Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
Samé nezmysli sú to
to je skutočnost ja som tiež neverila neera je nezmysel
Cena je 126 eur ale mozte mat zlavu ano funguje clean 9.ak mate zaujem pridam vas na facebooku do skupinky a sa mozte spytat na cokolvek ak mate zaujem.napiste su okrem toho aj ine produkty na vseljake choroby
@ibasitucitam ahoj 😊 Prosím skúšala si namiesto neery iba javorový sirup? Malo to účinok? Žijeme mimo SVK a tu neeru vobec nekúpim 🙈
@kikulatko ja som akurat dnes zacala 🙂 javorovy syrup + kajanske korenie + citron a voda ... Docitala som sa na nete ze to je vlastne to iste co neera detox az na to ze neera obsabuje este palmovy olej ci co 🙂 inak obsahuje pravy kanadsky javorovy syrup a ten si vies kupit aj ty 🙂 ale napr aj v UK predavaju tu neeru len sa trosku inaksie vola 🙂 ale toto je lacnejsia varianta ..
Baby, ak by mal niekto zaujem, mam kupenu tu velku flasu Neera sirupu na 10 dni. Je z nej odobrata trojdnova davka, teda na 7 dni tam este ostalo. Predam vyhodne. Viac do IP
Ďalšie placebo ? 🙂
Ahojte, nájde sa parťáčka na trojdňový neera detox, od zajtra😀
lulu 1217 - Ahoj - dala si 3 dni? Ja som dnes treti den uspesne tak dufam, ze dam 10 dni☺
@lulu1217 Ahoj - dala si 3 dni?😉
@domorodkyna ahoj, wau, gratulujem! Ja som to nedala, dostala som to a v mojom pripade to nešlo pri tých mojich stavoch. Začala som, ale poobede to zlyhalo. Idem na to znova, snáď v pondelok😊držím palce
@lulu1217 Tak sa pridaj v pondelok - mozeme ist spolu a podporovat sa😉
@domorodkyna super, ďakujem😀
Baby, nechcete niekto kúpiť neeru? Ja som odobrala z nej na 3 dni, takže ešte na 7 dní tam je. Za 20 € už aj s postovnym
@janka257 dobrý deň, ja by som ju kúpila
@domorodkyna @lulu1217 kocky ak vam mozem poradit nezacinajte si to v pondelok pokial chodite do prace , mne sa zaciatok detoxu najviac osvedcil piatok , pretoze prve 2-3 dni som bola unavena a spava, bolela ma hlava a cez vikend som si doma mohla oddychnut, pripadne i poobede zdriemnut
@monillia vdaka za radu🙂 Ja som zacala v stredu a az na to, ze ma trochu bolela hlava to bolo O.K. Pre mna su vzdy tazsie vikendy (viac casu a lakadiel) - lepsie je to ked som v robote a deti v skole/skolke a nemusim tolko varit😉
@ monillia kedy si naposledy robila kuru a kolko dni?
@domorodkyna pred rokom 10 dní, prvé su najťažšie ,potom to uz ide super,opäť sa chystam tento rok,ale mozno az o take 2-3 tyzdne,potrebujem mat na to vhodne obdobie bez stresu a teraz mam vela prace
@domorodkyna v každom prípade drzim palce,snaz sa vela oddychovať, pri detoch to ide tazsie ale nerob veci co sa dajú odlozit,snaz sa viac spat.A hlavne potom pozor pri prechode na normalnu stravu,to je dolezite
@monillia Vdaka😉 A kolko si schudla? A udrzala si si to?🙂
@domorodkyna cca 5 kg ale ja to robim viacmenej kvôli detoxu, udržala potom som schudla ešte 5 ale treba zmeniť stravu,nedá sa vrátiť naspäť k rovnakému životnému štýlu.A začala som aj cvičiť
ja vam poradim mile damy forever clean 9 pri tejto detoxikacii nebudete hladovat neeru by som nedržala nakolko tam len pijete a potom vas boli hlava a nevydržite ak mate zaujem o detox tak vas dam na facebook do skupinky a tam uvidite co je to clean 9
S Forever Clean 9 to dokážete .
Základom boja s nadbytočnými kilogramami je zmena životného štýlu , ktorý zahŕňa
kombináciu zmien v spôsobe stravovania , diéty a primeranej fyzickej aktivity (cvičenia).
Je to efektívny 9 dňový program k zahájeniu režimu prečistenia vášho tela.
Predstavuje perfektnú štartovaciu čiaru pre zmenu vašich stravovacích a fitnes návykov.
Je to nutrične vyvážený program postavený na najpredávanejšom nápoji Forever - Aloe Vera Géli.
Ľahko sa dodržiava a jeho skutočné výsledky môžete spozorovať už po deviatich dňoch.
Súprava Clean 9 obsahuje :
2 x 1 L Aloe Vera Gel
1 ks vrecko Forever Lite Ultra Vanilla alebo Čokoláda
18 ks tabliet Forever Therm
9 dávok Forever Fiber
54 kapsúl Forever Garcinia Plus
1 ks Shaker
1 ks krajčírsky meter
1 ks informačná brožúrka - presný postup
Clean 9 je v dvoch príchutiach :
dve dni pijete sa ocistujete ak pocitite hlad do obeda mozte ovoci od obeda nejaku zeleninu ale treba aj viac tekutin pit ak mate zaujem zavolajte 0949470008 alebo na skype esterkasep nie je to reklama je to fakt sa citis dobre po 9 dnoch