Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@luciakucekova píšem vám ip
@monillia Skvele! To planujem aj ja po detoxe - zmenit stravu - vylucit muku, cukor, prilohy... Ako si sa stravovala po 10 dnoch kury?
@domorodkyna vylucit uplne muku a prilohy je uplna blbost , netreba sa vzdavat nicoho coho nie si ochotna vzdat sa naveky, ja napriklad jem aj prilohu aj chlieb ale vo vyrazne obmadzenom rezime , osobne je pre mna ovela vacsia maskrta biely rozok s vysocinou ako cokoladovy kolac 🙂 Hned po detoxe som to riesila par dni tak ako odporucaju vela vela surovej zeleniny, smoothie , zeleninove polievky, postupne az mozno po tyzdni som zacala zaradovat norma;lne jedlo
@monillia Ja mam 3.den po kure pracovne rokovanie aj s obedom🤔 A neviem co urobit - ci si vybrat len zeleninovy salat alebo co😐 Tu muku, sladkosti atd. chcem vylucit kym neschudnem na pozadovanu hmotnost a potom mozno jest vo vyrazne obmedzenom mnozstve tak ako Ty. Inak ten rozok s vysocinou to je mnam - mame podobne chute😉 No nic idem sa napit neery a vody😁
@domorodkyna zeleninovy salat by mohol byt fajn , pripadne vyvar ku tomu. Kolko potrebujes dat dolu ? Ja do leta este 10 v zime som bola len na udrziavacke , ale teraz sa musim pustit raznejsie na to
@monillia No ja minimalne 15😮, najidealnejsie 20 🤤a budem mat vahu ako pred tehotenstvami🤔
@monillia Najviac ma stve, ked mi niekto povie, ze vyzeram dobre - "krv a mlieko", ale ja sa necitim dobre☹ Nevedela som si to v hlave "nastavit" tak dufam, ze teraz som sa uz konecne NASTAVILA✊ A po kure sa konecne zacnem stravovat s rozumom🙉
@domorodkyna ak to nie je tajné napíš mi koľko nerád,vážia,kľudne i do Ip
Stále platí ponuka predaja neera detoxu. Minutå dávka na 3 dni, zostáva 7 dnova dávka. Za 20 € už aj s postovnym
Ahojte 🙂 nezacina niekto kúru na 10 dní? Nejaká parťáčka
Oj škoda:/ akurát mám ešte pár dni dovolenky tak som chcela začať pred tým ako pôjdem do práce. Zajtra /pozajtra
Ahojte, ja by som mozno skusila zacat od pondelka s kurou, aj ked nie 10 dni ale menej, uz dlho sa na to odhodlavam 😬nechystate sa niektora tiez zacat? 🙂
Ahojte ženy, dnes som začala ten neera detox na 10 dní.. chcela by som sa opýtať je tu nejaký fajčiar? Obmedzuje to nejak ten detox? 🙂
Ahojte ženy, teraz mám detox 8-my deň a zvládam to úplne v pohode... by som povedala, že ešte viac mám energie ako predtým 🙂 ... nepociťujem vôbec hlad ani bolesti hlavy brucha.. pekný deň
@lemoira ako sa detoxikuješ? Dávala si si i nejaku detoxikačnu proceduru?
Ahojte,nemate niekto na predaj lacnejšie Neeru?mozem miesto nej aj javorovy sirup?
Dobrý deň nemá niekto záujem mám na predaj neera detox bol na 10 dní minula som 2 dávky tak na 7dnovy ešte bude 25€
Ahojte, je tu niektora z vas, ktora zacala neera detox dnes? 🙂 Ze by sme sa trosku podporili? Chcela by som vydrzat 10 dni :}
@lulu1217 keď si nam materskej tak asi ano;ja som mala problémy s bolesťou hlavu a slabosťou prvé dni a to sa v stresujúce práci zvláda ťažko