Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
princezntn @ si zlatá 😉 Budem denne informovať 🙂 Máš rodinu a v pohode si vyvárala? 😯
@ibasitucitam Tak zajtra ideme na to a budeme si denne písať ako to zvladame 😯 Teším sa na podporu! 😉
@domorodkyna @ibasitucitam dievcata myslim na vas a drzim vam palce , drzte sa
Budeme davat každý den referencie 😊
@ibasitucitam Ako sa darí?
Ja zatial pohodka a ty? @domorodkyna
Nikto nic?
@ibasitucitam Ja som dostala teplotu - nejaká viroza 😥 Tak po úspešnom dni som musela skončiť 😟 A Ty ako sa cítiš? Stále pohodka? 😉
@domorodkyna 5 dni som to vydržala. Prvy den ma pobolievala hlava ale mala som vela roboty tak ani neviem ako rychlo prešiel cely den. Inak pohodka. No skoda, tak skore uzdravenie 😉
@ibasitucitam A chcela si len 5 dní?
Dievčatá,ktorá ide do toho? Ja už musím
@katkapoli Ja som dnes začala 😉 A Ty?
@domorodkyna ja už idem tretí deň, ale včera som si dala troška vývaru, aj dnes.
To je všetko inak len tu neeru
@katkapoli Ja som dnes 2. deň - prvý deň úspešne za mnou 😀 Chcem vydržať 7, lebo potom som 3 dni na služobke v hoteli, tak si dám delenú stravu, bez múky a sladkosti. A Ty si už držala kúru - ako dlho a aké si mala výsledky? 😉
@domorodkyna raz som ju drzala zaciatkom leta, 10 dni. dobre som schudla cca 5kg.Potom som sa rozozrala a bolo to naspat. Potom som mala viac pokusov, ale vydrzala som len1,max.2dni.Ale teraz uz som nastartovana tak to dam. Akurat detom peciem pizzu 🤐 a ty ako?
@ katkapoli Ja som ju držala v r. 2011 tiež totálne odhodlaná - bola som na materskej s dcérou, vyvárala som doma a v pohode som to dala tých 10 dní a schudla som cez 7kg🙂 No hneď som otehotnela so synom a minulý rok som mala neúspešné pokusy😨
@katkapoli No a teraz som už na seba totálne nahnevaná, deti s mužom sú u svokrovcov, ja chodím do roboty tak vyzerá, že dnes budem mať úspešne 2. deň za sebou☹ No môžem len tých 7 dní, lebo hotel a v sobotu ideme na ples tak tam nebudem o vode... Ale Stop prezieraniu a sladkostiam! Ty ideš na 10 dní?
@domorodkyna aj 7 dní je úspech. Ja by som chcela dať 10.Do konca týždňa mám dovolenku tak sme u rodičov, a mama varí samé dobroty, ale zatial odolávam, akurát sa cítim slabo, ale inak fajn. Dufam, ze dodržím aj to ukončenie so šťavami, lebo to mi bude robiť asi najväčší problem
@ katkapoli No včera mi bolo dosť blbo tak som zjedla mandle+ trochu hrozienok😖 Ale dnes zasa O.K. 😉 Tak dúfam, že vydržím ešte tie tri dni do odchodu na služobku - budem aspoň "vyfucana" 😝 A Ty ako - koľko si dala dole?😝
@domorodkyna ja si myslim, ze je lepšie si niečo dať, keď nezvládaš, dlhšie vydržíš. Ja zatial pohoda, čím dlhšie tým lepšie. Ale pijem aj málo sirupu, jednu dávku mám na dva dni, vobec nemam potrebu, necítim hlad. Zatial dole len 3kg. Dufam, ze sa to rýchlo pohne dole. Ty si ako s váhou?
Takze na zaciatku 62kg 8den 58 kg 💃 ale citim sa na 10 kil
Ahojte zienky, ja dnes 7.den a pomaly uz zacinam hresit... Tak dufam, ze posledne 3 dni dam zase pekne ako na zaciatku. Vahovo neviem, kolko prve dni, ale za posledne 2 dni -1kg.. uvidim este do konca kolko, ale hlavne konecne sa citim zase lepsie a hadam to aj udrzim potom 🙂 Strasne ma bolela hlava prvy a treti den, ale potom uz pohoda, ani hlad uz nie je a ta jedna davka uplne staci s vodou navyse, musim si to vzdy riedit, mi je to uz sladke moc a hlavne teple si vzdy urobim v tychto mrazoch 🙂 drzim palce aj vam 🙂
Ja som včera začala, kočky ak chcete pridajte sa do skupiny, ktorú som vytvorila, nech je to všetko po kope 🙂
https://www.modrykonik.sk/group/9279/
joooohA
uz sa postim treti den, moc mi to nechuti ale nemam ziadne problemy ani pocit hladu a tri kila uz dole
este 7 apol dna
@domorodkyna - držííííííím SILNO palce 😉 verím Vám obom.