Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
Ahojte...tak sirupček kúpený a pondelok idem na to, manžel ma prekvapil, pridá sa ku mne, tak možno budem len 3 dni, alebo si dokúpim sirup v priebehu týždňa... 🙂
no som zvedavá koľko to vydrží... 🙂
Ja som asi včera schytala úpal, je mi nejak divne a to idem na obed pracovať a potom na akciu.... ☹
NO ja začínam až zajtra...v Lidli nemali ani jeden citrón, tak som si bola kúpiť až dnes...už sa aj celkom teším
Noooo...tak už pijem....zo 4 citrónov som vytlačila 3dl šťavy...mám to celkom osviežujúce...celú noc som mala nápoj v chladničke 🙂
no žiaľ vzdávam to....tak mi je zle, že som skoro odpadla....nechápem prečo, minule mi nič nebolo....čo už ☹
@sestri jedaaa to vazne??? mna tiez bolela hlava ale bolo to znesitelne. ked som prisla domov, malemu som pustila rozpravku, ja som si lahla na gauc 10 min polezala a bolo mi lepsie.
no co uz, tak niekedy na buduce.
ja dnes idem posledny den, citim sa dobre ale tesim sa ze uz budem nieco zuť, chrumkat...velmi mi to chyba. 😵
No už mi je dobre...prespala som 12 hodín a skúsim to zas...tá jedna žemla , to prežijem...možno som dala veľa citrónovej šťavy....uvidím, idem si namiešať...

@cessy a ani ja nesladim kavu ani caj ani mliecko si nedavam, mam rada taku horku, ale to sladke si neviem odpustit ☹ a vsetko to je len o zvyku, da sa aj bez toho, mam to odskusane 😎