Chcem sa spytat ako pokracuje Neera? Ja dnes 4 den ubytok cca 3 kg,ale je to tazkeeeee.
@monillia Nepokračuje ☹ Víkend som aj zvládla, ale doniesli sme si čerešne a už bolo po neere ☹ ☹ ☹ Teraz nás čakajú oslavy menín, mám 2 malé deti - varím... Nechápem prečo to teraz neviem dodržať?!! Začiatkom júla budem sama bez detí tak to si chcem dať aspoň 3-dnovku na odľahčenie... A Tebe sa ako darí?
Ja som to tiez dnes porusila ☹ ☹ ☹ Aj ked viem ,ze dokazem dat aj 10 dni,podarilo sa mi to minuly rok. Ale nehadzem flintu do zita , pokracujem dalej aspon do nedele .
Tak dievcata dnes zahajeny prvy den. . . Vydrzim 10
Zdravím poradí mi niekto ako to treba užívať chodím do prace ktorá je dosť fyzický no viac psychický náročná myslíte že to zvládnem teda tých 10dní?

Ahojte nezačína niekto teraz s detoxom?ja som začala a potrebujem partáčku🙂