Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
to tu prerobili a teraz mám v tom chaos....prečo stále musia niečo prerábať 😒
to co je zas s tou strankou porobene??? kde najdem moje oblubene temy??? 😕 😕 😕
Ja som mala to velke balenie,vydrzala som 4 dni,4kg boli sice dole,ale ked som zacala jest ,tak sa rychlostou blesku vratili.
@haslerka31 chudnutie by mal byť len vedľajší efekt
@sestri Ved ano,ja viem🙂
ahojte tak ja uz som po.....na dnes mam kupene 2 pomarance, pojdem odstavit a najest sa 😀 😀 😀 😀
ahojte.. ja som túto kúru skúšala ako detox..prvý krát 3dni, potom týždeň posledný krát som vydržala 21 dní, ale mala som zlý prechod na bežnú stravu.. takže som si viac uškodila, ako pomohla.. Ale ten týždeň je úplne super. Z času načas ako očistu odporúčam... Ale ako nejakú diétu moc nie..
@tweetinka.co 21 dní, to je šialenstvo, jasné, že telo má problémy
Mala som túto kúru 1 krát. Podľa mňa je to dosť drastické vôbec nič nejesť, ale vydržala som 8 dní. Schudla som asi 6 kíl, zmizlo mi akné, zlepšila sa mi pleť a to najpodstatnejšie je že počas tejto kúry som otehotnela a to mi doktor vravel že nemôžem mať deti a vidíte............Prvé 3 dni sú najhoršie, ale postupne si telo zvykne a je to pohodička. Skôr som mala problém potom začať jesť. Nič mi nechutilo a zo všetkého mi bolo na vracanie. Postupne som sa vrátila do starých koľají. V tehotenstve som pribrala 38 kíl tak teraz tiež rozmýšľam či si nekúpim - uvidíme 🙂) možno bude druhé baby 🙂)

@cessy ty si mala tyzden, ci 10 dni?tak gratulujem k cielu 😉 zajtra napis kolko si schudla alebo ine veci co sa ti pomenili 😵