icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

linda1984
5. júl 2012

@cessy a ani ja nesladim kavu ani caj ani mliecko si nedavam, mam rada taku horku, ale to sladke si neviem odpustit ☹ a vsetko to je len o zvyku, da sa aj bez toho, mam to odskusane 😎

cessy
5. júl 2012

@linda1984 viem ze sa da bez toho.....a hlavne sa to sladke da kadecim nahradit

sestri
autor
6. júl 2012

Ahojte...tak sirupček kúpený a pondelok idem na to, manžel ma prekvapil, pridá sa ku mne, tak možno budem len 3 dni, alebo si dokúpim sirup v priebehu týždňa... 🙂

linda1984
6. júl 2012

@sestri no super ze mas spolocnika 🙂 tak drzim palce a pis priebezne ako to zvladas 😎

cessy
6. júl 2012

ahojte, tak dnes doobeda som bola bez sirupka, lebo som ho nechala v robote a ostali sme s maly rano doma, tak az okolo obeda som zarabala.

@sestri super budes mat partaka 😵 , moj muz by sa na to nikdy nedal 😒

linda1984
6. júl 2012

@cessy a uz budes mat polovicu za sebou 😉

cessy
6. júl 2012

@linda1984 no len sirup mi chuti cim dalej tym menej. ked som prvy krat detoxikovala, tak som si este vecer musela zarabat, co mi taaak velmi chutil a teraz........ 😝 . ale ked citim hlad tak pijem.
este teraz tam mam ale 2dcl ale to uz vylejem. dam si radsej cistu vodu 😒

linda1984
7. júl 2012

@cessy no mozno si mohla pockat, lebo vlastne ty si detoxikovala nedavno, podla mna raz za rok bohato staci 😉 ale tak ked si sa uz nato dala tak to dokoncis 🙂

sestri
autor
7. júl 2012

no som zvedavá koľko to vydrží... 🙂

cessy
7. júl 2012

@linda1984 ja som zas citala ze ked mas potrebu detoxikovat ,tak netreba pol roka cakat.....
a sirup sa moze pit aj viac ako 10 dni.

linda1984
7. júl 2012

@cessy no ved si hovorila ze sa nato citis tak potom je to ok, ale myslim tak vseobecne staci raz za rok nejak na jar alebo tak to odporucaju lekari 😉

sestri
autor
7. júl 2012

@cessy možno si sa na 10 dní dala naozaj skoro, píšu tak 2x do roka

cessy
7. júl 2012

@linda1984
@sestri
nevadi, vedela som ze staci raz za pol roka ale zacal sa mi objavovat zas ekzem tak som stym zacala a nebanujem. ekzem uz nesvrbi, len menej sirupu vypijem, inak je vsekto ok 😵 😵 😵

sestri
autor
7. júl 2012

Ja som asi včera schytala úpal, je mi nejak divne a to idem na obed pracovať a potom na akciu.... ☹

cessy
7. júl 2012

@sestri bola si na kupalisku???
my ideme dnes na tu grilovacku, moc sa mi nechce, ale zvladnem to.... 😵 😵

linda1984
8. júl 2012

@cessy no co, odolala si grilovanym specialitam?

cessy
8. júl 2012

ahojte

@linda1984 jasne ze odolala, co si ja sama neugrilujem, tak tomu neverim. dala som si caj, vodu, rozmrvila som akoze torticku a isli sme domov. torticku som robila ja 😵 😵 😵

linda1984
9. júl 2012

@cessy no super teda, som zvedava ako to ja budem zvladat 😉

cessy
9. júl 2012

@linda1984 urcite zvladnes, nieje to nic narocne

sestri
autor
9. júl 2012

NO ja začínam až zajtra...v Lidli nemali ani jeden citrón, tak som si bola kúpiť až dnes...už sa aj celkom teším

sestri
autor
9. júl 2012

@cessy sme na kúpalisku skoro denne...

sestri
autor
10. júl 2012

Noooo...tak už pijem....zo 4 citrónov som vytlačila 3dl šťavy...mám to celkom osviežujúce...celú noc som mala nápoj v chladničke 🙂

cessy
10. júl 2012

@sestri to vazne??? to si kupila super citrony. ja som spravila 6 a mam tak 160ml stavy

sestri
autor
10. júl 2012

@cessy kúpila som si tie veľké a aj boli riadne drahé, ale čo už....najbližšie dám len z troch šťavu

cessy
10. júl 2012

@sestri drahe, ale aspom ich nepotrebujes tak vela

sestri
autor
10. júl 2012

@cessy aj to je pravda....strašne ma bolí dnes hlava, dúfam, že zajtra už nebude, našťastie mám voľno...

sestri
autor
10. júl 2012

no žiaľ vzdávam to....tak mi je zle, že som skoro odpadla....nechápem prečo, minule mi nič nebolo....čo už ☹

linda1984
10. júl 2012

@sestri hmmm to vazne?no som teda vazne zvedava na seba 😒

cessy
11. júl 2012

@sestri jedaaa to vazne??? mna tiez bolela hlava ale bolo to znesitelne. ked som prisla domov, malemu som pustila rozpravku, ja som si lahla na gauc 10 min polezala a bolo mi lepsie.
no co uz, tak niekedy na buduce.
ja dnes idem posledny den, citim sa dobre ale tesim sa ze uz budem nieco zuť, chrumkat...velmi mi to chyba. 😵

sestri
autor
11. júl 2012

No už mi je dobre...prespala som 12 hodín a skúsim to zas...tá jedna žemla , to prežijem...možno som dala veľa citrónovej šťavy....uvidím, idem si namiešať...